Rychle dorucenie,maximalna spokojnost
- Extra rýchle dodanie tovaru na základe dokladu o úhrade
- rýchle doručenie
- spokojnosť s tovarom
- žiadna
- Vyššia cena
Ponuka na mna posobila trochu chaoticky a ak by som nemal dobre odporucania tak ma to asi odradi od nakupu
- expresné dodanie
- zľavy
Rýchle dodanie. Tovar krajší ako na obrázku.
- Rýchle dodanie tovaru
- Nevýhoda obchodu to nieje ale neni to dostatočne hlučné nakoľko bolo písané že to má 15 hlasitosti
- Rýchle doručenie objednávky
- Dobrá komunikacia
- Extra rýchle doručenie
- Rýchla mailová konunikácia
- Krásne zabalený tovar
Objednala som si myhummy Suzy v pondelok okolo obeda a v utorok ráno som ho mala doma, krásne zabalený a o materiály ani nehovorím je to také mäkkè, jemnučkè za mňa veľké plus že sa dá dokúpiť aj krásne vrece na nosenie vo farbe macíka. Bola som trochu skeptická, ale už mi pri prvej noci bolo jasné že to stojí za všetky peniaze, Zora oveľa lepšie spí pri bielom šume, a ak sa aj prebudí hneď spí ďalej akonáhne počuje biely šum, objednávala som si premium a ten senzor je veľmi praktický, odvtedy sa na žiadne zvuky Zorka nebudí. Len jedno ľutujem, že som myhummy nekúpila hneď po narodení. A teraz už rozmýšľam nad hlavou myhummy na zavesenie. Zo srdca odporúčam každnej maminke. Ďakujem!
- Veľmi rýchle dodanie tovaru
- Krásne balenie
- Rýchle odoslanie
Mimoriadna ochota a ústretovosť pán bol neskutočne zlatý a ešte v ten istý deň mi macka ochotne zabalil a poslal macko je úžasný nedáme na neho dopustiť bez neho ani krok
- Rychle dodanie
- Krasne balenie produktu
- Macko je ovladatelny jednoduchou aplikaciou
- Kvalitne prevedenie macka aj srdiecka
Super kupa. Jedina nevyhoda, ze sme macka nekupili este skor. :)
- Ok
Ok
- Rýchle doručenie tovaru
- Stránka nie je veľmi prehľadná
- Nedá sa platiť kartou
- Nie je možné objednať tovar a doručiť ho ako darček
- Rychle
- Kvalitne
- Pekny design
Kupili sme myHummy macka. Uz prvu noc 7mes syn kludnejsie spal. V noci, po prebudeni sa automaticky spustil sum z macka a syna ukludnil- znovuzaspal bez toho aby som sa co i len pohla :)nakrmit uz bolo treba len 2x.
- Extrémne rýchle doručenie
- Medvedík je super dcérke sa páči
- MyHummy sú veľmi pekne hračky ktoré vydajú zvuk a nášho malého upokoja a veľa krát ešte uspia.
Prišiel mi iný MyHummy ako som objednala. Správna hračka, ale vypada inak. Je menšia a ruky a nohy má iné ako tie ktoré sa ponúkajú. Na mail a správu mi však neodpisali.