• S vybavenim bjednávky som bola nadmieru spokojná, bola dodaná rýchlo a v poriadku.

Janka za tím STORAGE

Objednane a zaplatene kartou 25.2.23.
    Je 4.3 a tovar stale nemam.
    Vsetko bolo skladom, maju napisanu dobu dodania 5-7 dni.
    Stale ziadny mail o cisle zasielky nic. Len mail o potvrdeni objednavky

Vážený pán B.,

radi by sme Vás informovali, že sme obdržali Vašu objednávku a už sme ju aj úspešne spracovali. Aby ste mali všetky potrebné informácie k dispozícii, poslali sme Vám potvrdenie objednávky na emailovú adresu, ktorú ste uviedli pri nákupnom procese. V tomto potvrdení ste sa mohli dozvedieť dôležité detaily týkajúce sa Vašej objednávky, vrátane termínu dodania tovaru, ktorý bol stanovený na 5-7 dní.
    Sme veľmi radi, že sme mohli splniť svoje sľuby a odoslať Vám tovar už na piaty deň po uskutočnení objednávky. Veríme, že takto rýchle doručenie prispieva k vašej spokojnosti a budete mať z nákupu skutočne dobrý pocit.
    V prípade, že by ste neprišli o žiadne informácie a neprijali ste potvrdenie objednávky na svojom emaili, odporúčame si pre istotu skontrolovať aj priečinok so spamom alebo nevyžiadanou poštou. Niekedy sa môže stať, že emailové služby omylom presunú dôležité správy do týchto priečinkov.
    Na záver by sme Vám chceli poďakovať za dôveru, ktorú ste nám preukázali pri uskutočnení objednávky. Veríme, že budete s našimi službami spokojní a radi sa k nám opäť vrátite pri ďalších nákupoch. Želáme Vám príjemný deň a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

čo je to za obchod, ked vam za dva tyzdne dodaju,/alebo aj nie/ zasielku zo Slovenska a to za cenu 8 euro za cca 3 kg zasielku-FUUUUUUJ!!!!!!!

Dobrý deň, vážený pán P.,

Radi by sme sa s Vami podelili o podrobnosti týkajúce sa Vašej objednávky, ktorú ste urobili dňa 24.2.2023. Na základe informácií z našich záznamov ste po uplynutí 7 dní napísali recenziu, v ktorej ste uviedli, že Vám tovar nedodáme v lehote 14 dní.
    Radi by sme Vás upozornili na skutočnosť, že pri tovare, ktorý ste si objednali, je uvedený termín dodania v rozmedzí od 10 do 14 dní. Toto obdobie slúži na spracovanie a doručenie Vašej objednávky. Veríme preto, že ešte stále existuje dostatočný čas na to, aby bol tovar doručený v stanovenom termíne.
    Čo sa týka dopravy a platby za objednaný tovar, chceme zdôrazniť, že voľba konkrétnej formy dopravy a spôsobu platby bola plne vo Vašich rukách. Vybrali ste si možnosť dopravy a platbu na dobierku. Z vašej recenzie sme pochopili, že máte pocit, že tieto služby sú príliš drahé.
    Chceli by sme sa opýtať, či ste si pred objednaním preštudovali všetky dostupné možnosti dopravy a platby, aby ste mohli urobiť Vaše rozhodnutie. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo pochybnosti ohľadom našich služieb, sme tu vždy pre Vás, aby sme Vám pomohli a poskytli potrebné informácie.
    Mrzí nás, že Vaša skúsenosť s našou spoločnosťou nebola úplne uspokojivá. Chceme Vám zaistiť, že nám záleží na tom, aby boli naši zákazníci spokojní s našimi službami a produktami. Sme pripravení urobiť všetko pre to, aby sme vyriešili akýkoľvek problém alebo nedorozumenie.
    Na záver by sme chceli vyjadriť svoje úprimné ďakujem za to, že ste sa rozhodli nakúpiť u nás. Dúfame, že napriek tejto nepríjemnej skúsenosti budete mať pekný deň a tešíme sa na ďalšiu príležitosť slúžiť Vám lepšími službami.

• našiel som všetky rozmery debničiek, ktoré som potreboval
    • kvalitné výrobky, zapadajú do seba
    • všetky možnosti platby a dopravy

Nakupoval som viackrát, vždy som bol spokojný.
    Spoľahlivo a kvalitne zabalené na palete

Janka za tím STORAGE

Profesionálny prístup a kvalitné výrobky. Maximálna spokojnosť, opakované nákupy, doporučujem.

Janka za tím STORAGE

• Oproti konkurencii ponúkajú aj atypické rozmery prepraviek
    • Prijateľné ceny

Rychle a presne dodanie

Janka za tím STORAGE

• rýchle, bezproblémové a ferové jednanie

O.K.

Janka za tím STORAGE

Privítal by som potvrdenie objednávky obratom možno nastaviť nejaký automat, ako to majú iné spoločnosti, ako sumarizacia objednávky, cena, číslo objednávky....a samozrejme ďalšia info o zaplatení objednávky tiež obratom po úhrade....

Taktiež by sa hodila informácia o odoslaní zásielky, prípadne o sledovaní zásielky odovzdanej prepravnej spoločnosti, hlavne keď dodacia lehota je stanovená na 2az 5 dní,...a vy neviete vydedukovať, ktorý deň to aspoň približne bude, nakoľko tak sa len dozviete v konkretny deň cez sms že v daný deň vám zásielku doručujú... Niektoré spoločnosti uvádzajú dokonca aj časové rozpätie, kedy bude balík doručovaný, čo je úplne super vec, keďže tak máte blokované iba časové rozpätie a nečakáte na kuriéra celý deň... Ale inak objednávka bola potvrdená aj keď neskôr + doprava ok, všetko bolo doručené v poriadku. Takže celko len podnety na zlepšenie pre obchod

• Rýchla dodávka - v nedeľu objednané, v útorok dodané
    • Priaznivé ceny

Od potvrdenia objednavky ziadna komunikacia, ani po 6 dnoch nebol objednany tovar dodany.

Reakcia obchodu STORAGE

Dobrý deň, milý zákazník!

Radi by sme Vám touto cestou oznámili, že nás teší veľký záujem o naše produkty a služby. Avšak, v poslednom čase sme zaznamenali neočakávaný nárast objednávok, ktoré prekonali naše plány a kapacity výroby. Pracujeme usilovne na tom, aby sme vyhoveli požiadavkám všetkých našich klientov a dodali im tovar čo najskôr.
    Chápeme, že takéto omeškanie môže spôsobiť nepohodlie a frustráciu. Chceme Vás uistiť, že robíme maximum pre to, aby sme riešili túto situáciu a urýchlili procesy vo výrobe a distribúcii tovaru. Sme si vedomí dôležitosti spokojnosti našich zákazníkov a ich potrieb.
    Rádi by sme sa Vám ospravedlnili za prípadné ťažkosti, ktoré ste kvôli tomuto omeškaniu mohli mať. Veríme, že pochopíte túto situáciu a budete trpezliví pri čakaní na svoju objednávku. Snažíme sa ju doručiť do Vašich rúk čo najskôr.
    Ďakujeme Vám za pochopenie a chceme Vám popriať príjemný a úspešný deň. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo obavy, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a stojíme pripravení pomôcť.

S úctou a priateľským pozdravom,
    STORAGE

• Nakup prebehol hladko.
    • Nie je mozna platba kreditnou kartou, je potrebne cakat na fakturu, tovar je doruceny az po zaplateni faktury, doba od objednavky po dorucenie je tym padom dlhsia.

Napriek spomenutej nevyhode odporucam nakup v tomto obchode.

Reakcia obchodu STORAGE

Dobrý deň platbu kartou sme už vyriešili a veríme že uľahčíme nákup všetkým zákazníkom. Ďakujeme za recenziu. Pekný deň

Všetko v poriadku

Všetko prebehlo v poriadku.

• Rýchlosť dodania, portfólio.

ochota

• Cena
    • Drahšia doprava

• Serióznosť

• veľmi rýchle vybavenie objednávky

Veľmi odporúčam nákup v tomto obchode.

Rychle dorucenie a vyborna cena pouzitych prepraviek