- vyhoda
Ďakujeme :)
Pekny den prajem. Skusenosti vynikajuce, odporucala nam Vas nasa mila susedka, ktorej vyrobky od Vas skutocne pomohli. Prvu objednavku na jej podnet spravil u nas doma moj brat, pre nasho papusku. Pomohlo a tak som uz nevahala ani ja. Som Vam velmi vdacna za moznost pristupu k takymto produktom. Robite to na vysokej urovni. Zasielky prisli vzdy v poriadku a v cas. Ak mozem poprosit, sviecky do ucha nie su teraz v ponuke, Malagit vynikajuci krem / mala som zlomeny nos- velmi pomohlo/ ak by sa dal doplnit do ponuky aj tymianovy olejcek. Hviezdicka mi pomohla, ked ma neskutocne bolela celust od prechladnutia v prievane, teraz uzivam tobolky proti parazitom,- na precistenie, a citelne mi je lepsie aj na traviaci system, krem na zily,- super, na ostrohy- vynikajuci, a takto by som mohla pokracovat pri vsetkych produktoch, ktore sme si zatial objednali. Rada si pozeram Vasu internetovu stranku obchodu. Prajem Vam vela uspechov, vytrvalosti v tomto narocnom obdoby, vela uspechov a hlavne aj Vam vela zdravia. Ostavam so srdecnym pozdravom.
Reakcia obchodu Studňa Zdravia
Ďakujeme pekne, veľmi si ceníme takéto reakcie a moc nás teší, keď ste Vy, ako náš zákazník, spokojná a produkty z nášho sortimentu Vám a Vašim blízkym reálne pomohli.
Pevne veríme, že Vás potešíme do budúcna aj inými novinkami, ktoré neustále pripravujeme.
P.S.: Ušné sviečky sú už dostupné v e-shope v kategórií Pomôcky pre Vaše zdravie :) -
spolahlivy obchod, zaujimavy tovar
Všetko na jednotku
Ďakujeme :)
- asi najlepšia cena na trhu
- doručenie prekvapivo rýchle
Ďakujeme :)
Je to vlemi dobry obchod doruricili v termine a tktiez velmi dokldne my to aj zabali rozhodne odporucam
super rychle dodanie
Som spokojná
- Velky vyber, Rychle dodanie
- pre mňa dostupnosť
Ďakujeme :)
- Promtná dodávka, profesinálny prístup pri objednávke.
- Spokojná
- Tovar mi bol doručený promptne.
Zatiaľ je to moja prvá skúsenosť s týmto obchodom, bol mi doporučený priateľom, ktorý tam už dlhodobo nakupuje. Sme spokojní so službami.
- Rychlost a kvalita vyrobkov
Som velmi spokojna. Nakupim znova.
Objednávka prvý krát, spokojnosť
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Fajn sortiment a ceny
- rýchlosť doručenia
- Jedinečný tovar za prijateľnú cenu
- Stale nove druhy tovarov, vzdy je co vyberat