Objednávala dom po prvý krát a som spokojná
Milý zákazník,
Sme radi, že ste zákazníkom supercool.sk.
Milý zákazník,
Rýchle dodanie je jedna z našich priorít a sme radi, že ste zákazníkom supercool.sk.
Váš SUPERCOOL. -
rýchle vybavenie, super ceny a coolové vecičky pre naše detičky
Milý zákazník,
ďakujeme za dôveru, pozitívnu spätnú väzbu a hodnotenie a ešte raz za objednávku. Teší nás, že ste s objednanými kúskami pre detičky spokojný a sme radi, že ste zákazníkom supercool.sk.
Váš SUPERCOOL. -
Súprava na obrazku vyzera velmi dobre, aj ked prisla spokojna som bola ale mala na nohaviciach fixou napisane pismeno S co nejde vyprat a taktiez na nohaviciach bola krivo zosita manzeta ze tam je diera. Este by som uvitala vecsi vyber tovaru do bucna
- Komunikácia, rýchlosť dodania, kvalita tovaru...všetko super
Milý zákazník,
Sme radi, že ste zákazníkom supercool.sk.
Váš SUPERCOOL. -
Veľmi mily a ochotný predávajúci, keďže som chcela pre chlapcov 2 rovnaké súpravy, hneď by bola navrhnutá milá alternativa keďže menšia veľkosť bohužiaľ už nebola aktuálna. Takže majú troska iný strih no rovnaké. Takže maximálna spokojnosť.
- Rýchlenie dodanie
- Nádherný tovar
- Kvalitné oblečenie
S nákupom som bola opäť spokojná, Rýchle dodanie .tovar krásny. Maximálna spokojnosť.
- Výborná komunikácia, rýchle dodanie
- Na stránke nie sú dostupné veľkosti a keď už niečo objednám tak o 2 dní príde ponuka čo je v akcii, čo tam predtým nebolo a už zas 1vec neobjednam kvôli postovnemu
obchod prebehol bez problemu,rýchle dodanie tovar pekný dcérka ma radosť.
- Extra rychle dorucenie
- rychle dorucenie
Rychle dorucenie, kabatik je krasny.
- Rýchle dodanie, kvalitné a krásne oblečenie
- Žiadna
Odporúčam všetkými desiatimi
Potrebovala som zmenit adresu dodania, lebo v case dorucenia sme boli odcestovani. Bez problemov, zmenili adresu dorucenia a zaplatili aj kuriera, kedze povodne dorucenie bolo do zasielkovne. Tomu sa hovori, proklientsky pristup:) Dakujem za ustretovost a rychlu reakciu!
- Vsetko co sme objednali prislo velmi rychlo. Na otazky odpovedali ihned a bez problemov. Tovar bol presne ako v popise.
Nemam ziadnu nevyhodu.
Mozno len pre nas co byvaju niekde v okoli, tak by sme mozno prijali osobny odber. -
Kvalitné a moderné vecičky. Objednávam už viac rokov. Zatiaľ vždy spokojnosť.
Vždy spokojnosť - kvalitný tovar a rýchle dodanie.
Kvalitne a pekne oblecenie
- Veľká spokojnosť, rýchle doručenie
Veľmi pekný a kvalitný tovar