Rýchla a jednoduchá objednávka, tovar doručený v dohodnutej dodacej dobe.
- Rýchle vybavenie objednavky
Dobrá komunikácia , rýchle dodanie tovaru
- Rýchlosť, ochota, komunikácia
Všetko OK, dobrý sortiment, snaha o dobrý pomer cena/ kvalita.
Balík došiel nepoškodený perfektne zabalený, len po rozbálení spodná časť kde sa upevňujú kolieska celé zdeformované každá matica iným smerom a ešte aj zlé zanitované pretáčali sa
Super obchod odporučam.
- Velký výber
- Priaznivé ceny
- Komunikácia
- Rýchlosť dodania tovaru
Obchod odporúčam. Objednaný tovar doručené na druhý deň od objednania. Telefonické a (aj cez email )potvrdenie a informovanie o stavu objednávky. Profesionálny prístup a vybavenie objednávky. Maximálna spokojnosť.
Dobrý deň.
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojný. V prípade potreby nás prosím neváhajte kontaktovať.
www.stargood.eu -
- To, čo majú označené ako na sklade, je skutočne na sklade k okamžitému vyzdvihnutiu.
- Ochotný personál
- rýchle odoslanie tovaru
www.stargood.eu -
- Mozny osobny odber bez priplatku
- Parkovanie vedla obchodu
- Chapu co predavaju
- Veľmi rýchlo
www.stargood.eu -
Jeden deň som tovar objednal a druhý bol doma.
www.stargood.eu -
- Pre mna osobne je obrovská výhoda , samotné sídlo firmy. Vzhladom k tomu že operujem len niekolko ulíc ďalej a čokolvek potrebujem, hned objednám a obratom vyzdvihnem.
- Férové ceny.
- Proklientský prístup.
V obchode nakupujem už cca 3 roky, doteraz pod inou firmou. teraz už pod vlastnou. Odporúčil som aj niekolkým známym, ktorí si už stihli aj niečo objednat a vyzdvihnúť :)
www.stargood.eu -
nakupene prvy krat ,vsetko v pohode ,splna to co som hladal.
- Spokojný
- Rýchle vybavenie objednávky
www.stargood.eu -
- Peniaze som poslal ihneď ale na vrátane som čakal večnosť.
Reakcia obchodu PROFITOP BA s.r.o.
objednávku sme zrušili na základe Vašej požiadavky a obratom sme vám vrátili vaše peniaze. Mrzí nás, že napriek našej komunikácii ste stále nepochopili, že spracovanie vrátenie peňazí trvá pár dní. Boli vám pripísané do troch dní. -
- Dostupnosť
- Parkovanie
- Rýchlosť
- Výborné rýchle doručenie
Nie je čo vytknúť ani pridať.