• Dlhé čakacie doby

• Sľúbené dodanie
    • Rýchlosť doručenia
    • Dobré ceny oproti konkurencii
    • Komunikácia o stave objednávky

Na začiatku som sa obával ako sa spomína tu v recenziách, že tovar mi príde neskôr alebo nebude vôbec doručený. No nakoniec boli moje obavy zbytočne. Tovar prišiel na čas ako bolo sľúbené. No za negatívum beriem komunikáciu obchodu o daných objednávkach. V úvodnom maily sa písalo že dajú vedieť keď sa zmení stav objednávky. No nedali... O objednávke som sa dozvedel až od mailu kuriérskej spoločnosti. Hádam si túto kritiku zoberie spoločnosť ku srdcu a bude zlepšovať svoje služby.

• ceny v rámci akcie dňa / zliav
    • bežné ceny
    • komunikácia

Elektronická licencia mi bola doručená až po niekoľkých dňoch na moje naliehanie (nie ihneď ako je uvedené v eshope a ako ukladá aj zákon) a aj to bol kód chybný, správna kód elektronickej licencie mi bol doručený až na druhý pokus. Komunikácia by sa v prípade, že sa vyskytnú problémy s objednávkou, mohla aj oveľa zlepšiť.

• Odborné poradenstvo
    • Milí personál
    • Široká ponuka
    • Repasovaný aj nový tovar
    • Skladové zásoby

Reakcia obchodu Smarty.sk

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Rýchle dodanie
    • Široký výber

• Könnyen kezelhető

Kiváló minőségű áruk

Tým Smarty

Vyrazne lepsie ceny oproti konkurencnym retazcom

Reakcia obchodu Smarty.sk

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a že Vaše objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• tovar za dobrú cenu

Tým Smarty

• príjemné akcie na vybrané produkty
    • široký výber
    • špecializácia obchodu

Dobrý eshop, aj s kamennými prevádzkami. Ponúkajú aj sortiment, ktorý sa nedá bežne zohnať. Cez rok príjemné akcie a ceny

Reakcia obchodu Smarty.sk

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.

• Rýchle dodanie tovaru

rychle dodanie, dobra komunikacia

• Veľký vyber
    • Rýchle dodanie
    • Obchod zvyšuje ceny, nepredáva za maloobchodnú cenu ale za cenu sekundárneho trhu

Reakcia obchodu Smarty.sk

děkujeme za Vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a širokým výběrem produktů v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Prehľadný e-obchod
    • Rýchla komunikácia
    • Rýchle doručenie

• Všetko ok !

Reakcia obchodu Smarty.sk

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• Veľmi seriózny prístup
    • Dobré cenové akcie
    • Rýchle doručenie tovaru

Tým Smarty

• Maju dobre ceny na produkty

Nemaju nastavenu notifikaciu, co sa deje s objednavkou. Vy urobite objednavku a dojde potvrdenie a to je cela komunikacia obchodu, co za mna je dost zle. Bolo by dobre nastavit info pre zakaznika, ze sa objednavkou zaoberate a ze ju balite alebo ste prave poslali.

Reakcia obchodu Smarty.sk

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byla spokojena s cenami v našem obchodě a že nakonec vše bylo i přes drobné komplikace v pořádku. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.