Spokojnosť s komunikáciou aj dodaním.

Dobrý deň Peter,

skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s dôrazom na okamžité odoslanie kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov.

• Priaznivé ceny
    • Dobrý výber tovaru
    • Rýchle vybavenie objednávky

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

NENAKUPUJTE v tomto obchode, lebo potom sa nezbavíte otravných mailov, ktoré vás budú bombardovať. Nebudete mať pokoj od častých marketingových ťahov. A ešte k tomu jeden veľký problém, že sa neviete odhlásiť s odberu newsletter. Takže to na záver zhrniem, SAMARTSHOP - URČITE NIE !!!

Reakcia obchodu Smartshop

skutočne nás mrzí Vaša spätná väzba. Naši zákazníci majú možnosť ako sa prihlásiť, tak jednoducho odhlásiť z odoberania NewsLettera jedným kliknutím. Ohľadom marketingu formou SMS musela dôjsť k nedorozumeniu, nakoľko touto formou posielame našim zákazníkom len notifikácie k objednávke.
    Ďakujeme Vám za porozumenie a prejavenú dôveru.

• Tovar mali skladom na predajni

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Všetko v poriadku. Komunikácia obchodu, čas vybavenia, osobný odber.
    • Žiadna.

• Široký sortiment tovaru
    • Ochotný personál
    • Široká sieť pobočiek

Dobrý deň Ondrej,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy v Michalovciach.

• Tovar rýchlo doručený na predajňu :)

Dobrý deň Magdaléna,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• mali by informovať zákazníkov,že si tovar môžu objednať online na stránke smartshopu, nakoľko som si to vyhľadala sama

Reakcia obchodu Smartshop

skutočne si vážime Vaše odporúčanie. Našim zákazníkom ponúkame nákup na našom e-shope aj v kamenných predajniach situovaných po celom Slovensku.
    Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a nákup.

• po 8smich dňoch moj tovar stále nebol doručený.

Dobrý deň Saška,

skutočne nás mrzí Vaša negatívna spätná väzba. Našim zákazníkom ponúkame podrobný prehľad o skladovej dostupnosti každého produktu s uvedenou dobou dodania. Vami vybraný produkt sa nachádzal len u nášho dodávateľa a na dlhšie doručenie ste boli riadne upozornená.
    Ďakujeme Vám za porozumenie a prejavenú dôveru.

• Všetko OK

Dobrý deň František,

• Ústretové jednanie
    • Žiadne

Dobrý deň Stano,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Na hladany vyrobok som nasiel najnizsiu cenu
    • Rychlost dodania tovaru

Odporucam

Dobrý deň Miro,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Rýchla dodávka na dohodnuté miesto

• Večer objednane, ráno vyzdvihnuté
    • Super kvalita

• možnosť osobného odberu
    • Príjemný personál

Reakcia obchodu Smartshop

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy v Žiline.

• Ceny
    • Akcie
    • Výpredaj

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Rychle dodanie, objednanie cez net lacnejsie

Rýchle dodanie

Dobrý deň Ema,

Rýchle vybavenie objednávky

Dobrý deň Mária,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Všetko ok, dobrá cena, rýchlosť vybavenia objednávky, komunikácia

Dobrý deň Michal,