• Rýchle dodanie

S obchodom som spokojný.

Nakúpil som a vôbec som netušil, že potrebujem najskôr windows 10,aby som mohol inštalovať windows 11. Zatiaľ fičím na windows 7. Moja chyba,som len laik

Reakcia obchodu Softvérlacno

Vážený zákazník,

Ďakujeme za váš dotaz. Rádi by sme vás ubezpečili, že nie je potrebné prejsť na Windows 10 pred inštalovaním Windows 11. Môžete priamo prejsť z Windows 7 na Windows 11, ak vaše zariadenie spĺňa požiadavky na tento systém.

Odporúčame vám overiť kompatibilitu počítača pomocou nástroja PC Health Check Tool od Microsoftu. Ak vaše zariadenie spĺňa potrebné špecifikácie, môžete pohodlne prejsť na Windows 11.

V prípade akýchkoľvek ďalších otázok alebo potrebnej pomoci s inštaláciou nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme.

S úctou,
    Tím Softvérlacno.

• Dobrá cena
    • Zrozumiteľné napísaný popis a postup aktivácie

• Vyborne ceny
    • Velmi rychle dodanie tovaru
    • Rychla komunikacia
    • Velka ustretovost

• Vyborne ceny
    • Velmi rychle dodanie
    • Velmi rychla komunikacia
    • Velka ochota pomoct s pripadnymi problemami

Urcite odporucam.

• Skvelá cena
    • Komunikácia obchodu
    • Rýchlosť dodania

Môj druhý nákup v tomto eshope a pravdepodobne nebol posledný. Tento krát sa vyskytol problém s aktiváciou produktu, ktorý bol eshopom ale prakticky okamžite vyriešený (aj napriek tomu, že som problém hlásil v neskorých nočných hodinách). Palec hore za prístup

-Funguje to
    -aktivačný kľúč prišiel cca do 2 hodín + je k tomu link na inštaláciu a do slovenčiny si to nastavíte v nastaveniach danej aplikácie ...
    - všetko ok
    - odporúčam

• Z tejto stránky som už kúpil v poradí tretiu licenciu a určite nabudúce kúpim jedine z tejto stránky, nakoľko má výhodné bezkonkurencne ceny, rýchlosť dodania okamžitá a jedna sa o originál licenciu s doručením do e-mailu s faktúrou. odporúčam tohto predajcu.
    • Ziadne

Spoľahlivý ,overený, rýchlosť dodania super. Nemám žiadne výhrady.

Veľká spokojnosť. Softvér dorazil do pár hodín, bolo potrebné ho telefonicky aktivovať (čo bola najlacnejšia možnosť, preto som si ju vybrala), keď som zistila, že s tým potrebujem pomôcť, pomoc prišla v odpovedi na email na druhý deň. Všetko funguje. Som veľmi rada, že takáto možnosť kúpy secondhandového softvéru existuje, ceny sú neporovnateľne nižšie.
    Treba ale počítať s tým, že si produkt pravdepodobne nebudete vedieť nainštalovať obratom do pár sekúnd od kúpy - čo mne vôbec nevadilo. Treba si tiež dávať pozor, že v tomto sektore existuje veľa podvodníkov - táto firma medzi nich rozhodne nepatrí. Ďakujem.

S akoukoľvek podporou pri inštalácii nepočítajte. Telefón je trvale nedostupný, v decembri mali aj upozornenie na odstavený tel. kontakt. Na stránke majú "sme online". To však nie je väčšinou pravda. Ak sa spojíte dostanete asi takýto oznam, "všetci naši technici sú vyťažený" (napriek tomu, že sú online). Vyžiadajú si vašu e-mailovú adresu, že sa zakrátko ozvú. Napriek časovému limitu zakúpenému softvéru sa spoľahnite na to, že nikdy nikto sa neozve. Skúšal som to dva razy. Dostal som sa predtým aj na online chat, ale odporučili mi návod, ktorý bol nepresný a v mojom prípade ma nedostal do predpokladaného kroku.

Reakcia obchodu Softvérlacno

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a úprimne nás mrzí, že ste neboli spokojný s našou podporou. V decembri sme čelili dočasnému výpadku pracovníkov na telefonickej podpore, čo mohlo spôsobiť oneskorenia v riešení niektorých požiadaviek. Aj keď sa snažíme byť dostupní na všetkých komunikačných kanáloch, nie vždy sa nám podarí okamžite odpovedať na všetky telefonické či online požiadavky, najmä počas obdobia zvýšeného záujmu.

Radi by sme však zdôraznili, že za normálnych okolností, čo je 99 % času, je naša podpora k dispozícii okamžite, o čom svedčia aj pozitívne recenzie od našich spokojných zákazníkov. Ak Váš problém stále pretrváva, prosíme, kontaktujte nás na e-mailovej adrese [email protected] alebo prostredníctvom online chatu, kde sú naši pracovníci k dispozícii takmer 24/7. Dennodenne riešime stovky požiadaviek, a preto, ak zostanete v aktívnej komunikácii cez niektorý z týchto kanálov, dokážeme Vašu situáciu vyriešiť v priebehu pár minút.

Ďakujeme za Vaše pochopenie a trpezlivosť. Mrzí nás, že sme tentokrát nesplnili Vaše očakávania, a spravíme všetko pre to, aby sme do budúcna predišli podobným situáciám.

Prajeme Vám príjemné prežitie sviatkov a veríme, že nám v budúcnosti dáte opäť šancu. :)

S pozdravom a prianím pekného dňa,
    Tím Softvérlacno.

Všetko prebehlo bez závad a prieťahov, prakticky v priebehu dvoch minút.

• Rýchle

Dodávka bola rýchla a korektná

• Prijateľná cena.

Všetko išlo rýchlo a bez problémov

Dobrý deň, tento obchod je perfektný a ešte navyše odpovedia na všetky vaše otázky a vždy vám perfektne poradia, ak máte problém niečo vyriešiť. Ďakujem za rady.

• rychlo

• lacné

• Rýchlosť dodania
    • Cena
    • Zrozumiteľný návod

• Všetko som vybavila bez zbytočného čakania, t