Skóre dodanie,v prípade inej farby niečoho kontaktujú či môžu -dotial som spokojna

Reakcia obchodu www.shopando.eu

Ďakujeme vám za vašu povzbudzujúcu spätnú väzbu a vašu úprimnosť, ktorú si veľmi vážime. Dúfame, že vás čoskoro opäť privítame u nás, možno dokonca priamo v našom showroome v Bratislave s viac ako 600m2.
    Tím www.shopando.sk

Spoľahlivosť, rýchle vybavenie objednávky aj doručenie tovaru.

Tím www.shopando.sk

Kvalitný tovar za bezkonkurenčné ceny, rýchle vybavenie objednávky, bezplatné vyzdvihnutie tovaru

• Ríchle dodanie tovaru.

• Rýchle dodanie
    • Darček navyše

Prvý krát. Určite nie posledný

Tím www.shopando.sk

Nakupovala som prvý krát. Som spokojná.

Maximálna spokojnosť

Maximálna spokojnosť

Tím www.shopando.sk

• tychle dodanie a skvela komunikacia s dodavatelom

Tím www.shopando.sk

• Kvalitný tovar,Dobrá veľkosť,rýchla doprava,celková spokojnosť,!!!

Je to ok.na jednotku.!!

Tím www.shopando.sk

Môžem vyjadriť iba spokojnosť... Obchod ma kontaktoval aj telefonicky, ohľadom platby a nahradenia momentálnej nedostupnosti mnou vybranej platby, pani zastupujúca obchod maximálne príjemná, milá a profesionálna...

Tím www.shopando.sk

Som s produktom spokojná....

Tím www.shopando.sk

• Rýchlo a spoľahlivo sem tam neodh velkost

ustretovost a rychle dorucenie

Tím www.shopando.sk

• Komunikácia s obchodom na vysokej úrovni.

rýchlosť, profesionalita

• Dodaný tovar je v poriadku, komunikácia bola super

Rýchle dodanie, plus darček

• Športová podprsenka pohodlná
    • Veľmi pekný tovar
    • Široký výber
    • Jedna podprsenka omína vzadu aj kostice