NE! Nekupuj tu! V e-shope vidíš, že „je na sklade“, objednáš si to, zaplatíš a tvoj balík ešte ani po týždni nedorazí. Neodporúčam!

Na vybavenie objednavky čakám už 10 dní.

Tovar po viac ako tyzdni stale nedorazil

• Objednala som si 3ks produktu na detox v hodnote cca 40€.
    • Bola mi dorucena zasielka s obsahom 1ks produktu na spanie (Melatonin) v hodnote cca 6€.

Neserioznost, neprofesionalita, takto sa kvalitny biznis nerobi.
    Urcite si cez Vitamin360 nic uz neobjednam

• Tovar mnou objednaný a zaplatený nedorazil, prišlo mi úplne niečo iné, už tretí deň nekomunikuje so mnou zatiaľ nikto ohľadne reklamácie.. !!

Lebo používate GLS si v živote nikdy nič neobjednám

• Vyse tyzdna ziadna komunikacia

Obchod v poriadku,ale ja som mala alergickú reakciu na tento produkt.

Tovar som objednala 16.6.2024. Zaplatila som okamžitým prevodom na účet. Obchod so mnou e-mailom 17.6.2024 komunikoval ohľadom objednávky. Informovala som, že tovar je už zaplatený na základe okamžitej platby, na čo mi odpovedali, že pripísanie môže trvať 1 -2 dní (zrejme neporozumenie toho o čom okamžitý SEPA prevod je ). Každopádne tovar mi zatiaľ doručený nebol...

Omylom som si objednal iný tovar. Za tovar som zaplatil. Uvedomil som si omyl a okamžite som objednávku zrušil. Zrušenie objednávky som oznámoval každý deň. Aj napriek tomu mi poslali tovar. Kuriér na moju žiadosť tovar firme vrátil. Firma tovar dostala ale peniaze mi nechcela vrátiť.
    Až po 16 dňoch od dorazenia tovaru do skladu som po každodenných žiadostiach peniaze na účet dostal.
    Ak objednávku zrušíte alebo tovar v lehote vrátite, rátajte s tým, že peniaze tak skoro nedostanete !

• Platba kartou vyžaduje viac informácií ako v iných obchodoch

Už 2 týždne čakám na doručenie tovaru

• Nekorektné obchod doposiaľ mi nevrátili peniaze

Otrasna komunikacia s kurierom.

Objednaný tovar ešte v novembri nedorazil .
    Úhrada vopred ,tovar nikde
    Zla komunikácia obchodu .
    Informacie nie pravdivé ohľadom dodania a s kuriérmi …
    Po tejto objednávke už nebudem určite objednávať .

Zásielka bola dodaná veľmi rýchlo. Dnes som sa dozvedela že tento výrobok bol v Californii zakázaný, nakoľko obsahuje chemikálie.
    Tak ide do koša. Mrzí ma to.

240 kusove balenie predavaju s expir.dobou 3 mesiace

Označenie, dávkovanie a zloženie na produkte iba v madarskom jazyku

Továr objednaný,zaplateny!!Dodnes nedorazil.

Objednavka z dna 27.9 stale nedorazila na adresu. Uhrada objednavky 55,30€ bola vykonana cez internet banking v den objednania zasielky