Veľká spokojnosť

Reakcia obchodu Sperky-image.sk

ďakujeme veľmi za Vaše kladné hodnotenie, ktorého si veľmi vážime a sme radi za každého nášho spokojného zákazníka. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.

www.sperky-image.sk

• rýchle odoslanie,slušná cena za doručenie,využila som zľavovú akciu,takže mám nádherné náušnice za super cenu,spokojnosť

www.sperky-image.sk

• Tovar bol doručený včas a v poriadku

www.sperky-image.sk

Rýchle dodanie od objednania tovaru.

Super,

www.sperky-image.sk

Ďakujem moja objednávka bola doručená k mojej spokojnosti.

www.sperky-image.sk

• Náramok je presne ako na obrázku..super dĺžka (konečne aj pre mužské zápästie)

• rýchle odoslanie,vernostný program

www.sperky-image.sk

jednoduche, rychle, kvalitne. co viac?

• Krásny tovar

S obchodom som veľmi spokojná, super komunikácia, ochota pomôcť a vysvetliť.
    Tovar úžasný, dodanie rýchle. Určite odporúčam.

Ďakujem som veľmi spokojná

www.sperky-image.sk

• Že nevidíte šperk fyzicky. Prišli mi krásne náušnice,ale hrozne veľké,ktoré sa mne na denne nosenie nehodia! Na slečne na foto vyzerali normálnej veľkosti!

Reakcia obchodu Sperky-image.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a mrzí nás, že Vám náušnice nevyhovujú veľkosťou. Radi by sme Vás informovali, že pri každom šperku uvádzame v parametroch aj jeho fotografiách produktu rozmery, aby si naši zákazníci mohli urobiť čo najpresnejšiu predstavu o veľkosti šperku ešte pred jeho zakúpením.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete pomôcť s výmenou, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme nájsť šperk, ktorý bude presne zodpovedať Vašim predstavám.

www.sperky-image.sk

Som veľmi spokojný a rád nakupujem v tomto obchode

• Rýchlosť vybavenia objednávky

www.sperky-image.sk

Veľmi rada s Vami obchodujem, pretože ste skvelí. Objednávka ihneď potvrdená, rýchlosť doručenia perfektná.

www.sperky-image.sk

Rychla dodacia doba,krásny výrobok+zabalenie.

www.sperky-image.sk

Dobrý výber a skvelé ceny. Náušničky mi prišli v peknej krabičke dobre zabalené a sú krásne, presne ako na obrázku. Doručenie bolo rýchle.

• Ceny, rýchlosť doručenia

Krásny šperk v krabičke, rýchle dodanie ,môžem len odporúčať ♥️