Zákazka vždy vybavená v sľúbenom termíne,o čom píšu že je skladom,naozaj aj skladom je.
- Dobrá cena, korektné jednanie, rýchle dodanie.
- Spokojnosť
- Po telefonickom kontaktovaní mal byť tovar doručený 3.7.2024 žiaľ stále nie je po druhom telefonáte mal byť odoslaný v pondelok 8.7. žiaľ stále nie je odoslaný.
Nakoľko tovar som neobjednaval pre nič za nič, a dodacia doba bola napísaná do 4 pracovných dní, stále na tovar čakám a súrne som ho potreboval. Montáž už mala prebehnúť za 5 dní odchádzam do zahraničia. Ak tovar nedorazí budem musieť objednávku stornovať a tovar nakúpiť inde.
Rýchla dodávka tovaru...super
- Rýchla komunikácia. Moju objednávku vyriešili promptne.
Menič zatiaľ ide na jednotku. Splnil účel.
Super ceny, super prístup, vedia poradiť!
- Teraz tovar dosiel vcas
- Nedodany kompletny tovar
Ochota a rýchlosť vybavenia
- Všetko super.
- Objednal som si ale nič som nedostal
Nekomunikuju,uplne na hovno obchod,info o objednavke nula bodov,nenechajte sa nalakat odrbavakmi
Profesionálny prístup, super ceny
Objednaný menič MPPT ktorý som musel reklamovať.Po telefonickom rozhovore a dohode predajca zaistil bezplatnú výmenu. Všetko prebehlo bez problémov v krátkom čase takže aj s takouto skúsenosťou ale som spokojný. Seriózne jednanie.
- komunikacia a vybavenie výborne
trosku vyssia cena, ale co uz
všetko super OK
- Korektna spolupraca
V minulosti obchod fungoval, dnes nefunguje.
- Dobré ceny
- Nekonečné riešenie problémov
- Dodanie iného produktu ako som si objednal
Chat ktorý je stále online pritom odpovedajú len keď sa im chce, v objednávke mi prišiel jeden produkt iný ako mal. Keď som písal na podporu mal som šťastie a odpovedali hneď boli ochotný poslať kuriéra a poslať správny produkt alebo vrátiť peniaze. Napísali prvý termín kedy príde kuriér no neprišiel tak som to riešil zas to iste znova na ďalší termín, vo štvrtok písali že príde v piatok kuriér no neprišiel znova a peniaze tiež nič. Písal som znova a už žiadna odozva.
Škoda že pomerne dobrý obchod si ničí meno zbytočnostiami, ktoré sa dajú veľmi jednoducho vyriešiť.