- Maju tam bordel
- Po 6. dňoch nemám informáciu o mojej objednávke ani o peniazoch čo som za tovar zaplatil.
- Na prírube je namontovaná špatna šruba , hlavička šruby sama odletela
- Na prírube je namontovaná špatna šruba , hlavička šruby sama odletela,
na eshope pisali, ze tovar maju skladom, ale vyse tyzdna tovar neprisiel ani ma nik nekontaktoval, ze dodanie sa predlzi.
Tovar mi neprišiel, komunikácia žiadna
Tovar som stale neobdrzal, preto som zatial s nakupom neskokojny!
Tovar mi nebol doručený.
Tovar mi ani po 2 týždňoch nebol doručený, eShop nereaguje. Ďakujem pekne...
- Tovar som si objednal 28.10. Do dnešného dňa som nedostal info o dodanie tovaru
Reakcia obchodu SIGMAshop.sk
ospravedlňujeme sa za dlhší termín dodania, ale Vami objednané brúsne papiere sme nemali skladom v požadovanom množstve.
V každom prípade Vás mal o tejto skutočnosti informovať zamestnanec zodpovedný za Vašu objednávku. Na základe Vašej reakcie predpokladám, že ku kontaktu nedošlo, čiže budeme musieť vyvodiť zodpovednosť a podniknúť kroky vedúce k náprave.
Ďakujem za upozornenie a prajem pekný deň.
Mgr. Milan Pleško
manažér eshopu -
- Pýtate vyhodnotenie, ale za 10 dní nie ste schopní vybaviť moju objednávku. Tovar som doteraz nedostal!
- Aj keď tovar ukazuje že je na sklade tak tam nieje
- PONUKAJU AJ TO CO NEMAJU
Reakcia obchodu SIGMAshop.sk
ospravedlňujeme sa, že sme nedokázali dostatočne rýchlo uspokojiť Vašu požiadavku.
Tovar skladom na jednotlivých predajniach sa snažíme expedovať nasledujúci pracovný deň a tovar z nášho centrálneho skladu do 3 až 5 pracovných dní. Takýto tovar je označený "SKLADOM TU" - po kliknutí na "TU" Vám zobrazí konkrétne predajne v ktorých sa tovar nachádza.
Ak sa jedná o posledný kus, občas sa nám stane, že jednu položku vložia do košíka dvaja zákazníci v rovnakú dobu - obom zobrazuje, že tovar je skladom nakoľko k rezervácii dochádza až potvrdením objednávky. Uprednostníme prvé potvrdenie.
V prípade tovaru označeného "NA OBJEDNÁVKU" je štandardný termín dodania 2 až 3 týždne. Samozrejme (hlavne v dnešnej situácii) sa môže stať, že má náš dodávateľ výpadok dodávok niektorej položky. V tom prípade sa snažíme v čo najkratšom čase kontaktovať zákazníka a dohodnúť ďalší postup (storno objednávky/čakanie na dodanie).
Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za prípadné komplikácie.
Prajem pekný deň.
Mgr. Milan Pleško
manažér eshopu -
- Prešiel mesiac a tovar stále nedoručili.
Okrem oznámenia, že moja objednávka bola zaregistrovaná a zaplatená som neobdržal žiadný tovar ani oznámenie kedy bude dodaný.
- potrebujem to ako sol a este to nedorazilo.
- Zvolila som platbu kartou, stranka nasledne viac nereagovala. Az po mojom telefonate som zistila ze byva poruchova a musim zaplatit prevodom na ucet. Hned som tak urobila. Objednavka bola z 28.3., platba prisla 1.4. Opat som volala 3.4. kedy poslu tovar, bolo mi oznamene ze z Ciech chodi v utorky, ak to objednali, tak to pride. Dnes je 8.4. zatial ani sprava ani tovar.
Chybaju realne informacie o stave vybavovania. Napr. pri platbe su dve protichodne informacie: platba prijsta 1.4., caka sa na platbu. Treba potom volat a pytat sa kedy tovar dorucia. Trva to viac ako tyzden. Tovar stale nemam a ani spravu kedy. Zatial prisla iba otazka ako som spokojna s obchodom...
malo komunikacie
Nakupoval som diely potrebné k tomu, aby sa z čerpadla dala spraviť plnohodnotná vodáreň. Na moje prekvapenie u niektorých náhradných dielov vodární (liatinových) nie je vykonávaná povrchová úprava, čiže sa nejedná o náhradný diel, ale o polotovar náhradného dielu, ktorý si zákazník musí dokončiť do finálneho stavu.
Keď som toto predajcovi vytkol, tváril sa, že je to normálne, doteraz bez snahy o nápravu.
Toto hodnotím od výrobcu aj predajcu SIGMA ako amaterizmus. Túto značku som si vyberal hlavne preto, lebo som ju mal za najlepšiu kvalitu. Tento prístup ma sklamal. -
- tovar nebol doručený za 11 dní,ani prípadne vyjadrenie
Dobrý deň, pani Anna,
ospravedlňujeme sa za to, že Vám zatiaľ nebol tovar dodaný. Tovar vo Vašej objednávke nebol nikde skladom a momentálne je vo výrobe. Pri tovare bol preto uvedený stav skladom NA DOTAZ. Preto stačilo na uvedený stav kliknúť a tým odoslať požiadavku na dostupnosť tovaru. Tento postup je bežný na väčšine e-shopov. Potom by Vám prišla odpoveď s predpokladaným termínom dodania uvedeného čerpadla. Termín dodania tovaru Vám pošleme na Váš e-mail.
Pekný deň praje sigmashop.sk