dobre
Reakcia obchodu Superkids
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali v našom e-shope. Ceníme si to.
- Komunikácia
- Možnosť dobierky
- Rýchlosť vybavenia
- Darček k nákupu
Reakcia obchodu Superkids
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali práve v našom e-shope. Vážime si to.
- Rýchle vybavenie
rýchle dodanie
Reakcia obchodu Superkids
ďakujeme Vám veľmi pekne za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali v našom e-shope. Veľmi si to vážime.
velmi spokojna
Reakcia obchodu Superkids
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali v našom e-shope. Vážime si to.
www.superkids.sk -
Rýchle dodanie,všetko prebehlo v poriadku.
Reakcia obchodu Superkids
veľmi pekne Vám ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali práve v našom e-shope. Ceníme si to.
www.superkids.sk -
- Rýchle dodanie tovaru, pekný kvalitný tovar
Reakcia obchodu Superkids
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali v našom e-shope. Veľmi si to vážime.
www.superkids.sk -
Najlepší výber hračiek a rýchle dodanie. K hráčke, čo som objednala bol pribalení aj milý darček navyše. Určité odporúčam aj ostatním maminkám. Môj nákup nebol poslední, blížia sa Vianoce, tak určité objednám, aj ďalšie hračky pre dcérku.
Reakcia obchodu Superkids
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že ste si nákup vybrali v našom e-shope. Nech darček robí radosť.
- Rýchle dodanie.
www.superkids.sk -
Dobrá komunikácia, rýchle jednanie,príjemný ľudia,spokojnosť ☆☆☆☆☆.
www.superkids.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- spoľahlivý
- rýchly