- Spokojna
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)
Tovar bol dodaný veľmi rýchlo, v perfektnom stave a z potvrdením originality. môžem vrelo odporučiť.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať, preto nás teší pozitívny feedback zo strany zákazníka. Ďakujeme :)
Veľmi rýchle vybavenie a doručenie.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Nielen s nákupom ale hlavne s prístupom personálu som neskutočne spokojná . Nakoľko som potrebovala zmeniť objednávku som obchod kontaktovala mailom, slečna ma kontaktovala hneď telefonicky a k mojej spokojnosti sme objednávku prerobili začo som jej vďačná. Objednávka , prehľad eshopu ,rýchlosť dodania, komunikácia ochota personálu za mňa 1oo%. Keby bolo viacej takýchto eshopov...
- Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Veľký výber, skvelé ceny, promtné vybavenie takže môžem len odporúčať!
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Obchod určite odporúčam, tovar mi bol doručený hneď na druhý deň odo dňa objednania. Som maximálne spokojná. Šperky od nich sú krasne.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchla vybavenie objednavky
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Expresné dodanie tovaru.Do dvoch dnī.
Spokojnosť a rýchlosť doručenia
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Prívesok prišiel nepoškodený v celkom rýchlom čase, takže spokojnosť.
- Veľký vyber
- Prijateľné ceny
- Rýchle vybavenie objednavky ( do niekoľkých minút )
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Objednávka vybavená veľmi rýchlo, vrátane dodania
- Všetko prebehlo na 100%
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Rychle dodanie, spolahlivost, darcekove krabicky .
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Určite odporúčam,milí personál, ochotní pomôcť,fakt som bola milo prekvapená, že ma oslovili s tým,či viem, že jeden prívesok v mojej objednávke nie je kompatibilný s príveskom. Samozrejme som to nevedela,a som vďačná, že ma s tým oslovili a nemusela som zbytočne vyhodiť peniaze za to,lebo by som bola iba určite sklamaná. Takže za mňa určite sto bodov, odporúčam a určite som neobjednala posledný krát. Ďakujem
- Široký sortiment
- Výhodné akciové ponuky
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Šperky Mirror
BOLA SOM SPOKOJNA,ALE DOPORUčILA BY SOM TROCHA VEčšIU GUMIčKU NA OBJEM RUKY NAKOJKO NA RUKE DOSľ TLAčí.DAKUJEM.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu a názor na vylepšenie. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)
Veľmi som spokojná, hlavne preto, že som kúpila prívesok, ktorý mi nesedí na náramok Pandora a personál bol veľmi ochotní a tovar mi vymenil...