Velmi sa dho caka na tovar.Maju zahranicnu banku kym im to pripise na ucet tak cakaju s vyrobou,nehovoriac o tom za sa dlho caka kym to vobec pride...

Dobry den Alena,

dakujeme za Vas prispevok. Je nam velmi luto, ze sa to s Vasou zasielkou takto skomplikovalo.
    Z tychto dovodov sme Vam zabezpecili bezplatnu novovyrobu Vasej objednavky, ktora Vam bude zaslana expresne,
    aby sme Vam zaistili dorucenie do Vianoc.

Za vzniknute komplikacie sa chceme ospravedlnit.

Prajeme prijemne prezite vianocnych sviatkov.

V pripade dalsich otazok sme Vam samozrejme k dispozicii.

• neochota
    • nedajú sa kontaktovať
    • neodporúčam

Platba uhradená prevodom v deň objednávky, zaslala som im e-mail aj s výpisom z banky a oni stále tvrdia, že peniaze nemajú, posielajú automatické odpovede, sú to dva týždne a nemám ani tovar ani vrátené peniaze.

Dobry den Robert,

dakujeme za Vas prispevok.

Je nam luto, ze sa vyvoj Vasej objednavky tatko skomplikoval.
    Niekedy nie su uhrady systemom automaticky prijate a teda je nutne od zakaznika vyziadat potvrdenie o realizacii uhrady.
    Za vzniknute komplikacie sa Vam chceme ospravedlnit a prajeme Vam pekne Vianoce.

V pripade otazok nas nevahajte kontaktovat.

Vas Shirtinator Team

• Nepáči sa mi fotka a veľkosť,

Dobry den Lenka,

dakujeme za Vas prispevok.

Je nam luto, ze ste s objednanou salkou, resp. s potlacou neboli spokojna.
    O kvalite a velkosti vlozeneho motivu rozhodujete vy.

Radi Vam ale vyjdeme v ustrety a salku Vam nechame na nase naklady nanovo vyrobit.
    Zaslite nam prosime fotku dodaneho produktu na: [email protected]. Nasledne na to
    sa s Vami spojime a urcite najdeme spolocne riesenie.

Za vzniknute komplikacie sa ospravedlnujeme a budeme sa tesit na Vasu odpoved.

Vas Shirtinator Team

Mikina sa nezhoduje s vizuálom. Na obrázku sú šnúrky ploché na dodanej guľaté.

Dobry den Jan,

dakujeme za Vas prispevok.

Je nam velmi luto, ze ste s kvalitou objednanej mikiny neboli spokojny.
    Radi by sme Vas chceli poprosit o blizsiu informaciu mailom na [email protected].
    Prilozte prosime obrazok reklamovanej mikiny s uvedenim predmetu reklamacie.
    Vasu reklamaciu posudime a navrhneme Vam riesenie, ktore Vam bude vyhovovat.

Ospravedlnujeme sa za vzniknute neprijemnosti a prajeme pekny den.

Vas Shirtinator Team

Komunikacia dobra, v pripade otazky odpoved do jedneho dna, ale s tovarom nie som spokojna. Objednane tielko s potlacenym obrazkom. Material v pohode, ale ta tlac je priserna. Sklamanie c.1 neupozornili a nedali ani na vyber typ tlace...takze namiesto digitalnej som dostala pogumovanu. Sklamanie c.2 velkost obrazku je ovela mensia ako to bolo pomerovo znazornene pri vytvarani! Obrazok je uplne daleko od krajov a takmer na bruchu! Mali by vylepsit znazormovanie, ktore by bolo realnejsie. Vyzera to smiesne a priserne. Takze darcek za 18 eur mozem vyhodit alebo roztrihat na handru. Rozhodne uz od nich nic neobjednam.

Dobry den,

dakujeme Vam za Vas prispevok. Je nam velmi luto, ze ste s kvalitou nasho produktu neboli spokojny.
    Prilozte prosime obrazok reklamovaneho produktu s uvedenim predmetu reklamacie.
    Vasu reklamaciu posudime a navrhneme Vam adekvatne riesenie.

Ospravedlnujeme sa za vzniknute neprijemnosti a dakujeme za Vasu trpezlivost.

• Kvalita prevedenia tlače

Dobry den Jano,

dekujeme Vam za Vas prispevek. Je nam velmi lito, ze jste s kvalitou potisku nebyla spokojena. Radi bychom Vas chteli poprosit o blizsi informaci mailem na [email protected]
    nejlepe s prilozenou fotkou a vysvetlenim problemu. Vasi reklamaci posoudime a
    navrhneme Vam zpusob reseni.

Omlouvame se, ze jsme Vam zpusobili neprijemnosti a dekujeme za Vasi trpelivost.

Vas Shirtinator-Team

Macko vyzerá ošarpane, fotka na ňom je úplne rozmazaná a nečitateľná, som veľmi nespokojný

Dobry den Roman,

dakujeme Vam za Vas prispevok.
    Je nam velmi luto, ze ste s kvalitou nasho produktu neboli spokojny.
    Radi by sme Vas chceli poprosit o blizsie informacie mailom na [email protected],
    najlepsie s prilozenou fotkou objednaneho tovaru. Problem posudime a
    navrhneme Vam sposob, ako by sme mohli reklamaciu vyriesit.
    Velmi sa ospravedlnujeme za vzniknute neprijemnosti a dakujeme za Vasu trpezlivost.

Vas Shirtinator-Team

• Webovému dizajnu Shirtinatora by som dal 1 bod z 10. má tak neskutočne veľa chýb a múch že sa to až ťažko drží zapamätané v hlave, napr: 1. od začiatku mi preskakovala veľkosť trička. rozhodli ste sa zmeniť obrázok? radšej si pozrite či vám nepríde tričko o 3 čísla menšie. našťastie aspoň farba vydržala, ale teraz, keď som dostal tento dotazník, tak mi PRAVDAZE shirtinator píše že som zakúpil "Originálne Shirtinator tričko Shirtinator Čierna L" a medzitým som kúpil BIELE a veľkosť XL. napr. 2: úpravy obrázku na tričku tragédia, okrem toho že neviete čo znamená ani jedna ikona v rohu trička keď nad ním ste myškou a tým pádom si kludne viete znova ten istý obrázok nakopčiť pod ten ktorý už máte na tričku, tak môžete len hádať čo ďalej. ak vôjdete do možností úpravy obrázku, niekedy vás hodí tam kde si môžete zvoliť odstránenie pozadia a efekty, inokedy vás hodí do iného menu, kde sa to nedá. potom neostáva nič iné ak chcete nejaké zmeny, než tento obrázok vymazať a nalepiť tam znova ten istý. a pozor, veľkosť trička sa zmenila :) napr. 3 práca s textom, pre máriine slzy, hocijaký dlhší text je tragédia a už ani nedokážem tomuto venovať viac času. pre mňa shirtinator pohorel na plnej čiare, NIKDY VIAC
    • VÁŠ WEB DIZAJN JE ÚPLNE HROZNÝ

Dobry den,

dakujeme Vam za prispevok. Je nam velmi luto, ze ste s nasim creatorom nespokojny. Neustale sa pokusame nasu stranku vylepsit a zjednodusit, aby bolo vytvaravie vlastneho dizajnu pre nasich zakaznikov intuitivne a technicky bezchybne.
    Prosime Vas o informaciu mailom na [email protected] s prilozenou fotkou, ak ste s Vasim trickom nespokojny.

Pekny den,

Shirtinator

Neodporúčam využiť služby shirtinator.sk. Kvalita tričiek je na zaplakanie, o kvalite tlače už ani nehovoriac. Veľkostne tričká nezodpovedajú žiadnemu číslovaniu, neviem podľa čoho je určené, že dané tričko je M alebo L, nakoľko dámske L, ktoré som objednala, vyzerá ako väčšie S. Tričká prišli poškodené, zašpinené. Určite by som zvolila iného dodávateľa.

Dobry den,

dakujeme za Vas prispevok. Prosime Vas o zaslanie fotky chybnej potlace, ako aj neklvalitnych triciek a cislo Vasej objednavky na [email protected]. Zalezitost posudime a navrhneme Vam riesenie Vasej reklamacie.

Veľkosť L= niečo ako S

Dobry den,

dakujeme Vam za prispevok.

Je nam velmi luto, ze ste s velkostou tricka nespokojny.
    Poslali sme Vam e-mail s navrhom riesenia Vasej reklamacie.

Vas Shirtinator-Team

• Tričko o veľkosti L, ktoré má očividne rozmery XXL.
    • Pri vlastnej potlači mi signalizovalo najvyššiu kvalitu, no prišla mi otrasná potlač. Pokiaľ bola chyba na mojej strane, očakávala by som, že mi odporučia zmenu a nepošlú mi potlačený odev, ktorý vyzerá ako po 20 vypraniach.

Nejednalo sa o môj prvý nákup. Predchádzajúce objednávky boli v poriadku, a práve preto som na plnej čiare sklamaná z tejto. Posledný krát!

Dobry den,

dakujeme za Vas prispevok. Prosime Vas o zaslanie fotky chybnej potlace a cislo Vasej objednavky na [email protected]. Chybnu potlac posudime a navrhneme Vam riesenie Vasej reklamacie.

• Pekny eshop
    • Nulova spatna vazba
    • Objednavka je este stale v stave otvorena
    • Tovar mal byt doruceny do vianoc dnes je piaty den po vianociach a stale tovar nemam
    • Po 11 dnoch tovar nielenze nedorazil ale podla eshopu ho este ani nevyrobili

dakujeme Vam za recenziu.

Este raz sa Vam ospravedlnujeme za komplikacie s Vasou objednavkou. Sme radi, ze sme nasli spolocne riesenie a dakujeme Vam za Vas pristup a trpezlivost.

Vas Shirtinator-Team

• do vianoc som cakala objednavku nedosla

Vas Shirtinator-Team

Nemám dobrú skúsenosť, nakoľko mi pokazili objednávku a potom ani nemali tovar, ktorý prezentovali na stránke

dakujeme Vam za recenziu.

Je nam velmi luto, ze s Vasou objednavkou nastali komplikacaie. Bohuzial sa nam nepodarilo obdrzat tento tovar v zelanej dobe na nas sklad. Ohladom kompenzacie sme Vam napisali minuly tyzden.

Za tieto neprijemnosti sa Vam velmi ospravedlnujeme a prajeme Vam prijemne a pokojne prezitie vianocnych sviatkov.

Vas Shirtinator-Team

Po prvy krat prišlo tričko domastnene akokeby niekto na tom jedol či čo keby som si myslel,že to bolo naschval,ale aj susede prišlo od vas tričko tiež domastene od nejakeho jedla.Urobte si tam poriadok s ludmi.

Poslali sme Vam e-mail s riesenim Vasej reklamacie.

Za tieto neprijemnosti sa Vam velmi ospravedlnujeme a dakujeme Vam za Vasu trpezlivost.

Vas Shirtinator-Team

• ziadna komunikacia zo strany obchodu

tricko objednane a zaplatene 16.11.,objednavka hotova a poslana 19.11. ,ale do dnesneho dna neprisla,shirtinator neodpoveda na mail,nemam ani tovar ani peniaze.

dakujeme Vam za recenziu.
    Bohuzial nastali s dorucenim Vasej zasielky komplikacie.

Vas Shirtinator-Team

Tovar mi bol doručený neúplný potlačená iba jedna strana trička a druhá prázdna. Čakám na odpoveď už týždeň ako sa to bude riešiť nakoľko som zaplatila za potlač oboch strán a zatiaľ mi neprišla žiadna odpoveď aj keď som Vás žiadala už viac krát o návrh postupu.

Vas Shirtinator-Team

• Na tovar som čakal 12dní (v OP majú od objednávky k doručeniu 7dní). Žiadna komunikácia zo strany eshopu keď som ich kontaktoval.

dakujeme Vam za recenziu.
    Bohuzial nastali s dorucenim Vasej zasielky komplikacie.

Vas Shirtinator-Team

• Rýchlo a nekvalitne odvedená práca.

Nekvalitné odvedená praca, objednal som si dve tričká a tá kvalita spracovania, no katastrofa.

• potlac zlej kvality
    • osobny odber cez ulozenku

Dobry den,

dakujeme za Vas prispevok. Prosime Vas o zaslanie fotky chybnej potlace tricka a cislo Vasej objednavky na [email protected]. Chybnu potlac posudime a navrhneme Vam riesenie Vasej reklamacie.