- Rychle jednanie, zaujimavy tovar
- Zaujímave značky
- Skvelé ceny
- Rýchle vybavenie objednávok
- Široký výber hodiniek
Na Šperky Mirror som už nakupovala viackrát a vždy som bola maximálne spokojná. Rýchle vybavenie objednávok a milá obsluha vždy, keď som si tovar vyzdvihovala osobne v niektorej z predajní. Zujímavý výber značiek a široký výber kvalitných hodiniek.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu, spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá a na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať.Nech Vám nové šperky robia radosť. :)
- velky vyber znacky Anna Haie
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá. Nech sa Vám nové šperky dobre nosia. :)
Rychle dodanie.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá :)
Všetko bolo OK.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- plynula a rýchla komunikácia
- nepostrehla som ziadnu
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Dobrý deň, na rýchlom spracovaní a odoslaní objednávky si dávame záležať, preto nás teší pozitívny feedback zo strany zákazníka. Ďakujeme :)
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Príjemné vystupovanie predávajúcej
S predajňou Mirror mám veľmi dobré skúsenosti, určite odporúčam všetkými desiatimi. Ponúkajú množstvo krásnych šperkov, vždy keď niečo hľadám tam to nájdem. Taktiež som spokojná s príjemným vystupovaním predávajúcich.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Veľmi milá komunikácia a veľmi rýchle dodanie tovaru. Odporúčam všetkými desiatimi. 10/10
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- Pekný výber, dobre ceny, rýchle dodanie
Veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Rýchle vybavenie objednávky, kvalitný tovar
Reakcia obchodu Šperky Mirror
Rýchle dodanie, možnosť vybrať si dodanie. Kuriér alebo packeta
Rýchly a kvalitný tovar
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- rýchla doprava po objednávke.
Reakcia obchodu Šperky Mirror
- ochotný personál, rýchle vybavenie objednavky
- ste ďaleko od Čadce :(
- 1