Rýchle vybavenie objednávky
som spokojná, objednávka vybavená načas podľa dohody, tovar dodaný v poriadku
s komunikáciou s majiteľkou som maximálne spokojná, vie poradiť, je ústretová -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Obchod ma drahe ceny a k tymto cenam neadekvatne sluzby. Clovek musi zaplatit tovar vopred a cakat mesiac! PRI podvodoch,ktore SA na Slovensku deju, je To znacna odvaha a risk zo strany zakaznikov. Na druhej strane obchod zo svojej pozicie v inych bodoch, ktore SA netykaju jeho financii, vyzaduju Len trosku flexibility, nie je voci zakaznikov ustretovy. Objednavku som zrusila, o par dni som rovno v inom kamennom obchode kupila podobny tovar lacnejsie a k mojej plnej spokojnosti.
Reakcia obchodu Steny a podlahy
Vázená pani. Prijímam Vaše hodnotenie, ale rada by som reagovala. Zaplatenie zálohy za tovar na objednávku je uvedené v našich obchodných podmienkach. Taktiež Vašu požiadavku, aby kamión zastal v Rakúsku na výpadovke a vyložil Vám 2 krabice sme tiež nevedeli splniť.
Celú kominikáciu máme obidve v emaily. Za svojim rozhodnutím si stojím a riešila by som to rovnakým spôsobom aj v budúcnosti. S úctou Jambrichová
Veľmi ma teší, že sa Vám podarilo obklad zohnať skôr a k Vašej plnej spokojnosi. -
Tovar mi bol doruceny. Dva kusy hnedych farieb na textil za studena. Jedna farba bola ina. Obidve polroka po zaruke. Zasielku som poslal spat. Obchod ju nevyzdvihol a ani viac nekomunikuje. Posuvam to dalej na obchodnu inspekciu. Nejedna sa o velku polozku ale ide o princip.
Dobré!
- ČO sa týka obchodu všetko bolo v poriadku. Ale čo sa týka farieb na textil za studena nula bodov...farby sú rozmazané, ričko posobí ako vyprate x krát
- žiadne
Reakcia obchodu Steny a podlahy
Dobrý večer prajem,
veľmi nám záleží na skúsenostiach klientov. Prosím Vás, aby ste mi zatelefonovali na 0911 627 559 - povieme si čo sa mohlo stať. Ak je akákoľvek chyba na našej strane (nedostatok informácií v eshope.....), budeme Vám farbu finančne refundovať.
Ďakujem Vám.
Zuzana -
- rýchla dodávka
- drahý dovoz do domu pre maloodberateľov
Nikde inde sme nenašli takú širokú farebnú škálu kúpeného tovaru.
- Prehľadný výber tovaru a rýchla dodávka.
- -
Odporúčam každému, kto niečo z ponúkaného tovaru potrebuje a potrebuje to hneď.
- všeobecne, že to možem objednat z pohodlia domova,cena,výborná komunikácia a starostlivoť o zákazníka.
- zatial nema
velký výber farieb,ochota zo strany obchodníka,výborná cena.
A už som aj odporúčila známim nakup cez tento obchod. -
- dlhšia komunikácia so zákazníkom
odporúčam
- len tu som našla to čo som hľadala
- rýchle doručenie
- bez poškodenia tovaru
- vrátenie sumy za nedodaný tovar
- zatiaľ neviem posúdiť
skúsenosti s obchodom sú veľmi dobré, nakoľko mi bol tovar doručený, a za nedodaný tovar mi sumu vrátili späť
odporúčam, myslím si, že je to solídny internetový obchod -
- rýchlosť, kvalita
- nemá
vrelo odporúčam
- výborná cena tovaru oproti ostatným, dobrá komunikácia s predávajúcim
výborná cena tovaru oproti ostatným, dobrá komunikácia s predávajúcim
- Konečne tradične netradičné kachličky ...silná kvalita a príjemná pani v telefóne
Odporúčame