• Pomerne široký sortiment tovaru
    • Kvalitný tovar
    • Priateľné ceny
    • Rýchle dodanie

Bol som prekvapený rýchlosťou dodania teraz pred vianocami.

Dobrý deň, Peter,

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Tešíme sa, že ste spokojný s kvalitou produktov aj služieb a budeme radi, keď u nás čoskoro nakúpite znova. Nech Vám naše výrobky spríjemňujú stolovanie s blízkymi.

• kvalita výrobkov
    • doprava cez Packetu je katastrofálna.

Dobrý deň, Marcel,

ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa, že ste spokojný s kvalitou našich výrobkov. Prosím, napíšte nám na [email protected], aký bol konkrétny problém s dopravou. Veríme, že nabudúce už všetko prebehne na 100 %. Nech Vám naše výrobky prinášajú radosť.

Patrik, Sola Switzerland

Obchod spoľahlivý a ústretový kontakt aj po telefóne.

Dobrý deň, Jana,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov a tešíme sa na Vás aj nabudúce. Prajeme nádherné chvíle pri stolovaní s blízkymi.

• Rýchlosť dodania
    • Komunikácia
    • Zabalenie zasielky
    • Ceny

V objednávke som mal dva chybné poháre (chýbala farba pod glazurou) po riešení problému cez email veľmi rýchla a ústretová komunikácia. Takto má vyzerať práca eshomu. Palec hore

Dobrý deň, František,

ďakujeme za Váš nákup a skvelú recenziu. Ospravedlňujeme sa za dva chybné výrobky v prvej zásielke, no sme veľmi radi, že sa nám problém podarilo vyriešiť k Vašej maximálnej spokojnosti. Veríme, že nabudúce prebehne všetko hladko a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Patrik, Sola Switzerland

Veľmi pekne a doručené rýchlo

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Tešíme sa Vašej spokojnosti s kvalitou tovaru aj služieb a veríme, že u nás čoskoro nakúpite znova. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Patrik, Sola Switzerland

• Kvalitné výrobky a široký výber tovaru pre stolovanie.
    • Spoločnosť zjavne neočakávala taký úspech svojej predajnej akcie "Black Week", pretože objednávky nestíhala vybavovať. Napriek tomu, že v e-shope sa dá objednať len taký tovar a v množstve, v ktorom je na sklade, trvalo jej takmer týždeň resp. 4 pracovné dni (28.11. - 4.12.), kým objednávku vybavila a balík odovzdala dopravcovi.

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie. Teší nás spokojnosť v kvalitou a širokým výberom tovaru. Ospravedlňujeme sa za dlhšie čakanie, mali sme skutočne veľké množstvo objednávok a aj napriek úsiliu sme nestíhali všetky vybaviť včas. Veríme, že výrobky Vám už spríjemňujú stolovanie a ďalší nákup prebehne bez problémov.

Patrik, Sola Switzerland

tovar bol doruceny v periadku a k datumu kedy som udala. som spokojna. dakujem

Dobrý deň, Milena,

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Kvalita a rýchlosť doručenia tovaru sú pre nás prvoradé, preto sme radi, že boli bez problémov. Tešíme sa na Vás aj nabudúce a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Patrik, Sola Switzerland

• veľká spokojnosť, bude to darček - dúfam, že sa bude páčiť:-)
    • žiadna

Dobrý deň, Blažena,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Tešíme sa, že ste spokojná a aj my pevne veríme, že darček urobí Vášmu blízkemu radosť. :) Budeme radi, keď u nás čoskoro nakúpite znova.

Patrik, Sola Switzerland

komunikácia okamžitá, tovar doručený. Spokojnosť.

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelú recenziu. Teší nás spokojnosť s kvalitou nielen tovaru, ale aj služieb. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní a budeme radi, keď náš e-shop čoskoro navštívite znova.

Patrik, Sola Switzerland

• Nebola to moja prvá objednávka, spokojnosť s rýchlosťou a nemusela som navštíviť predajňu

Dobrý deň, Mária,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Tešíme sa, že ste nás poctili ďalším nákupom a opäť sme Vás nesklamali. Veríme, že náš e-shop čoskoro navštívite znova a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Tovar prisiel dobre zabaleny

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Teší nás, že tovar prišiel v bezchybnom stave a veríme, že rovnako bezproblémový bude aj ďalší nákup. Nech Vám naše výrobky spríjemňujú stolovanie s blízkymi.

Patrik, Sola Switzerland

Opakované som tovar objednávala a som s kvalitou veľmi spokojná

Dobrý deň, Danka,

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že u nás opakovane nakupujete a ste spokojná. Tešíme sa na Vás aj nabudúce a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky. Skvelé ponuky na Black Friday

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že objednávka bola vybavená rýchlo a potešili Vás aj ponuky na Black Friday. Veríme, že nás čoskoro poctíte ďalším nákupom. Nech Vám naše produkty prinášajú radosť.

Patrik, Sola Switzerland

Tovar bol dodany rychlo a v poriadku.

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelú recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov a naše výrobky Vám už slúžia. Veríme, že nás čoskoro poctíte ďalším nákupom a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

• Prehľadná stránka,veľký výber tovaru

Odporúčam, spokojnosť

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Tešíme sa, že oceňujete prehľadnosť stránky a výber tovaru. Budeme radi, keď nás čoskoro poctíte ďalším nákupom. Nech Vám naše výrobky spríjemňujú stolovanie s blízkymi.

Prajeme krásny deň.

• Veľmi rýchle dodanie
    • Kvalitny tovar

Dobrý deň, Katarína,

ďakujeme za Váš nákup a skvelú recenziu. Kvalita tovaru aj rýchlosť dodania sú pre nás prvoradé, preto nás teší Vaša spokojnosť. Veríme, že u nás čoskoro nakúpite znova a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Patrik, Sola Switzerland

Dobrý deň, na on line podporu som písala dopyt, nakoľko som potrebovala zmeniť spôsob platby. Bohužiaľ bez odozvy. Ak je možné len poprosím info, či evidujete obsah môjho košíka. Samozrejme rozumiem tomu, že máte aktuálne veľa objednávok. V minulosti som bola s Vaším obchodom veľmi spokojná.

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Kolegovia sa Vás už pokúsili kontaktovať, tak veríme, že sa situáciu podarí vyriešiť. Ako píšete, teraz máme veľa objednávok, takže sa ospravedlňujeme za neskoršiu odpoveď. Sme radí, že predošlé nákupy prebehli bez komplikácií a opäť ste nás poctili ďalšou návštevou. Tešíme sa na Vás aj nabudúce a prajeme množstvo krásnych chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Majte sa pekne.

• Rýchle dodanie
    • Expresívne vybavenie reklamácie
    • Prišiel poškodený tovar
    • Zle zabalený tovar

Aj napriek tomu, ze bol tovar poskodeny, tak bez akychkolvek problemov a natahovani dodali bez poplatku neposkodeny tovar.

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Teší nás spokojnosť najmä s kvalitou našich služieb. Vždy sa snažíme, aby k vám tovar dorazil v bezchybnom stave, bohužiaľ, občas sa počas prepravy poškodí. Samozrejme, v takýchto prípadoch ho okamžite vymeníme. Sme radi, že následne už bolo všetko bez problémov a tešíme sa na Vás aj nabudúce. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Rýchle dodanie,veľká spokojnosť.

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť a budeme radi, keď nás čoskoro poctíte ďalšou návštevou. Prajeme množstvo krásnych chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Rychla komunikacia, spokojnost

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že všetko prebehlo k maximálnej spokojnosti a veríme, že u nás čoskoro nakúpite znova. Nech Vám naše výrobky skrášľujú domov.