Prihlásiť sa a pridať recenziu

BOLA SOM SPOKOJNA,ALE DOPORUčILA BY SOM TROCHA VEčšIU GUMIčKU NA OBJEM RUKY NAKOJKO NA RUKE DOSľ TLAčí.DAKUJEM.

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu a názor na vylepšenie. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)

Veľmi som spokojná, hlavne preto, že som kúpila prívesok, ktorý mi nesedí na náramok Pandora a personál bol veľmi ochotní a tovar mi vymenil...

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať, preto nás teší pozitívny feedback zo strany zákazníka. Ďakujeme :)

Výborná komunikácia, spokojnosť.

Veľmi spokojná

velka spokojnost:)
    este mi aj zavolali aby potvrdili objednavku, kedze to boli sperky z roznej serie

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Maximalna spokojnost. Tovar ryhlo dodani, aj sa certifikatom od znacki pandora.

• Rýchle doručenie
    • Skvelý výber

• Rýchle vybavenie objednávky

• Vyhodná cena
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Šperky Mirror

• Výborná komunikacia, rýchle dodanie.

• Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Veľký výber, rýchle dodanie tovaru

• Rýchle dodanie

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu Šperky Mirror

naramok je v pohode ale mohol ale mohol byť o cm večši.

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Veríme, že nabudúce sadne náramok lepšie :)

tovar sa mi páči, len zobrazenie v ponuke je dosť zväčšené, v skutočnosti je prsteň veľmi nenápadný

Reakcia obchodu Šperky Mirror

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Žiaľ nie pri všetkých produktoch máme od výrobcu poskytnutú fotografiu aj na reálnej osobe. :)

Spokojnosť

rýchle a kvalitné