Super komunikácia a rýchle dodanie objednaného tovaru.
Reakcia obchodu Sperky-image.sk
ďakujeme veľmi za Vaše kladné hodnotenie, ktorého si veľmi vážime a sme radi za každého nášho spokojného zákazníka. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
www.sperky-image.sk -
Bezproblémové, skvelý a rýchly nákup...
Odporúčam....Reakcia obchodu Sperky-image.sk
www.sperky-image.sk -
Krasny sperk, prehladny portal, lahke objednanie
- Vyhodu
www.sperky-image.sk -
- Veľmi pekne striebro s opalom veľká spokojnosť rýchle doručenie ďakujem
www.sperky-image.sk -
Žiaľ prišli nefunkčné ale boli slušní reklamáciu uznali vraj pošlú peniaze na účet
Reakcia obchodu Sperky-image.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou, z tohto dôvodu sa snažíme vždy tieto situácie urgentne riešiť.
Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti, Vaša reklamácia bola dňa 23.2.2024 uznaná a bola Vám ihneď vrátená čiastka za Vašu objednávku.
V prípade akýchkoľvek ďalších otázok či nejasností, nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás a naďalej sa budeme snažiť poskytnúť vám ten najlepší možný zákaznícky servis.
- veľký výber
- rýchlosť vybavenia objednávky
- rýchle dodanie tovaru
- výborná komunikácia obchodu so zákazníkom
Eshop na vysokej úrovni, som spokojný aj napriek reklamácii, ktorá bola veľmi rýchlo vybavená a určite nebudem váhať tu nakupovať znova.
Rýchle dodanie, dobrá komunikácia
www.sperky-image.sk -
- Vyborna komunikacia, rychle dodanie, pekne balenie - krabicka na sperky
www.sperky-image.sk -
Rýchle dodanie. Super komunikácia. Odporúčam !!!!
- krásne šperky
- rýchle vybavenie
- Sikovny a rychly
- Široký sortiment
www.sperky-image.sk -
- Rychle vybavenie a dorucenie mojej objednavky
cena. tovar
www.sperky-image.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- rýchle doručenie
rýchle doručenie, spokojnosť s tovarom
Rýchlosť
- Rýchle vybavenie objednávky
- Spokojnosť
- Chýbalo mi video ako ukážka
- Nebolo napísané aká melódia
www.sperky-image.sk