Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Ochotný personál dá sa dovolať aj po pracovnej dobe

• Možnosť osobného odberu v BA

• Nasiel som co som hladal
    • Dobra cena
    • Skladom
    • Uvidime nabuduce

Odporucam zatial.

• Rychlost dodania.

+ cena
    + extra rychle dorucenie

Nedám dobré hodnocení, protože neschopnost vašeho obchodu poslat zboží do ČR je v 21. století docela trapné.

Reakcia obchodu Sportstreet

Mrzí nás Vaša reakcia, pretože sám ste do poznámky k objednávke napísal: Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda by jste mi zboží odeslali do ČR? Pokud ne tak se omlouvám a objednávku zrušte. Předem děkuji za odpověď...... Zaslali sme Vám na mail odpoveď, že objednávka bola zrušená.

• Nič
    • Zaplatený ale nedodany ovar

Reakcia obchodu Sportstreet

Zákazníka sme informovali o tom, že objednané tovary boli posledné kusy a po doručení zo skladu a našej kontrole bolo zistené, že sú poškodené. Preto nebolo možné tovar dodať. Odberateľ zaplatil vopred pred potvrdením objednávky. V ten istý deň po našej informácii o nedostupnosti mu boli vrátené peniaze na účet.

co som si objednal tak to mi prislo do dvoch dni

Objednala som si lyžiarske nohavice a prišli mi aj s pipacim čidlom proti krádeži. Takze napriek tomu ze je to internetový obchod musím ist do nejakého kamenného vysvetľovať ze som tovar neukradla a prosiť aby mi to dali dole

Dobrý deň!
    Mrzí nás to, sme ľudia a urobili sme chybu. Tovar býva zabezpečený viacerými zariadeniami a toto sme prehliadli. Ospravedlňujeme sa za problémy.

• Široký výber, nízke ceny, skvelá komunikácia

• výborné ceny
    • príjemný personál

• Super rýchle dodanie z BA do KE za dva dni. Prijemne profesionálne jednanie cez telefón.

• Bola som spokojna mohla som si tovar vyskusat.

• Skvele ceny
    • Rychle dorucenie

• Výborný osobný prístup personálu

• bol to môj prvý nákup v tomto e-shope a bola som spokojná ako s komunikáciou s obchodom, tak aj s dodaním tovaru

• neaktualny stav skladu v e-shope. S anglickym kludom mi nasledujuci den po objednavke oznamili, ze lyziarsku prilbu nemaju. Pritom objednavka prebehla korektne aj s potvrdenim .Dalsi den som odchadzal na lyzovacku.

Reakcia obchodu Sportstreet

Daná situácia nás mrzí, ešte raz sa ospravedlňujeme. Dali sme Vám vedieť o probléme s objednávkou hneď ako sme mohli.

• Rýchlosť

Obchod splnil termíny a podmienky

• rýchly
    • ústretový