- Popis
- Okamžitá reakcia, zavolali mi z obchodu k presným detailom objednávky a na druhý pracovný deň bol tovar doručený. Obrovská ochota a ústretovosť.
Okamžitá reakcia, zavolali mi z obchodu k presným detailom objednávky a na druhý pracovný deň bol tovar doručený. Obrovská ochota a ústretovosť. Nakupujem už niekoľko rokov a vždy perfektný profi prístup.
- Rýchlosť.
- Výborná komunikácia.
- Pri omyle dodania jednej polozky v inej farbe ochota ihned poslat spravnu polozku a zabezpecenie bezplatneho vratenia cez packetu.
- Rychle dorucenie
- rýchle dodanie
- dobrá komunikácia
- dobrý sortiment a ceny
- Som spokojný
Všetko ok, tovar bol expedovaný rýchlo a z Čiech prišiel skorej ako s niektorých E-shopu so Slovenska napriek tovar skladom.
- Výhodné ceny
- Rýchle doručenie
- Široký výber (mali produkt, ktorý už inde nebol k dispozícii)
Spokojnosť.
Veľmi rýchle dodanie.
Veľmi rýchle dodanie. Tovar v poriadku. Odporúčam
- Tovar prisiel do 2 dni
Kupoval som viazania na bezky, a mohlo tam byt uvedene, ze ja jedna o “bulk”, teda kazdy kus nie je zabaleny samostatne. Ale to je len detail, inak maximalna spokojnost
- Rýchle vybavenie
- Komunikácia
- zásielka po týždni stále neodoslaná, neodpísanie na e-mail, kedy zásielku vyexpedujú , ignorácia komunikácie so zákazníkom
Rýchle vybavenie objednávky
- Tovar na sklade
- Rýchle dodanie, už na druhý deň od objednania
Široký sortiment tovarov, príjemné ceny a rýchle dodanie - bol som spokojný.
- Rýchle dodanie.
- Prehľadnosť stranky