Od objednavky uplynulo 7 dni a stale nič! Žiadna odozva.

• dlhá doba dodania tovaru

Prišlo mi, že mám hodnotiť obchod. To hodnotenie prebehlo samotný tovar, ktorý ešte stále neprišiel.

Do dnešného dňa tovar nedorazil.

Dlhá dodacia doba

• Nic
    • Najhoršia komunikácia
    • Čas balenia dlhý dopravy a celkovej objednávky. Je to vyše týždňa čo sa čaká. Toto pri konkurencii som ešte nezažil
    • Opakovaným klientom s vysokou objednávkou neponúknu ani zľavu
    • Tovar chodí rozpálený a poškodený obal
    • Neodporúčam

Ľutujem, že som si žehliacu dosku objednala v tomto obchode. Je na nej diera, som veľmi sklamaná. Nová, pekná doska a už je na nej diera! Podotýkam, že tovar bol pekne zabalený a diera nevznikla pri preprave, pretože obal nebol poškodený. Diera sa ukrývala pod letákom s informáciami o výrobku.

Nemám nabíjačku, dodali ste mi tovar bez nabíjačky

tovar nebol dodany maju bordel v evidencii skladu

• čas doručenia na webe sa nezhoduje s reálnym doručením

No objednával som dve sady bitov ako darček. Objednával som v utorok, s tým že doručenie bolo vo štvrtok-piatok. Na víkendovú gratulovačku teda darček nebol, lebo zásielka prišla až po víkende v pondelok na obed.

Tovar skladom balia 4 dni?

Žiadne informácie, tovar nebol doručený, peniaze neboli vratene

• Bohuzial, chybali ku kolieskam dve podlozky a ku poskladaniu tam nebola spravna prirucka. Vobec nesedeli oznacenia suciastok s obrazkami. Dalsia nespokojnost je s dopravcom. Oznamil nam den kedy privezie tovar, ziedny ani priblizny cas. Nemohli sme sa mu dovolat, lebo nebral mobil, ze vraj on ma toho vela. Nepredstavujem si to tak, ze teraz ak cakam tovar, musim sediet pri dverach a cakat kym to privezie. Mmam aj svoje povinnosti.

• Obchod predáva to, čo nevlastní.
    • Sortiment sa oproti minulosti značne znížil.
    • Dodanie sa predĺžilo.

• Nemajú kontakt
    • Nedodržujú dobu doručenia

Musel som tovar zaplatiť nie malé peniaze a tovar ani po týždni nemám

Tovar bol dodaný bez akumulátora, hoci na internete to nebolo doslovne uvedené!!!!!

Zásielka mi bola doručená v poriadku,ale po rozbalení som zistil,že klince a sponky v nej neboli. Zaplatil som však plnú sumu dobierky,lebo v zabalenom stave som nemal pochybnosti o jej kompletnosti. Na reklamáciu zatiaľ nereagovali,takže mi dlhujú cca 40 eur.

Zaslali mi nekompletny tovar. Totálna nespokojnosť. Neodporúčam.

Tovar mi bol doručený na inú adresu.Dopravca nemal snahu zmeniť adresu doručenia ani po mojom telefonickom upozornení.