Super komunikácia, rýchle dodanie

Tovar mi prišiel poškodený ako aj krabica v ktorej bol zabalený..

Skvelý obchod, rýchle doručenie, vysoká kvalita, úžasná kombinácia,škoda že na Slovensku taký nie je.

• Je to prilis ne bespecne kde su deti

Rýchle a seriózne, spokojnosť

super spolupraca

• Všetko prebehlo v poriadku

Najlepší obchod v ktorom som kedy objednával. Doporučujem, vysoká kvalita produktov .

Rýchle vybavenie a dodanie tovaru. Spokojnosť.

Všetko prebehlo ako malo

Mám zmiešané pocity z tovaru ktorý som dostal-objednal som si vzduchovku kód GVQCFP Gamo Quiet Cat 4,5mm 24J 386 m/s FP SET za 159,06 eur, no obdržal som VZDUCHOVKU kod produktu 61100493-VF Gamo Quiet Cat SET KAL. 4,5 mm FP 305 m/s. Pod týmto kódom sa predávajú po 182, 57 eur na COLOSUS CZ. Volal som do streleckého raja a tiež písal mail aj s mojou objednávkou, že došlo asi k omylu, no bol som ubezpečený pánom Romanom že som obdržal ten typ čo som si objednal. No stále som na rozpakoch že teda prečo tieto typy majú rôznu cenu a rôzne kódové označenie. Tento problém na základe týchto skutočností mi nikto nevysvetlil. Ak si objednám napr. Televízor s určitým kódom tak mi príde v zabalenom kartóne s tým kódom ktorý som si objednal a nie s iným. Ďakujem za pochopenie. Doručenie bolo v poriadku zabalené a na čas.

Všetko perfektné , takto fungujú profesionáli.

• prima obchod!

• Takto fungujú profesionáli.

• Veľký výber
    • Celkom dobré ceny
    • Dobrá komunikácia
    • Rýchle dodanie tovaru
    • ...nič

Som s obchodom veľmi spokojný. Ochota pomôcť, poradiť. Profesionálny prístup.

Najlepšia cena -Česko -Slovensko!!

• Najlepší obchod v akom som doteraz nakupoval,dávam 10 z 10. Skvelá komunikácia, ústretovosť, bezkonkurenčné ceny, Slováci sa majú čo učiť. Bezchybný tovar,v top kvalite .

:-)))

• Rýchle doručenie, skvelý predávajúci personál, veľká spokojnosť, ďakujem vám

• Super ceny, komunika, rýchle dodanie
    • Trocha menší výber oproti konkurencii

Obchod určite odporúčam, nikde inde nenájdete také ceny+ super bonusový systém.