Som nespokojná! Tovar mi bol doručený v poškodenej krabici a obal s vrtákmi poškodený, rozpučený! Žiadam o zaslanie náhradnej krabičky, nakoľko som chcela tovar použiť ako darček.

Prišiel iný tovar ako som objednal skončil v koši

• volal som , že chcem zrusit objednavku....keby ste tam volal sto krát, neviete sa dovolat....tak som poslal mail ze zrusim obednavku,,dostal som aj odpoved ze ziadost dostali...lno za pár dni mi tovar bol doruceni.....ja som urobil velku chybu,,ze som tu obednal a dopredu zaplatil...nikdy viac...

Tovar dorazil za 1 mesiac

• Napíšu že tovar je sladom,zaplatíš a mesiac čakáš.Už nikdy viac!

• Náradie je v poriadku ale Dewalt som objednal ako zostavu v kufrík spolu s nástrojmi na brúsenie a rezanie. Prišiel mi univerzálny kufrík Dewalt bez prelisov na uloženie stroja a príslušenstva , všetko sa v kufríku presýpa, kúpil som už nejaké veci od Dewaltu takze môžem porovnávať a toto skutočne nie je štandard dewaltu
    • Povedal som si kašlem na to, objednal som si od StavbyEu originál Dewalt výplň do kufríka a prišiel mi úplne iný kus ako mali na stránke a ktorý sa mi do kufra nehodil .
    • takže Stavba EU ? V budúcnosti rozhodne zvážim či nenakúpiť inde

• Dobrá cena
    • Nevedia tovar doručiť
    • Obchod nemá kuriera

Tovar bol vrátený paketou. Nevedia tovar doručit vraj Paketa nemá kuriera a v blízkosti nemám výdajme miesto. (U mňa už bol kuriér od paketi.) Obchod nemal inú možnosť iba osobný odber alebo Paketa. Tovar bol vrátený Paketou ale sumu za tovar ešte stále nevrátili a pritom som dostal email že tovar prevzali v poriadku a sumu pripíšu na môj účet.

K naradiu nedavaju zarucny list. Ked skonci firma, skonci vam zaruka na tovar. Neexistuje telefonicky kontakt na predajcu.

Tovar nie je mozne odoslat späť,ak ho chcete vrátiť.Žiadne telefónne číslo, sú to podvodníci.

Reakcia obchodu StavbaEU.sk

v prípade objednania na súkromnú osobu je možné objednávku do 14 dní od prevzatia vrátiť. Vrátenie objednávky je možné vybaviť cez formulár, ktorý nájdete v kontaktoch na našom e-shope. Prípadne je možné vrátenie objednávky vybaviť s reklamačným oddelením na adrese [email protected]

Vy ste vrátenie objednávky nahlásili v 14 dennej lehote a mali ste možnosť ju vrátiť. Kolegyňa Vám aj zaslala postup, ako môžete objednávku vrátiť, na čo ste už nereagovali a objednávku nevrátili.

Vrátenie objednávky a reklamácia objednávky sa bohužiaľ nedá riešiť telefonicky. Sú na to potrebné písomné podklady.

Vaša recenzia nás mrzí, pretože nie je založená na pravde.

Ďakujeme, tím StavbaEU.sk

• Iná farba tlačítok ako bola objednaná

Stroj super , prišiel rýchlo , žiaľ mala som objednaný si šedými tlačidlami a prišiel iný s čiernymi tlačidlami

Reakcia obchodu StavbaEU.sk

mrzí nás, že ste nebola s nákupom plne spokojná. Bohužiaľ obrázky na našom e-shope sú iba ilustračné, čo znamená, že sa nie vždy musia zhodovať s reálnym produktom. Je to pri položkách uvedené.

Je najlepšie sa vždy obrátiť na našu zákaznícku podporu ([email protected]), kde Vám radi preveria a potvrdia vzhľad našich produktov.

Ďakujeme, tím Stavbaeu.sk

• maximálne naťahovanie času s vybavením reklamácie

doručenie v poriadku, po rozbalení som zistil že chýba umelý kajlík na posuvnom operadle, improvizoval som a nahradil som ho pozinkovaným šrobom, ďakujem.

• Tovar mi prišiel, chybali tam dva prvky, ktore som reklamovala, ale v priebehu 2 tyždnov ziadna reakcia.

Tovar som objednal 21.8.,doteraz mi nebola zasielka dorucena. Neda sa im dovolat. Odppvedali raz na mail, odvtedy sa neozvali.

• nedodaný tovar Fiskars PowerGear X (M) nožnice na silné konáre dvojčepeľové LX94 (112390) 1020187, neudaný dôvod , fakturované ale nedodané.

Ľudská nedbalosť , nepozornosť.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Tovar bol reklamovaný ,dodávateľom uznaná reklamácia no nejak sa nemajú k riešeniu reklamácie.

• Kosačka prišla poškodená, nepoužiteľná. Chcem ju reklamovať, ale do firmy sa už tretí deň nemôžem dovolať, na mail neodpovedajú.

Varujem Vás pred týmto obchodom!

Nedoručené

• -
    • Píšu doručenie 2-3 dní, ale to tak nie je

• Zavádzajúce a nepravdivé informácie o termíne dodania.