Super krasne sperky a rychle dodanie.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať, preto nás teší pozitívny feedback zo strany zákazníka. Ďakujeme :)
- Spokojní
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)
Celková spokojnosť
- Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Rýchle dodanie a dobrá komunikácia
rychle dorucenie krasny tovar
- Objednávala som už niekoľko krát a 100% spokojnosť. Ďakujem
Rýchle dodanie tovaru
Super rýchle doručenie . Tovar zodpovedal popisu
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Rýchle doručenie tovaru s certifikátom pravosti.
Rýchlosť, presnosť, spoľahlivosť.
Super!Reakcia obchodu Šperky Mirror
Spokojnosť veľká..
- V darčekových baleniach pandora
- Prehľadná stránka
- Široký sortiment
- Komunikácia obchodu
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Rýchle dodanie, priložené aj darčekové balenie. Maximálna spokojnosť z mojej strany.