Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar bol doručený do Vianoc, ako to garantovali. Všetko OK.

• 100 %

• Maximálna spokojnosť aj dodanie tovaru aj komunikacia a stromček je nádherný bezchybný ❤️

Hladala som full 3D stromcek v rozumnej cene a tu som ho nasla. Dodacia doba bola trosku dlhsia, ale bolo to po sviatkoch, takze asi preto.

• Rýchla dodávka tovaru - na druhý deň po objednávke.

• Korektnosť , rýchlosť , doručenie až do bytu

spokojnosť

Krásny vianočný stromček , som veľmi spokojná .

• Pekny vyber tovaru
    • Skvela emailova a telefonicka komunikacia
    • Kvalitny tovar

Nakupovala som 1x a som milo prekvapena celkovym vybavenim objednavky aj kvalitou tovaru. Dodali nam krasny a kvalitny vianocny stromcek, vyzera uplne ako zivy. Rychle zlozenie. Urcite eshop odporucam.

Som nahnevaná, stromček ma výšku 123 cm z výhonkom jedným na vrcholku 131cm predávajú ho ako 150cm, prehnaná cena platila som 120EU.

Reakcia obchodu stromart

Dobrý deň pani Emlíia,

Mrzí nás to, že ste nespokojná . Ak sa Vám stromček nepáči alebo je evidentná jeho vada, tak máte právo odstúpiť od kúpnej zmluvy uzatvorenej na diaľku bez udania dôvodu a stromček vrátiť alebo ho reklamovať ako vadný výrobok. Mohlo sa stať, že 1 z tisíc z výroby je takto vadný a vieme Vám ho bez problémov vymeniť alebo vrátiť peniaze. Prečítajte si množstvo recenzií našich spokojných zákazníkov. A ešte jedna poznámka, že skôr ako náš výrobok alebo obchod začnete VEREJNE očierňovať , tak nás treba priamo a bezodkladne kontaktovať pre vyriešenie problému k Vašej spokojnosti.

Všetko bez problémov.Po zavolaní všetko vysvetlené

Prekvapivo rýchle vybavenie objednávky.

• rýchle dodanie

šikovne riešia prípadné problémy, ochota a ústretovosť

• Vybral som najdrahsi FULL 3D stromcek, ktory bol za primerany cenu (a inde to ani neponukali este)
    • Stromcek z dialky vyzera ako zivy (i ked tie farby nie su uplne presvedcive)
    • Ocakaval som ovela lepsiu kvalitu vyhotovenia toho ihlicia. Na obrazkoch su vsetky tip top, no v realite niektore boli polepene ako prsty zaby (tenkou blanou). Nastastie ich nebolo vela a stromcek sa da otocit inou stranou.
    • Myslim, ze kanadsku kvalitu spracovania ani nahodou nemozno ocakavat (i ked som v Kanade nebol). Nemali by to tam vsade uvadzat ako nejaku zaruku kvality.
    • Ku stromceku nebol ziaden oficialny vyrobny stitok, kto ho navrhol, vyrobil, materialy ani nic, iba jedna A4 v slovencine, kde sa docitate z akych roznych dovodov nemozno stromcek vratit a kratky navod na montaz. Samozrejme stromcek nemal 180 cm ale blizsie k 170 cm, co tiez svedci o neserioznosti - myslim, ze kusov vyssi by nikomu nevadil ale toto tiez troska sklamalo.
    • Stromcek bol zabaleny v kartone, ale inak na nom nebola ziadna folia ani nic, ani vyrobne udaje, uplne nic, to je cudne.

Neviem ako su ine obchody a stromceky, ale tento sice vyzera ako zivy, no kvalita je skor nizsia.

• Promptné a rýchle vybavenie objednávky
    • Tovar zodpovedá popisu
    • Spokojnosť

• dobry

• Akcie, rýchle dodanie. Stromčeky majú nádherné.

Doporučujem.

• Objednane a obratom vybavené

• Podrobny popis stromceka,objednavka bez problemov,dorucenie do 3 dni
    • Vzdy mate pochybnosti, ci obrazok a popis produktu zodpoveda vasim predstavam

Vybrala som si 3D+2D stromcek vo vyske 180 cm. Je o par cm nizsi, ako je uvede, ale nastastie sa rozvetvuje uz od sameho spica. Vybrala som si strocek, ktory nie je prehusteny a tak ho mozem pekne vyzdobit. 50% zlava potesila.

Spokojnosť.rychle vybavenie stromček pekný

• rýchle dodanie tovaru ,precizne zabalené ,spokojnosť