• Všetko OK

• Ústretovosť, dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru

Dlhá dodacia lehota,takže tovar ešte neviem ohodnotiť.

Vsetko ok, skora dodavka, ochotne poradenie.

• mali najlepsiu cenu - kupoval som HDD, cize bolo jedno odkial ho zoberiem
    • HDD bol zabaleny v troch makkych vrstvach, co sa mi pacilo. jedna sa o delikatny hardware
    • chybala mi ochota objasnit jednoduchu otazku k produktu. Chcel som vediet kedy bol HDD, vyrobeny, aby som nekupil 5 rocny skladovany kus. Aj ked je datum vyroby napisany na disku samotnom, o com som predajcu informoval, nebol ochotny mi tu informaciuy sprostredkovat. riskol som to a nastastie disk nebol uplne stary

Objednávka super bez problémov tovar za 2 dni doručený kuriérom max spokojnosť

• 9.2 objednávka a 25.2 nič

• Cena
    • Komunikacia
    • Doba dodania

Konkretny tovar za bezkonkurencne najlepsiu cenu v SR/CR. Cakacia doba je dlhsia, ale presne zodpovedala popisu pri produkte (ratal som s moznym predlzenim dodacej doby).
    Tovar bezpecne zabaleny a prepraveny spolahlivou kurierskou spolocnostou. Do obchodu som sa dovolal pri overeni bankoveho prevodu a vsetko prebehlo bez problemov.

• Cena
    • Tovar prišiel perfektne zabalený

• cena

• Cena vyhovujúca, dodacia lehota krátka, komunikácia vynikajúca.

Tovar bol doručený v akceptovateľnom čase

• Vyhoda obchodu je velmi dobre fungujuci customer support.

Vyhoda obchodu je velmi dobre fungujuci customer support. Povodne by bolo moje hodnotenie 4z5, lebo termin dodania by presvihli keby som sa telefonicly neozval. Ked som ale zavolal, tak sa zacali diat veci, nasli ihned tovar, ktori tvrdili ze zatial nemaju a do 48 hodin som mal tovar doma. Takze vdaka zakaznickemu servisu maju za mna 5z5.

• Dobré ceny, doprava zadarm

Pri porovnávaní ceny výrobku u rôznych predajcoch bol tento obchod bezkonkurenčný. Zároveň potešila doprava zadarmo.

• Dobra a priatelna cena ,Velmi dobre a kvalitne zabaleny tovar ,voči poškodeniu .

• serioznost, rychlost

Objednávka mala byť doručená 23.12 prišiel email ze medzi 10:45 a 11:45 bude doručená.. Čakal som prišiel email ze sa nepodarilo balík doručiť pritom som bol doma a čakal.. Nevolal nikto. Na balík stále cakam

Tovar, ktorý je na sklade prišiel za 8 dní...

• Najlepsie ceny
    • Dlzka dodania

Super prístup aj super ceny.