• objednany kabel mi po par dnoch prestal fungovat, musel som si objednat iny.

• Rýchle dodanie, Dobrá komunikácia

Rýchle a bezproblémové vybavenie. Tovar je v poriadku.

Super rýchle dodanie tovaru

• super

• Rýchlé doručenie, dobrá akcia.

Všetko prebehlo korektne

• Dobrá komunikácia
    • Ceny
    • Veľmi drahá doprava cez viac kvalitné donáškové služby
    • Divná User interface

Nikdy neobjednávajte cez SPS...lacnejšie není nikdy lepsie

Všetko OK

• Neaktuálne údaje o stave skaldových zásob na Eshope,
    • Kvaltitatívne Obmedzenia
    • Opozdená reakcia pri zmene stavu objednávky.
    • Zrušenie objednávky bez odpovede zo strany zákazníka.

• Veľká spokojnosť
    • Dobré ceny
    • Široký sortiment

• výhodné ceny
    • veľký výber
    • milá, ochotná obsluha

• Flash disk, ktorý som si objednal, zodpovedá popisu produktu
    • Stránka vyzerá odstrašujúco a nepresvedčivo. Je vhodné pridať záložku Kontakty a napísať, že na trhu pracujete už mnoho rokov. Klient si totiž musí urobiť prieskum, aby sa uistil, že nejde o fake obchod.

Prvý nákup, našiel som čo som potreboval, dobre ceny rýchle dodanie Vrelo odporúčam.Dakujem

• Rýchla dodávka, tovar (powerbanka) som inde lacnejší nenašiel

• široký sortiment
    • fajn ceny
    • menšia nevýhoda - rýchlosť dodania
    • balenie

Bola to moja prvá objednávka.
    Objednané vo štvrtok okolo obeda, dúfal som, že v piatok budú veci u mňa, no keďže tovar ide z externého skladu najprv do Zvolena, kde ku nemu pridajú papierovú faktúru a až potom k zákazníkovi, prišiel v pondelok. Takže treba rátať radšej s 2 dňami.
    Prišiel v recyklovanej krabici. (čo je super), no prelepený obyčajnou priesvitnou páskou. Už pri preberaní z boxu som bol v rozpakoch, či to bolo niekým otvárané alebo čo. Firemná papierová páska by bola o úroveň vyššie, ľahko sa rozpozná originalita zabalenia, prípadné narušenie sa dá hneď identifikovať.

Som spokojný a preto aj dlhoročný zákazník. V mojom meste asi najlepší obchod s takýmto sortimentom. Iba výnimočne sa obraciam na iný (internetový, či kamenný) obchod. Ďakujem a držím palce.

• Cena
    • Ochota
    • Rýchlosť

Odporúčam každému internetový obchod.

• Dobrá cena

V SMARTe nakupujem dlhe roky a vzdy som bol spokojny. S touto dodavkou ale spokojny nie som, aj keď to asi nebola chyba priamo SMARTu ale ich dodavatela. Sirena nebola evidente nova, bol to rozbaleny tovar, chybal tam predlzovaci napajaci kablik, ktory tam mal byt. Takze mierne sklamanie, ale nezanevriem na nich.