Objednavka bola potvrdena tovar nedodany

Reakcia obchodu STORAGE

Reakcia na Vašu recenziu a vysvetlenie zrušenia objednávky

Vážený pán/pani H,

ďakujeme Vám za Váš záujem o naše produkty a za spätnú väzbu. Veľmi si vážime každého zákazníka, no radi by sme Vám vysvetlili dôvody, prečo bola Vaša posledná objednávka zrušená.

Pri Vašej predchádzajúcej objednávke bol jasne uvedený dodací termín 30 dní, no napriek tomu sme tovar doručili už za 21 dní, teda o 9 dní skôr, ako bolo avizované. Napriek tomuto sme od Vás obdržali negatívne hodnotenie, že dodanie nebolo podľa Vašich predstáv.

Z dôvodu tohto predchádzajúceho nedorozumenia a obavy, že by sme opäť nemuseli splniť Vaše očakávania, sme sa rozhodli Vašu poslednú objednávku zrušiť. Naším cieľom je poskytovať zákazníkom maximálnu spokojnosť, a preto nechceme riskovať, že by opäť došlo k nedorozumeniu alebo nespokojnosti.

Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste chceli situáciu ďalej prekonzultovať, neváhajte nás kontaktovať. Radi sa s Vami porozprávame a veríme, že nájdeme spôsob, ako v budúcnosti obnoviť našu spoluprácu.

Ďakujeme za pochopenie.

• rýchle vybavenie + dodanie

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme, že ste nás kontaktovali! Vašu požiadavku sme vybavili čo najrýchlejšie a zabezpečili sme aj rýchle dodanie, aby ste mali všetko včas. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

Prajem Vám pekný deň!

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu STORAGE

ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a preto sa vždy snažíme zabezpečiť čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie služby.

Ak budete mať akékoľvek ďalšie požiadavky, neváhajte sa na nás obrátiť.

Prajeme Vám krásny deň!

S pozdravom Ivan

Rýchle doručenie, plastová paleta prišla pekne zabalená.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že doručenie prebehlo rýchlo a plastová paleta dorazila v poriadku. Teší nás Vaša spokojnosť a dúfame, že sa na nás obrátite aj nabudúce!

100% spokojnosť, expresné vybavenie objednávky, odporúčam...

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme Vám za úžasnú spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli 100% spokojný a že sme mohli splniť Vaše očakávania s expresným vybavením objednávky. Vaše odporúčanie si veľmi vážime a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

Všetko prebehlo veľmi dobre.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, veľmi nás teší, že všetko prebehlo dobre! Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás!

Všetko prebehlo podľa dojednania, nemám čo vytknúť.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že všetko prebehlo podľa očakávania. Teší nás Vaša spokojnosť a dúfame, že sa na nás opäť obrátite. Ak budete čokoľvek potrebovať, sme tu pre Vás!

• Tovar i napriek svojej objemnosti dôkladne a bezpečne zabalený
    • Rýchlosť dodania 2 dni. Super!
    • Široká ponuka a overené nízke ceny.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu skvelú recenziu a za to, že odporúčate náš obchod! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia aj s kvalitou balenia. Vaša spokojnosť je našou prioritou, a preto nás veľmi teší, že ste ocenili aj našu širokú ponuku a výhodné ceny. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!

Je veľká výhoda si objednať vec, ktorú potrebujete takmer hneď. Ja som veľmi spokojná s vybavením mojej objednávky, pán šofér nám pomohol palety vyložiť z auta priamo pod záhradkou.
    Veľmi ďakujem.
    S úctou Holušová

Vážená pani Holušová,

ďakujeme Vám za milé slová a za to, že ste si našli čas na napísanie tejto krásnej recenzie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou vybavenia objednávky a s ochotou nášho šoféra. Pomáhať našim zákazníkom je pre nás radosť!

Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky. Prajeme Vám krásny deň!
    S úctou Ivan

• Rýchlosť,profesionalita doručenia.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou a profesionalitou našej služby. Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás!

Excelentny a spolahlivy predajca.
    Rychle vybavenie objednavky.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a rýchlosťou vybavenia objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a vždy sa budeme snažiť poskytovať len to najlepšie. Tešíme sa na Vaše budúce objednávky!

Objednávka bola vybavená expresne, bohužial objednaný tovar nesplnil očakávania, takže ho vraciame . Chválim aj za expresne vybavenie kuriera, ktorý zásielku vyzdvihne.

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a pochvalu za rýchle vybavenie objednávky a kuriéra. Mrzí nás, že tovar nesplnil Vaše očakávania. Sme radi, že proces vrátenia prebehol hladko a expresne.

Ak by ste potrebovali ďalšiu pomoc alebo mali akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme Vám pomohli.

Spokojný

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný. Ak by ste niečo potrebovali, sme tu vždy pre Vás!

Plná pokojnosť s kvalitou objednaného tovaru aj d prístuppm personálu predajcu

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu pochvalu! Sme radi, že ste spokojný s kvalitou tovaru aj prístupom nášho personálu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa, že sme naplnili Vaše očakávania. Ak budete potrebovať čokoľvek ďalšie, sme tu pre Vás!

• Nízke ceny
    • Vhodné pre priemyselné použitie - dostatočná (ne)kvalita, no výhodné ceny
    • Rýchle dodanie
    • Tovar dorazil poškodený - nedostatočné balenie (?) - ulomené rohy prepravky, taktiež jeden roh veka a iné poškodenie
    • Komunikácia eshopu ohľadom reklamácie - nespracovanie, iba odkázanie na nejakú aplikáciu - vyklikal som, uvidím ako dopadne
    • V eshope sa nedá vyznačiť a kopírovať text - to mám číslo objednávky opisovať ručne?
    • V eshope sa nedá otvoriť produkt na novej karte prostredným tlačidlom myši - pomalé preklikávanie cez tovar, prečo mám nad objednávaním tráviť viac času, než je potrebné?
    • Prepravky smrdia
    • Prepravky sú ofrkané niečím bielým
    • To, že je to ECO varianta prepravok, kde ECO znamená vyrobené z recyklovaného materiálu na priemyselné/technické použitie, je uvedené až v popise - prečo to nie je uvedené v názve produktu? Toto je veľmi zavádzajúce, a vytvára dojem, že sa jedná o klasickú euro prepravku ako si človek kúpi v (***Editované***)
    • Elegantný vzhľad a štýl eshopu vytvára mylný dojem o tom, aký tovar reálne dorazí

Dobrý deň, pán Miroslav,

mrzí nás, že nie ste spokojný, a zároveň oceňujeme, že ste napriek výhradám k eshopu u nás tovar objednali. Chápeme Vaše obavy a výhrady, a preto sme Vám ponúkli možnosť, že tovar od Vás odvezieme a vrátime Vám peniaze, čo ste však odmietli. Ak si to rozmyslíte, neváhajte nás kontaktovať, radi zabezpečíme odvoz tovaru a vybavíme vrátenie.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za nepríjemnosti a ďakujeme za detailnú spätnú väzbu. Urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme zlepšili kvalitu služieb a produktov, vrátane balenia, zrozumiteľnosti informácií o výrobkoch a používateľskej skúsenosti na našom eshope.

Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc alebo ak si rozmyslíte našu ponuku na vrátenie, sme tu pre Vás. Želáme Vám pekný deň a ďakujeme za porozumenie.
    Janka za tím STORAGE

Prvý nákup, ale vynikajúce, max spokojnosť

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme za Vašu skvelú spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že Váš prvý nákup prebehol na jednotku a že ste maximálne spokojný. Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky a sme tu, aby sme vždy zabezpečili rovnakú kvalitu služieb!

• dobre zabalený tovar
    • rýchle dodanie

Reakcia obchodu STORAGE

Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný s balením tovaru a rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa, že sme splnili Vaše očakávania. Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek ďalšie požiadavky, sme tu pre Vás!

• rýchlo jednoducho

Reakcia obchodu STORAGE

ďakujeme za Vašu recenziu! Veľmi si vážime, že ste si našli čas na zdieľanie Vašej skúsenosti, a teší nás, že ste boli spokojný. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie pripomienky alebo návrhy, sme tu pre Vás.

• Platba bola realizovaná ale tovar ani po urgencií doposiaľ nedodaný

Dobrý deň pán Dušan

Mrzí nás Vaša nespokojnosť no objednali ste si tovar kde je uvedené dodanie do 14 dní, tak preto Vám nebol dodaný do 48 hodín od zaplatenia. Pri každom tovare je uvedená dostupnosť dodania ak nie je skladom. Želáme Vám pekný deň . Janka za tím STORAGE

Tovar bol dodaný o 3 tyždne neskor.

Dobrý deň
    Nakoľko ste si objednali tovar kde bola uvedená dodacia lehota do 30 dní tak sme Vám to bohužiaľ nevedeli dodať skôr ako bolo uvedené. pekný deň Vám želáme. Janka za tím STORAGE