- Vynikajúca komunikácia, rychle dodanie
Vážený zákazník,
veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať vaše očakávania.
- Rýchlosť a flexibilita
Eshop veľmi priehľadne rozdelený do sekcii podľa určenia tovaru. Popisy viac než dostatočné, ceny príjemné. Po objednaní tovaru ste o stave vašej objednávky neustále informovaní. Za mňa super. Takto nejako si predstavujem nakupovanie cez e-shop v 21.storočí.
Rýchle dodanie tovaru
- Všetko Ok
- Rýchle a bezproblémové doručenie
- Výborná cena
- Potešil sladký darček
- Dobrá komunikácia
Rýchle vybavenie objednávky
Superliek.sk -
- Som spokojná s rýchlym dodaním mojej objednávky
Skúsenosti výborné..
Super rýchle doručenie
Tím Superliek.sk -
Veľmi flexibilný a ochotný predajca, eshop na veľmi dobrej úrovni. Za mňa na jednotku a vrelo odporúčam aj ostatným :-)
Tím Superliek.sk -
- rýchlosť dodania a priaznivá cena
Tím Superliek.sk -
- Tovar aj s darčekom doručený domov
Tím Superliek.sk -
- Cena lieku pre starobného dôchodcu výborná!
- Pri prenose dát zlyhal Internet - tel. Kontakt na objednávajúceho..
ok.
- Rychlost vybavenia objednavky
- Informovanost o stave objednavky
Rýchle odoslanie
Fajn cenyReakcia obchodu superliek
Tím Superliek.sk -
- Veľmi rýchle dodanie, všetko bez problémov.
Rychle dodanue, super
Tím Superliek.sk -
rychle vyskladnenie a bezproblemove dodanie
Vážený zákazník,
veľmi pekne Vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. Vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a Váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať Vaše očakávania.
Tím Superliek.sk