v pohode komunikácia.
- Velice dobrá komunikace.
Super veľká spokojnost
- Profesionálny prístup
- Mili personal
S hodinkami aj s aplikaciou som maximalne spokojna viem si skontrolovat na dialku stav mojho ocina aj babky ,takto viem ze su v bezpeci a aj ked by sa hocico stalo.
Dakujem. -
- Páči sa mi prístup jednak zákazníckej linky a jej odporúčania-no najmä ochota vyriešiť problém. Ten sice ešte nepominul-no verím v to po dodaní doplnkového tovaru
Aplikácia nefunguje. Hodinky bez aplikácie nedokážu posielať upozornenia na zvolené čísla.
Reakcia obchodu SmartJimi
Ďakujem za Váš názor, aplikácia je plne funkčná, avšak predpokladom je potrebné sa prihlásiť sa platnými prihlasovacími údajmi.
SmartJimi Team -
Stará aplikácia bola jednoduchšia na komunikáciu v mobile a časový interval meraní tlaku a pulzu bol častý. Nová aplikácia mi padá, nefunguje meranie na diaľku a meranie 4krát za deň mi je pri sledovaní srdcovej arytmie maminky absolútne nepostačujúce. Pôvodne hodinky sa pokazili za necelé 2 roky, dovtedy som bola s nimi aj aplikáciou spokojná.
Reakcia obchodu SmartJimi
Ďakujeme za Váš názor, všetky relevantné pripomienky klientov priebežne za implementujeme.
SmartJimi Team -
Bola zakupena licencia na aplikaciu a bolo potvrdene dodanie elektronicky, do dnesneho dna - tyzden po zaplateni , som nic neobdrzal...
Reakcia obchodu SmartJimi
Ďakujeme za Váš názor, technická komplikácie bola odstránená, služba by mala byť plne funkčná.
SmartJimi Team -
- Pomoc bola profesionálna, priateľská a zpdpovedná
- Ochota nastaviť
Povodne som chcel zakupit naramok JimiWatch 2,ale na sklade nie je uz 3 mesice. To je pre mna ninus.
- Ponuka špecifických elektronických zariadení pre vzdialený dohľad seniorov
- Ochota pri telefonickej predpredajnej konzultácii
- Výrazné meškanie vybavenia objednávky z dôvodu oneskorených dodávok tovaru kompenzované darčekom navyše (detektor dymu).
E-shop neponúkal/neponúka doplnkové moduly (detektory, senzory, tlačidlá), ktoré je podľa ich popisu na ich WEB stránke možné pripojiť k základovému modulu SeniioBox.
OK
- Velmi rychle dorucenie
Všetko funguje ako má. Spoľahlivé.
- Extra rýchle doručenie a ústretová komunikácia
Rýchla reakcia, podpora pri inštalácii
Nefunguje spojenie s Apple, ak mate iphone 7
Chyba mi užîvateľský manuál. To, čo bolo doručené ako manuál popisuje výlučne technickű stránku.