- Široká ponuka výrobkov, rýchle spracovanie objednávky.
- Celkom rychle dodanie
Jeden deň objednám a na ďalší deň dostanem objednávku ,zatiaľ bez reklamácií a všetko úhľadne uložené
Ďakujem za rýchle doručenie. Obchod prebehol bez problémov.
- Vyhoda, ze sa nemusi platit pistovne nad 50 eur
- Nevyhoda, musi sa kúpiť viac kusov rovnakeho tovaru
rychlo dodane
- +
Môžem len odporúčať ... maximálne profesionálny prístup ...
- Dobré veci na chudnutie
Všetko je chutné, len tá cibuľová polievka nebola až tak dobrá.
Rýchle vybavenie
- Spokojnost velika
- dodanie temer obratom
- veľmi ochotný pán vybavujúci moju objednávku, pri ktorej som urobila chybu v súvislosti s jej dodaním, ako aj s tovarom, ktorý som si objednala - maximálne mi vyšiel v ústrety, zmenil údaje v objednávke, úžasný prístup
- Expresne rýchle dodanie
Cez internet nakupujem casto, ale speediet.sk je jeden z najlepsich e-shopov (ak nie najlepsi). Velmi pozitivne hodnotim rychlost dodania tovaru a celkova bezproblemovost od objednania az po dodanie.
- super rýchle dodanie
ok
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- široký výber
Velmi rychlá reakce obchodu, baliček odeslali druhy den po objednaní. Vše krásně zabaleno. Určitě budu objednávat znova. Doporučuji
Maximalna spokojnost. Rychlost dodania, kvalitne produkty.
už jsem si objednala po druhé a stále čekám
Reakcia obchodu Speediet
Dobrý večer p.Alena. Asi celkom nerozumiem hodnoteniu. Objednali ste si tovar vo štvrtok poobede. V piatok sme ho odovzdali PPL na doručovanie. V CZ štandardne doručujú o dva pracovné dni a tak to bolo i v tomto prípade. Zásielku ste prevzali v utorok o 12:35 hod. Netuším na čo ešte stále čakáte.
SPEEDIET odporucam,skvele produkty,rychle dorucenie,maximalna spokojnost,polievky,tak ako aj ine produkty velmi chutne super.
- Rychle dodanie