• Jednoduchý program na tvorbu tricka
    • Výborná kvalita a veľký vyber druhov
    • Rýchle dodanie

Uvítala by som väčšiu farebnú škálu vo veľkosti 4XL-5XL....

Super kvalita, rychla odpoved kedze som nieco chcela zmenit na objednavke. Mozem len odporucat!

• ok

aj moj druhy nakup dopadol na jednotku, dakujem za pekne a kvalitne vyrobky a rychle dorucenie, urcite si do buducna este objednam :)

• vyborna komunikacia a ochota

• prehľadný webový obchod
    • jednoduché ovládanie

• Kvalitné aj tričko aj potlač, super spokojná

• Vysoká kvalita, rýchle doručenie

• tentokrat pekne vytlacene tricka
    • nema moznost platby na dobierku
    • platba vopred na ucet brutalne predlzila cely proces a teda aj termin dodania

Tentokrat spokojnost s kvalitou tlace. Trosku hlupa stranka s navrhom vlastneho tricka, podpora minima formatov obrazkov. Nepodporuje vektorovu grafiku, nevie najpouzivanejsie profi formaty (.ai, .eps, .psd s priehladnostou). Nemoznost objednania na dobierku, mna to skoro odradilo od objednavky, verim ze koli tomu prichadzaju o znacnu cast zakaznikov.

Som spokojná,uvidím,aká kvalita bude po opakovanom vypratí.

• Prístup, dodanie, tovar i ústretovosť obchodu boli nad moje očakávania, dokonca pri výmene tovaru, keďže nesadla veľkosť, bol prístup obchodu naozaj 100%, a to s ponukou nového tovaru na ich vlastné náklady, bez toho aby som nevyhovujúci tovar musela poslať späť, keďže tam bola vlastná potlač. S takýmto riešením som sa ešte nestretla. Touto cestou sa chcem obchodu shirtinator srdečne poďakovať! Klobúk dolu!

• Bomba vyber
    • Decentny creator
    • Chcel som dobierku ale co uz

Hell yea, dobry obchod, tricko vygenerujete jednoducho, velky vyber, solidna kvalita printu aj triciek. Za mna spokojnost, 4.89/5

Obchod odporucam vsetkymi desiatimi. Som verny a spokojny zakaznik od roku 2013 - su to najlepsie darceky a vsetci su vzdy spokojny:)

Ja som spokojná, balíček prišiel v poriadku, ku mne domov v krátkom čase. ĎAKUJEM !

• velmi rychle dodanie

Sme spokojní. Tričko super a fotka krajšia ako originál. Super.

Maximálna spokojnosť, kvalitné oblečenie, vysoká kvalita potlače a rýchle vyrobenie a dodanie...

• Perfektná komunikácia, serióznosť
    • Spoľahlivosť zo strany obchodu
    • Ochota vyhovieť zakaznikovi

Vrelé odporúčam, dobre spravená stránka, pekna práca, rýchle doručenie

Milo ma prekvapila kvalita tricka aj samotnej potlace, rychlost dodania je tiez pozitivom, urcite odporucam