Prihlásiť sa a pridať recenziu

Objednávka rýchlo vybavená a dodaná pekne zabalená

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať, preto nás teší pozitívny feedback zo strany zákazníka. Ďakujeme :)

• Rýchle doručenie. Spokojnosť

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)

veľmi ochotná predavačka..sa mi ešte nestalo aby mi niekto volal a snažil sa čím skôr moju objednávku vybaviť..len ja som to potrebovala súrne našla som to na inej stránke tak preto som objednavku zručila..ale oceňujem prístup predavačky.

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá :)

Rychle dodání, samotná objednávka bez problémů.

• Široký a prehľadný výber
    • Rýchlosť dodania tovaru

• Rýchle doručenie
    • Obal

Dobrá ponuka

Reakcia obchodu Šperky Mirror

• Rýchle vybavenie objednávky, overená kvalita (pandora)

• Dodanie obratom

Reakcia obchodu Šperky Mirror

• Bezkonkurenčná cena (akcia)
    • Rýchlosť doručenia - na druhý deň

• Výhoda

• Komunikácia obchodu je výborná

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Skvelý prístup k zákazníkovi .Ďakujem .

• Rýchle dodanie

• Rýchle dodanie, upozornenie o odoslaní hneď , veľmi chválim

Odporúčam všetko ok

Spokojnost

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Šperky Mirror

• super rýchle dodanie tovaru

Skvelá komunikácia a ochota - emailom aj po telefóne