zatial ziadna odozva z eshopu, objednavka prijata a nic sa dalej nedeje...

ďakujeme za Vaše hodnotenie.

Objednávku ste vytvorili 14.5.2024 o 20:07.

Vami objednaný tovar bol na centrálnom sklade s termínom dodania do 7 dní.
    Zvolili ste si osobný odber v Bratislave.
    Filter bol na predajňu naskladnený 21.5.2024, čiže na piaty pracovný deň.

Mrzí nás Vaša nespokojnosť, avšak predpokladáme, že pri objednávaní ste si neskontrolovali skladovú dostupnosť.

• Je nekvalitný tovar.
    • Čerpadlo sa zasekuje, nebola tam daná lojova šnúra ale len nejaký motuz.

Objednávku ste vytvorili 20.4.2023 o 12:31:02

Pokiaľ nie ste spokojný s kvalitou daného krídlového čerpadla, prosím o jeho reklamovanie štandardnou cestou.

Taktiež by sme chceli upozorniť, že tieto čerpadlá sú určené na čerpanie čistej vody bez mechanických nečistôt.
    Toto je uvedené aj v popise čerpadla. Zasekávanie môže byť spôsobené práve nedostatočnou čistotou čerpanej kvapaliny.
    Podľa dátumu objednania a dátumu recenzie sa domnievame, že čerpadlo istý čas fungovalo bez problémov, čo opäť naznačuje problém s kvalitou vody.
    Toto žiaľ nedokážeme ovplyvniť.

Tovar nedorazil ani po šiestich pracovných dňoch od objednania.
    Zákazník je už 8 dní bez pitnej vody

Reakcia obchodu SIGMAshop.sk

Vaše hodnotenie je zavádzajúce.

Tovar ste objednali 29.9.2022 o 7:38:37

Objednali ste nasledovné položky:
    Kontrola hladiny MAVE 2 HH 3
    Lis na hamburger G21 635395

Nasledujúci deň 30 Sep 2022 08:23:48 Vám bol zaslaný e-mail na adresu ktorú ste uviedli v objednávke:
    [email protected]
    ďakujeme za objednávku. Tovar sa kompletizuje, čakáme na naskladnenie položky
    /PRP-PENTA-61/ z centrálneho skladu CZ na SR.
    Predpokladaný termín dodania na SR cca 1-2 týždne.

V prípade, že Vám dodací termín nevyhovuje, prosíme o informáciu, či máme uskutočniť čiastkové plnenie, prípadne môžte danú objednávku stornovať.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
    _______________________________

Taktiež sme sa Vám pokúšali tri krát dovolať, avšak nedvíhali ste telefón.

Včera (5.10.2022) sme lis na hamburger naskladnili a dnes Vám bude zaslaná kompletná objednávka.

Na záver by sme chceli upozorniť, že ani jedna položka z danej objednávky nemá priamy vplyv na dodávku pitnej vody.

Doplnenie informácií:
    -------------------------------
    dnes 6.10.2022 s Vami volala kolegyňa (na počudovanie sa Vám dovolala).
    Informácia od Vás:
    Kontrola hladiny bola pre zákazníka, ktorý si ju 30.9.2022 kúpil priamo na našej predajni v KE,
    lis bol pre Vás. Na základe týchto skutočností ste danú objednávku zrušili.

Toto hodnotenie považujeme za zámer poškodiť dobré meno našej spoločnosti, veríme že si zákazníci spravia vlastný úsudok.

Dobrý deň .

Moje hodnotenie Sigma shop je veľmi neuspokojivé.
    K dnešnému dňu 15.9.2022 mi nebol doručený objednaný tovar.
    Ku každému hodnoteniu sa vyjadrujem - nevyhovujúce a odporúčam do budúcna neobjednávať si tovar zo Sigma shop.

Reakcia obchodu SIGMAshop.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie, radi by sme však uviedli daný obchodný prípad na pravú mieru.

Objednávku ste vytvorili 7.9.2022 o 14:17. V daný deň časovo nijako nebolo možné objednávku spracovať, zabaliť a odovzdať dopravcovi.
    Hneď nasledujúci deň, t.j. 8.9. Vám bol tovar odoslaný.

Nižšie prikladáme výpis danej zásielky:
    16. 9. 2022 07:16 Návrat odosielateľovi SPS Nitra 040-20558875
    13. 9. 2022 10:36 Neprítomný SPS Humenné nepritomny
    13. 9. 2022 08:25 Doručovací hárok SPS Humenné @tif-220913-083434-022032-4027.csv
    12. 9. 2022 09:22 Neprítomný SPS Humenné odkaz sms
    12. 9. 2022 08:09 Doručovací hárok SPS Humenné @tif-220912-081156-022029-4697.csv
    12. 9. 2022 08:07 Vstup SPS Humenné Uskladnene do:12.09.2022
    9. 9. 2022 09:39 Neprítomný SPS Humenné nepritomny
    9. 9. 2022 08:02 Doručovací hárok SPS Humenné @tif-220909-080819-022032-4027.csv
    8. 9. 2022 16:34 Prvá registrácia SPS Nitra
    8. 9. 2022 14:50 Odnáška SPS Nitra

Týmto vznikla našej spoločnosti škoda, nakoľko sme uhrádzali ako dopravu k Vám, tak aj následnú dopravu späť z dôvodu Vašej OPAKOVANEJ neprítomnosti.
    Podotýkame, že Vám bola odoslaná SMS správa o doručovaní zásielky.

Chceme veriť, že toto negatívne hodnotenie nebolo spravené úmyselne a uznáte pochybenie na Vašej strane.

• Blbý eshop. Príde Vám email, že tovar si môžte vyzdvihnúť, ale tovar nie je fyzicky na sklade, takže tam musíte ísť ešte raz.

Reakcia obchodu SIGMAshop.sk

mrzí nás vzniknutý problém.
    Objednávku ste vystavili 6.9.2022 o 16:33.
    Chyba nastala na našej strane. Systém Vám zaslal výzvu na vyzdvihnutie tovaru, napriek tomu, že tento bol ešte len "na ceste".
    Žiaľ, tovar fyzicky na predajňu dorazil až 7.9. v poobedňajších hodinách, o čom ste boli telefonicky informovaný.
    Nasledujúci deň, t.j. 8.9.2022 ste si tovar prevzali.

Ešte raz sa za vzniknutý problém ospravedlňujeme.

• predražený, stejne súčiastky vsade inde lacnejsie, personal na tel. neochotny
    • ziadna

objednajte vsade inde

Reakcia obchodu SIGMAshop.sk

dňa 30.8.2022 o 14:09 ste spravili objednávku, nasledujúci deň 31.8.2022 Vám bol tovar odoslaný.
    Tento ste bez výhrad prijali.

Následne ste telefonicky kontaktovali nášho predajcu s požiadavkou na ďalšie náhradné diely.

Žiaľ z dôvodov, ktoré nedokážeme ovplyvniť (najmä extrémne zvýšenie cien energií) došlo od 1.9. k navýšeniu cien výrobkov SIGMA.

Vaše hodnotenie je k objednávke z 30.8.2022, preto mu úplne nerozumieme.
    Ceny za dané ND ste vedeli už v čase vytvorenia objednávky.
    Taktiež by sme chceli upozorniť, že u nás dostávate ORIGINÁLNE náhradné diely.

• Nespolahlive doručévanie

Nesplhlive!

Reakcia obchodu SIGMAshop.sk

objednávku ste vystavili vo štvrtok 25.8.2022 o 14:00.
    V piatok 26.8. bol tovar pripravený k odovzdaniu prepravcovi.
    Žiaľ v daný deň kuriér neprišiel vyzdvihnúť prichystané balíky.
    V pondelok 29.8. bol štátny sviatok, preto bol balík odoslaný až v utorok 30.8.2022.

Mrzí nás vzniknutá situácia, na skvalitňovaní prepravných služieb neustále pracujeme, nakoľko sa však jedná o externých partnerov, nemáme priamy dosah na podobné zlyhania.

• cena
    • osobny odber zadarmo
    • dobierka zdarma
    • skoro po mesiaci objednavka stale nedorazila
    • naskladnenie na pobocku je neskutocne dlhe

Sice odpovedaju na kazdy 3. mail ohladom skladovej zasoby, ale tovar stale nenaskladnili na pobocku

ďakujeme za Vaše hodnotenie.

Tovar ste objednali 29.6.2022 o 17:27, tento bol pripravený k odberu na predajni v NMnV 28.7.2022
    Žiaľ, prišlo k výpadku tovaru od dodávateľa, preto nás mrzí, že jeho naskladnenie trvalo takmer mesiac.

Nakoľko nedokážeme ovplyvniť termíny dodania od externých dodávateľov, došlo k úprave zobrazovania položiek.
    Momentálne zobrazujeme len položky, ktoré vieme dodať v požadovanej dobe, t.j. buď sú priamo na centrálnom SK sklade, na niektorej z našich SK pobočiek, prípadne na centrálnom CZ sklade.

Takto vieme zabezpečiť ich odoslanie v nasledujúci pracovný deň (SK sklad + SK pobočky), prípadne do 3-5 dní (centrálny CZ sklad).

Ešte raz sa za vzniknutú situáciu ospravedlňujeme a veríme, že k daným problémom už nebude dochádzať.

• mrtvy a drahý shop/ nevýrazný/

od prijatia objednávky sa vôbec neozvali,pritom ten tovar súrne potrebujem, tak som ho objednala inde a bude dodaný za 2 dni

• Žiaľ, dostali sme náhradnú plachtu do bazéna - tá však bola asi deravá, a je tam urobená záplata. Keď sme to natiahli, je to síce pri vrchu, pri mantineli, dúfame, že to nebude pretekať.

• Bez udania dovodu zrusili objednavku a doteraz nevratili peniaze

Nenakupovat v tejto solocnosti

• Dodnes tovar nemám.
    • Posúvanie zodpovednosti na inú firmu SIGMA ,ktorá mi prisľúbila tovar dodať až o 14 dní. Takže ešte stále čakám na jeho dodanie.
    • Sigmashop.sk ,kde som si tovar objednal ,ma do dnešného dňa neupzornila, že moju objednávku posunula na vybavenie inej firme SIGMA z Nitry. Hotové kocúrkovo.

• odber v BA
    • telefonuju
    • tovar nevedeli dodat

Objednal som tovar ktory nevedeli dodat a dali o tom vediet. Tovar je nadalej v ponuke eshopu ale zvysili cenu o 30%. Cize ponuka bola zavadzajuce v case nakupu, nakolko podla zakona plati vzdy len uvedena cena v case nakupu.

Zatiaľ nemám čo hodnotiť nemám tovar

• prišiel mi iba email že objednavka prijatá potom ešte jeden že objednavka sa vybavuje 8dni preč a prišiel email ohodnoťte nakup v obchode srandisti tovar stale neprišiel

Mal to byť darček k narodeninám.

• poslali ste, aby som vás hodnotila a ja nemám čo. Tovar mi nebol doručený a v mieste kde som si ho mala vyzdvihnúť nič nevedia vraj si to mám vybaviť s vami

ak problém vyriešite bez toho aby som musela niečo riešiť ja, hodnotenie určite nebude zlé, chyba sa môže stať, aj napriek tomu že mi chýbal vianočný darček

Tovar, ktory bol v e-shope oznaceny ako "Na sklade" (centralny sklad) bol v emailovej komunikacii k zacatiu spracovania objednavky oznaceny uz ako "Na dotaz" (na e-shope stale svieti ako Na sklade).
    Napriek opakovanym pokusom sa mi nepodarilo dovolat na infolinku, takze sa mi zatial nepodarilo objednavku stornovat.
    Desat dni po emaile "vasu objednavku sme zacali vybavovat" ziadna dalsia komunikacia.

• Nemá prehľad

Nevidím dôvod posielať dotazník spokojnosti, keď tovar nebol dodaný a ani nebol oznámený termín dodávky.