Všetko OK.
Team Sportano.sk -
Celková spokojnosť z obchodom,v prípade potreby ochota komunikovať. Produkty sú kvalitne zabalené. Rýchlo dodane na adresu
*****
Doporučujem skvelá bunda,
- Rýchle vybavenie zásielky
- NIČ
Objednavku na cyklisticku prilbu v tomto eshope som zrealizoval a zaplatil okamzitou platbou prevodom v ramci akcie BLACK FRIDAY. Toto bolo jedine, co prebehlo bez problemov. Nasledne po dvoch dnoch mi prislo mailom oznamenie(BEZ UVEDENIA AKEHOKOLVEK DOVODU!!!), ze moja objednavka je zrusena a ze mi poslu peniaze spät. Myslel som, ze je to asi kvoli nedostupnosti tovaru, comu by som chapal a akceptoval to. Na moje prekvapenie po kontrolovani dostupnosti bol na stranke tovar stale dostupny v pozadovanej a objednanej farbe a velkosti. Nasledne som sa dopytoval na dovod zrusenia objednavky a nedodania objednaneho a riadne zaplateneho tovaru, na co som sa dozvedel, ze tovar mi ZA UVEDENU CENU NA ICH WEBOVEJ STRANKE nemozu predat. Nasledovali vyhovorky na chybu v systeme a prejavy "akoze lutosti, ako ich to velmi mrzi", dalej som to uz nemal chut citat. Neserioznost, aspon ze peniaze prisli o niekolko dni spät. Moja PRVA a POSLEDNA skusenost s tymto obchodom..
Reakcia obchodu sportano.sk
boli ste poinformovaný o chybe, ktorá sa vyskytla na našej stránke, z toho dôvodu bola vaša objednávka stornovaná a platba bola vrátená. Ospravedlnili sme sa 2x a opätovne vysvetlili chybu, ktorá nastala na začiatku zľavovej kampani BLACK MONTH, kôli čomu boli niektoré produkty nacené na omnoho nižšiu cenu ako nákupná cena. O chybe vieme, sme si jej vedomí a do budúcna veríme, že sa chyba opakovať nebude.
S pozdravom Team sportano.sk -
- mnozstvo tovaru na vyber
- zaujimave ceny
- prehladny eshop
- vernostny program
Asi momentalne najlepsi eshop so sportovym oblecenim a vybavou.
V prípade potreby sme tu pre Vás
- Prvý nakup spokojnosť
V prípade potreby sme tu pre Vás
- Tovar skladom
- Vrátenie tovaru v cene
- Rýchle vybavenie mojej objednávky
- Pri výške môjho nákupu bybsom uvítal dopravu zdarma
Reakcia obchodu sportano.sk
Vážený pán Marian, dopravu zdarma neposkytujeme, pri dobierke je suma poštovného vždy o trošku vyššia ako pri platbe vopred.
ďakujeme za nákup.
- Rýchly a spoľahlivý obchod
Team Sportano.sk -
Tovar zatial neprisiel a obchod zatial nedal ziadnu informaciu.
Reakcia obchodu sportano.sk
Mrzí nás vaša nepríjemná skúsenosť,
avšak preverila som Vašu objednávku a objednávka nebola uhradená z toho dôvodu sa automaticky po 7 dňoch zrušila. Platba Vám neprešla o čom ste boli informovaný 15 minút po platbe a následne niekoľko krát mailovo s možnosťou ďalšej platby.
Náš zákaznícky servis je dostupný v pracovné dni kde je možnosť sa kedykoľvek infromovať o stave objednávky v prípade potreby.
S pozdravom Team sportano.sk -
Tovar neprišiel v deň ako bol uvedený spoločnosťou
Reakcia obchodu sportano.sk
Preverila som vašu objednávku. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti avšak chyba nastala zo strany DPD, zabudli označiť, že je balík pripravený na vyzdvihnutie.
Ako sportano.sk garantujeme expedovanie tovaru do 24 hodín pokiaľ nie je uvedené inak. Doručenie je zvyčajne 2 pracovné dni. Tovar ste objednali 23.10 v ten istý deň bol tovar expedovaný z nášho skladu o čom ste dostali informáciu mailovo spolu s linkom priamo na sledovanie balíka.
Za komplikácie zo strany odberných miest DPD žiaľ nevieme niejsť zodpovednosť. Kontaktovali ste nás až 30.10. a v ten deň ste si aj prevzali zásielku. Naša zákaznícka podpora je dostupná pre klientov v pracovné dni, kde je možné sa informovať o stave a v prípade potreby vieme kontaktovať DPD ak nastanú nejaké nedorozumenia.
S pozdravom team sportano.sk -
- Dobré ceny a za vernostné body sa ešte dá znížiť cena
Ďakujem za nákup.
Team sportano.sk -
Z obchodu som objednavala prcvy krat a vsetko prebehlo bez problemov. Obchod ma informoval o prijati, odoslani zasielky. Tovar dorazil za 4dni
- Velmi rychle dodanie
Team sportano.sk -
Rýchle dodanie som nadmieru spokojná ďakujem
Váš team sportano.sk -
- tovar doručený v dobrom čase, v poriadku, informácie o doručení mailom.
vyborna komunikacia, rychle dodanie
Váš team sportano.sk -
- klubove body vyuzitelne pri nakupe
- relativne ok ceny
Váš team sportano.sk