Obchod v pohode aj rýchle odoslanie len jedno koliesko ide zle
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Dobrý deň, snažíme sa robiť maximum pre spokojnosť našich zákazníkov a týmto ďakujeme za spätnú väzbu, v prípade nejakých nejasnotí nás kontaktujte mailom prípadne telefonicky
- cena ,doprava
Váš SPORTAKTIV -
S obchodom som spokojná, od začiatku bola skoro okamžitá komunikácia, informovali ma o všetkom, kde a v akom stave je moja objednávka..
- Proklientsky prístup
- RýCHLE DORUCENIE KOMUNIKOVANIE ZO ZAKAZNIKOM
Váš SPORTAKTIV -
Ešte síce trampolína nie je postavená, ale tovar prišiel veľmi rýchlo od času objednávky. A vyzerá to na kvalitný produkt. Momentálne som spokojná s dodávkou a obsahom
Váš SPORTAKTIV -
- Velmi dobra komunikacia aj rychlost dorucenia!
- Komunikácia
- Úžasná komunikácia
- Ochota
- Veľký výber produktov
Váš SPORTAKTIV -
- Tovar prisiel na druhy den po objednani
Váš SPORTAKTIV -
- široka ponuka, rychlosť dodania
Váš SPORTAKTIV -
- Doručenie tovaru nasledujúci deň od objednávky. S kolobežkou som spokojná. Obchod odporúčam
- Super rýchle dodanie,spoľahlivosť
Rýchle dodanie
Váš SPORTAKTIV -
Super komunikácia volajú deň popredu na ďalší deň doručené tovar príde poskladaný treba len nahodiť pedále sedanku priťahovať všetko čo treba a hurá ficat krajinou .
Váš SPORTAKTIV -
- rýchle dodanie dobrá komunikácia
- Výborná komunikace
- Kvalita zboží
- Rychlé dodání
Kolo jsem objednávala ze SR, protože u nás v ČR nebylo takové k sehnání. S obchodem byla velmi dobrá komunikace a mohu ho jen doporučit. Moc děkuju
Váš SPORTAKTIV