• Obchod ponúka veľmi kvalitný materiál
    • Prijateľná cena
    • Časté akcie

Reakcia obchodu Sola Point

Ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že si ceníte naše kvalitné výrobky a rovnako aj naše výhodné akcie. Tešíme sa na Vás aj nabudúce!

Krásne zážitky pri stolovaní
    Dominika, Sola Switzerland

• Vyborna komunikacia
    • Kvalitne a pekne taniere
    • Jeden tanier prisiel rozbity (pravdepodobne chyba dopravcu), hned nam poslali novy

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že aj napriek malej nepríjemnosti všetko nakoniec prebehlo hladko a máte z nákupu dobrý dojem. Tešíme sa na Vás aj nabudúce. Prajeme krásne chvíle pri spoločnom stolovaní.

• Kvalita

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že si ceníte naše kvalitné výrobky a tešíme sa na Vás aj nabudúce. Nech vám naše produkty dlho robia radosť!

Stolovanie plné naplňujúcich zážitkov!
    Kristína, Sola Switzerland

Rýchle dodanie tovaru, maximálna spokojnosť s nákupom, odporúčam všetkým

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a výborné hodnotenie. Sme radi, že ste maximálne spokojný a tešíme sa na Vás aj nabudúce. Rovnako si ceníme, že náš e-shop vrelo odporúčate.

Krásne zážitky pri stolovaní!

• Veľmi kvalitné výrobky
    • Veľa dobrých zliav

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že si ceníte naše kvalitné výrobky a rovnako aj naše výhodné akcie. Tešíme sa na Vás aj nabudúce!

Krásne zážitky pri stolovaní

Kvalitné dizajnové výrobky.

Dobrý deň Andrea,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Veľmi sa tešíme, že viete oceniť našu kvalitu a dizajn. Nech vám naše produkty dlho robia radosť!

Majte sa krásne!

• Rýchle doručenie
    • Kvalita nesklamala

Milá Natália,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že si ceníte naše rýchle doručenie a kvalitu, na ktorej sa dávame extra záležať. Tešíme sa na Vás aj nabudúce. Nech vám naše produkty dlho robia radosť!

Krásne zážitky pri stolovaní!
    Kristína, Sola Switzerland

Krásny a kvalitný tovar. Ochota a ústretovosť, akú nestretnete hocikde. Veľká spokojnosť

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že si ceníte naše kvalitné výrobky, našu ochotu a ústretovosť. Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Tešíme sa na Vás aj nabudúce!

Majte sa krásne!
    Kristína, Sola Switzerland

Veľká spokojnosť čo sa týka zabalenia tovaru proti poškodeniu

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Pri krehkom tovare je balenie veľmi dôležité, preto si dávame extra záležať, aby prišiel tovar k zákaznikom nepoškodený. Nech vám naše produkty dlho robia radosť a tešíme sa na vás aj nabudúce!

Stolovanie plné naplňujúcich zážitkov!

veľmi spokojná zákazníčka

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo hladko a tešíme sa na Vás aj nabudúce. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Všetko bolo podľa očakávania

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov a tešíme sa na Vás aj nabudúce. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Patrik, Sola Switzerland

• Krásny tovar, prijateľné ceny, rýchle dodanie

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie. Teší nás spokojnosť nielen s tovarom, ale aj službami, a veríme, že čoskoro náš e-shop navštívite znova. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

• Rýchlosť dodania

Dobrý deň, Maroš,

ďakujeme za Váš nákup a skvelú spätnú väzbu. Teší nás spokojnosť s rýchlosťou dodania a veríme, že u nás čoskoro nakúpite znova. Nech Vám naše výrobky spríjemňujú stolovanie s blízkymi.

Prajeme krásny deň.

Rýchle dodanie

Dobrý deň, Jarka,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Teší nás spokojnosť s rýchlosťou dodania a veríme, že náš e-shop čoskoro navštívite znova. Nech Vám naše výrobky prinášajú radosť.

Patrik, Sola Switzerland

Absolútna spokojnosť - kvalitný tovar a rýchlosť vybavenia objednávky

Dobrý deň, Danka,

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Veľmi nás teší spokojnosť s kvalitou tovaru aj rýchlosťou vybavenia objednávky a veríme, že čoskoro u nás nakúpite znova. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Rýchle doručenie

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie. Teší nás spokojnosť s rýchlosťou doručenia a budeme radi, keď náš e-shop poctíte ďalšou návštevou. Prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

Patrik, Sola Switzerland

krátky čas od objednania k dodaniu

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup a skvelé hodnotenie. Budeme radi, keď nás čoskoro poctíte ďalším nákupom a prajeme množstvo nádherných chvíľ pri spoločnom stolovaní.

• kupovat lyzicky sa da len od 24ks

Reakcia obchodu Sola Point

ďakujeme za Váš nákup. Našim zákazníkom sa snažíme vyhovieť v plnej miere aj v rámci predaja produktov, ktoré sú z predajných dôvodov od určitých kusov. Avšak ak ste s produktom nespokojný, pomohlo by nám keby ste nás kontaktovali na [email protected] a upresnili nám, o ktorý produkt sa presne jedná, aby sme mohli situáciu riešiť k Vašej spokojnosti.

• siroky sortiment
    • dobry tovar, aj ked nie za ludove ceny
    • velka spokojnost s objednanym tovarom

• Rýchle dodanie