úplna nespokojnosť, uvadzajú na stránke neprevadive informácie, spolahla som sa na to, že pri tovare je pravdivý údaj o dodavke ale informácia bola nepravdiva. Keď som poslala reakciu emailom aby si tento údaj odstranili, dostala som len odpoveď, že moju objednavku zrušili.
V danom obchode som si objednal pred dvomi týždňami. Objednávka bola zadaná, o čom som dostal aj potvrdzujúci mail. Odvtedy sa mi nikto neozval, a to mali napísané, že tovar je na sklade a je ihneď k dispozícii. Keďže som sa spolahol na to, že tovar dostanem, čakal som na telefón od kuriéra. Po týždni čakania sa nič nedialo, tak som sa pokúšal dovolať na tel. číslo, ktoré bolo uvedené ako kontakt. Bohužiaľ bezvýsledne! Som nahnevaný, tovar mi neprišiel, súrne som ho potreboval, neseriózny obchodník.
- komunikácia len cez emaily je nepružná
nepružná komunikácia a nevedel som sledovať stav a pohyb tovaru, ale do budúcna neodmietam tento obchod.
- Bolo mi oznámené, že dodanie tovaru preverujú a tým to celé skončilo, prešlo cca 10 dni...
- Ziadne
- Abosolutne hrozna komunikacia, totalny nezaujem o zakaznika
Lakave ceny, no klamu ked pisu, ze tovar maju na sklade a nikto Vam nevie povedat presny termin dodania. Na maily odpisuju po 3 a viac dnoch. NEODPORUCAM!!!
- problém dohovoriť sa, web je po maďarsky, nerozumiem nič, neviem koho možno kontaktovať a pod.
- Ak človek nevie maďarsky je stratený.