- Dlhé čakacie doby
- Sľúbené dodanie
- Rýchlosť doručenia
- Dobré ceny oproti konkurencii
- Komunikácia o stave objednávky
Na začiatku som sa obával ako sa spomína tu v recenziách, že tovar mi príde neskôr alebo nebude vôbec doručený. No nakoniec boli moje obavy zbytočne. Tovar prišiel na čas ako bolo sľúbené. No za negatívum beriem komunikáciu obchodu o daných objednávkach. V úvodnom maily sa písalo že dajú vedieť keď sa zmení stav objednávky. No nedali... O objednávke som sa dozvedel až od mailu kuriérskej spoločnosti. Hádam si túto kritiku zoberie spoločnosť ku srdcu a bude zlepšovať svoje služby.
- ceny v rámci akcie dňa / zliav
- bežné ceny
- komunikácia
Elektronická licencia mi bola doručená až po niekoľkých dňoch na moje naliehanie (nie ihneď ako je uvedené v eshope a ako ukladá aj zákon) a aj to bol kód chybný, správna kód elektronickej licencie mi bol doručený až na druhý pokus. Komunikácia by sa v prípade, že sa vyskytnú problémy s objednávkou, mohla aj oveľa zlepšiť.
- Odborné poradenstvo
- Milí personál
- Široká ponuka
- Repasovaný aj nový tovar
- Skladové zásoby
Reakcia obchodu Smarty.sk
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Široký výber
- Könnyen kezelhető
Kiváló minőségű áruk
Tým Smarty -
Vyrazne lepsie ceny oproti konkurencnym retazcom
Reakcia obchodu Smarty.sk
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a že Vaše objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- tovar za dobrú cenu
Tým Smarty -
- príjemné akcie na vybrané produkty
- široký výber
- špecializácia obchodu
Dobrý eshop, aj s kamennými prevádzkami. Ponúkajú aj sortiment, ktorý sa nedá bežne zohnať. Cez rok príjemné akcie a ceny
Reakcia obchodu Smarty.sk
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
- Rýchle dodanie tovaru
rychle dodanie, dobra komunikacia
- Veľký vyber
- Obchod zvyšuje ceny, nepredáva za maloobchodnú cenu ale za cenu sekundárneho trhu
Reakcia obchodu Smarty.sk
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a širokým výběrem produktů v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Prehľadný e-obchod
- Rýchla komunikácia
- Rýchle doručenie
- Všetko ok !
Reakcia obchodu Smarty.sk
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
- Veľmi seriózny prístup
- Dobré cenové akcie
- Rýchle doručenie tovaru
Tým Smarty -
- Maju dobre ceny na produkty
Nemaju nastavenu notifikaciu, co sa deje s objednavkou. Vy urobite objednavku a dojde potvrdenie a to je cela komunikacia obchodu, co za mna je dost zle. Bolo by dobre nastavit info pre zakaznika, ze sa objednavkou zaoberate a ze ju balite alebo ste prave poslali.
Reakcia obchodu Smarty.sk
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byla spokojena s cenami v našem obchodě a že nakonec vše bylo i přes drobné komplikace v pořádku. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Smarty