Velmi ochotní

Vážený zákazník,
    veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať vaše očakávania.

Všetko OK.

Tím Superliek.sk

• Packeta mi doposiaľ nedoručila zásielku.

Reakcia obchodu superliek

Dobrý deň pán Jaroslav T.
    Vaša objednávka č. 1328 bola prevzatá na vami zvolenom mieste. Objednávku ste si prevzal 18.6.2024
    Mrzí nás, že takto zavádzate budúcich zákaznikov, že vám váš tovar, ktorý bol predom zaplatený nebol doručený.
    Pekný deň, Superliek.sk

• Veľmi rýchle dodanie tovaru, maximálna spokojnosť odporúčam

Tím Superliek.sk

Spokojnosť,rýchle vybavenie a doručenie.

Tím Superliek.sk

• Dobrý deň.Rano objednané a po obede o 16,00h prevzaté.Ďakujem.

• Rýchle dodanie
    • Spokojný s tovarom

• Rýchle doručenie
    • Bohužiaľ doručenie bolo na fakturačnu adresu aj keď som uviedla v objednávke doručovaciu adresu.

Vážený zákazník,
    veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. Ospravedlňujeme sa za chybu, ktorá vznikla.
    Vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime.

• Rychle dodanie,bezpecne balenie

Tím Superliek.sk

• Liek som nevedela pozhanat, vraj ho nedovazame, /informacia v Max lekarni/, u vas som objednala a bol

Jednoducha objednavka, platba podla vyveru zakaznika, rychle dorucenie

• Ok

• Pomerne rýchlo dodané

• cenovo najvýhodnejší

• komunikacia
    • rychlost dodania

Tím Superliek.sk

Nesuhlasim s objednavkou.Co su to za kable.To si mam zavesit tie kable na nastenku

Veľmi rýchle doručenie.

Tím Superliek.sk

• široký sortiment, výhodná cena zakúpeného produktu

Tím Superliek.sk

• Na treti den som dostala liek,som spokojna

Tím Superliek.sk

Vybavenie rýchlo to je super

Tím Superliek.sk

Veľmi milá Mgr.Chmelnická, objednala som pre maminu zdravotnícku pomôcku ale už zrušili výrobu slečna/pani Chmelnická mi zavolala a povedala o zrušení výroby určitého gélu. Veľmi ústretová a milá Magistra rozumela aké to je keď zrušia výrobu niečoho čo úžasne mamine zahojili a hojí preležaniny. Pribalili mi 2 darčeky...pekné od Vás. S pozdravom Lenka