Tovar som vyzdvihla po dvoch týždňoch na výdajnom mieste, balíček bol poškodený a knihy v ňom mali ohnuté a poškodené rohy.
fajn
tovar bol online dostupný, ale aj napriek tomu mi bola zrušená objednávka.
- Rýchlosť
- Ústretovosť
- Flexibilita
Okamžitá reakcia a rýchlosť vybavenia. Podarilo sa mi nájsť danú učebnicu iba v tomto obchode cize spokojnosť.
- Ochotny, profesionalny predajca
+ komunikácia a rýchle dodanie
Velmi ochotny personal, bola som kontaktovana ihned telefonicky ako zistili, ze moja kniha z objednavky nie je dostupna ani u dodavatela. Taktiez mi umoznili uz po vytvoreni objednavky dodatocne zmeny. Dakujem
maxim spokojnosť
rýchlosť a dostupnosť
- Platba iba na dobierku
- 10 dní od objednania a objednávka doteraz nedorazila
Kvalitny vyber, zaujimave tituly
- Komunikácia obchodu
- Rychlost dodania
Obchod spracoval moju objednavku rychlo. Velmi sa mi pacilo, ze mi zatelefonovali a oboznamili ma so stavom knihy, ktoru som si objednavala, nakolko to bola pouzivana kniha. Pan mi opisal v akom stave je knizka a ci mi to vyhovuje. To sa mi skutocne pacilo a hodnotim to velmi pozitivne. Dakujem za skvelu skusenost, urcite u vas nakupim znova. :)
dostupnosť odborných kníh
- Výber rôznych publikácii
- Prehľadný internetový portál
- Primerane ceny
perfektné
bolo mi napísané že o 7 dní sa mi obchod ozve ohľadom objednávky a neozval sa, tovar nedorazil.. :(
- Za túto dobu príde tovar aj z Číny, ale zo Slovenska nie. Potom že kníhkupectvo zaniká?
- Posielaju aby ich človek ohodnotil a niesu schopny dodať tovar.
- Rýchlosť a kvalita tovaru.
Prehadná stránka veľká výhoda spolupráce so zahraničím, keď nemajú tu na sklade prepošlú si navzájom. Bez problémov doručené. O stave objednávky ma priebezne informovali.