BOLA SOM SPOKOJNA,ALE DOPORUčILA BY SOM TROCHA VEčšIU GUMIčKU NA OBJEM RUKY NAKOJKO NA RUKE DOSľ TLAčí.DAKUJEM.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu a názor na vylepšenie. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)
Veľmi som spokojná, hlavne preto, že som kúpila prívesok, ktorý mi nesedí na náramok Pandora a personál bol veľmi ochotní a tovar mi vymenil...
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať, preto nás teší pozitívny feedback zo strany zákazníka. Ďakujeme :)
Výborná komunikácia, spokojnosť.
Veľmi spokojná
velka spokojnost:)
este mi aj zavolali aby potvrdili objednavku, kedze to boli sperky z roznej serieReakcia obchodu Šperky Mirror
Maximalna spokojnost. Tovar ryhlo dodani, aj sa certifikatom od znacki pandora.
- Skvelý výber
- Rýchle vybavenie objednávky
- Vyhodná cena
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Výborná komunikacia, rýchle dodanie.
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Veľký výber, rýchle dodanie tovaru
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu Šperky Mirror
naramok je v pohode ale mohol ale mohol byť o cm večši.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Veríme, že nabudúce sadne náramok lepšie :)
tovar sa mi páči, len zobrazenie v ponuke je dosť zväčšené, v skutočnosti je prsteň veľmi nenápadný
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Žiaľ nie pri všetkých produktoch máme od výrobcu poskytnutú fotografiu aj na reálnej osobe. :)
Spokojnosť
rýchle a kvalitné