Prihlásiť sa a pridať recenziu

Nevedel som sa rozhodnut medzi viacerymi tovarmi, pretoze z obrazku ani popisu nebolo jasne to, co ma zaujimalo. Obchodnik mi to dokladne popisal (vramci jeho moznosti). Zaroven podotkol, ze v pripade, ze nebudem spokojny, tovar je mozne bez problemov vratit.

• Prehladnu web stranku a zoradenie produktov.
    • Na stranke je malo informacii o tovare a po rozbaleni som zistil ze ma tovar aj ine parametre ako je web stranke. Nastastie parametre boly lepsie preto necitim sklamanie.

Parametre produktu si pre istotu overte vopred. Obchodu chyba informacia ci je produkt na sklade. Pre firmy je obchod nevyhodny lebo nieje platcom DPH. Inak vsak na mna posobil solventne a celkovy dojem je uspokojujuci.

• Bohata ponuka tovaru, prehladne stranky, super ceny
    • Kvoli vyhodnej cene
    • Zaujimave produkty

Tovar som kupil na doporucenie znameho ze je to super obchod, s kvalitnym tovarom a nizkymi cenami
    Rychle dodanie tovaru
    Skvela komunikacia so zakaznikom
    Odporucam tento obchod

• rychlost
    • neviem

skuste a porovnajte

• dobry vyber
    • doba spracovania objednavky,ziadna komunikacia zo zakaznikom,dodanie tovaru

• rychlosť a kvalita
    • nestretla som sa

vrelo odporucam, velmi spokojna
    tovar az do domu v extremne kratkom case

• ...no comment...
    • - zakúpený tovar (ktorý mi ešte stále nedošiel!!!!)sa mi páčil
    • - že tovar nedošial ani po 19 dňoch!!!!
    • - nikto neodpovedá na maily!!!!

- odporúčam neobjednávať, pán boh vie, kedy Vám dôjde tovar!!!!

• rychla donaska
    • na ziadne som neprisiel

velmi dobry :)

• Objednal som len položky, ktoré boli označené, že sú na sklade. Napriek tomu jedna položka nebola a stále nie je k dispozícii a na ďalej je ozk mojejnačená, že je v sklade (aj po týždni). Obchod tovar dodal bez tejto položky svižne ale nijako bližšie nešpecifikoval, kedy dodanie chýbajúceho tovaru možno očakávať.

Obchod funguje veľmi dobre, pokiaľ je objednaný tovar na sklade. Prítomnosť na sklade je síce vyznačená, ale zjavne sa jej nedá veriť, pretože obchod vyznačenie neaktualizuje ani vtedy, keď zákazníkovi oznámi že tovar nie je k dispozícii. Oznámenie je strohé, bez bližšieho popisu, kedy približne by tovar mohol byť dodaný. Preto odporúčam neplatiť za tovar vopred a ak obchod oznámi nedostupnosť položky ihneď ju stornovať a objednať inde.

• Tovar mi bol doručený len čiatočne.Odôvodnili ste to že zbytok objednávky nemáte na sklade a ak ho budete mať tak ho pošlete.Z toho vzniká pre mňa nevýhoda dvojitého platenia dopravného a balného. Ostávajúca časťnevybavenej objednávky mi doteraz nebola doručená .
    • Nekompletné dodávky tovaru

V celku dobrý, a z mojej stránky aj spokojnosť. Odporúčam.

Reakcia obchodu OBJEDNAVKA.com

Dobrý deň, v prípade ak nemáme niektorý tovar na sklade sa snažíme urýchliť dodanie aspoň časti tovaru zákazníkovi a za ďalšie zásielky už poštovné ani žiadne iné poplatky zákazníkovi neúčtujeme.
    Ďakujeme za Váš nákup ako i za recenziu.

• Prislusenstvo pre iPhone
    • Podľa mna nemá

Určite si nájdu danú hladanu popripade potrebnú vec objednaju si ju pride im v čo najkratsom čase s čím budú aj určite spokojný ako aj ja s vybobkom
    Prajem veľa spokojnych zákazníkov

• Nebolo mi odpovedane na pisomnu reklamaciu, poskodeny tovar som vratil a neviem doteraz ci mi poslu tovar spat alebo nie.

• neviem
    • vsetky

nie je to dobra stranka. dostal som tovar poskodeny :( !!!!!!!!!!!

• Nepltia DPH takže tovar je lasnejší

• Možnosť výberu a porovnávania.
    • Nie je možnosť si tovar priamo obzrieť aodskúšať.

Výhodou je že človek nemusí precestovať kilometre a tovar si môže porovnávať s iným podobným tovarom.

• lehota doručenia

Dobry den.
    Nemal som s tymto internetovym obchodom este ziadne skúsenosti, pri vsetkej úcte ale táto prvá skúsenost je hned negatívna. Myslím si ze dorucenie tohoto dotazníka bolo dost zle nacasované pretoze o tovaru, ktory som objednal zatial neviem ani to ci bol podany alebo ze co sa s ním práve deje. Od objednávky ubehli uz skoro dva tyzdne, za takyto cas by som mohol tento isty tovar zaobstarat aj inde, ale pretoze som trpezlivy clovek, rozhodol som sa ze dorucenie tovaru pockám. Pracoval som 5 rokov ako obchodny zástupca, ale naucil som sa, ze ked objednávku neviem splnit behom maximálne 4 az 5 dní, tak sa mám ozvat zákazníkovi, ze dodanie tovaru priblizne kedy moze ocakávat a ci si to praje pockat, alebo si tovar nakúpi inde... Nehnevajte sa, ale moj názor je, ze by Ste sa mali polepsit na stránke komunikácie so zákazníkom. Ziadny problém ked tovar nie je doruceny za 1-2 dní,to sa od Vás ani neocakáva, len aby zákazníci vedeli kedy to mozu ocakávat. Stací poslat jeden e-mail... Dakujem ze Ste mi dali moznost vyjadrit moj názor.

• dobra cena
    • dlha doba dodanie tovaru

• Dobrý sortiment
    • Dodacia lehota trošku viazne

Slušný

• tovar neúplný neinformovanost o dodavke