Otras celkom zle

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

Vaše negativní zkušenost nás opravdu mrzí. Vaši zásilku jsme předali přepravci ve stanoveném termínu. Bohužel však došlo k problémům z jeho strany, které bohužel my neovlivníme a za které se Vám touto cestou ve jménu dopravce hluboce omlouváme. Pevně věříme, že příště již proběhne vše v pořádku.

Děkujeme za pochopení a přejeme vše dobré

Servatech s.r.o.

Neodporúčam obchod, nakoľko tovar ktorý som zaplatila mal byť doručený najskôr o týždeň neskôr písali ze ešte ďalšie 2 týždne, takže som to zrušila, peniaze mi prišli až o 3 týždne, na email reagovali ze majú max 14 dní, až keď som sa k nim konečne dovolala asi na desiaty krát vtedy začali riešiť vrátenie peňazí, takže tak, neodporúčam obchod!!!!!

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Vaše negativní zkušenost nás moc mrzí, nicméně se v tomto případě musíme ohradit. Jednalo se totiž o předprodej, čehož jste si u objednávání nejspíš nevšimla. Kolegyně Vás pak ohledně posunutí příjmu zboží i kontaktovala a obdržela od Vás odpověď, že si na zásilku počkáte. S pozdějším termínem dodání jste tedy souhlasila.

Co se týče vrácení peněz, bohužel jsme v té době měli menší výpadek v systému a platba se tím pádem o něco opozdila, za což se Vám ještě jednou hluboce omlouváme.

Servatech s.r.o.

Objednala som si kvalitný výrobok a prišlo mi úplne niečo iné, síce z tej istej kategórie, ale iná značka pochybnej kvality (čína). Peniaze mi boli vrátené až po urgencii. Obchod sa vyhovára na to, že išlo nákup cez Heureku a tovar bol nesprávne spárovaný, avšak z pohľadu zákazníka je to neprijateľné.

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

Vaše negativní zkušenost nás opravdu mrzí. Nicméně se nevymlouváme. Občas opravdu může k podobným situacím dojít, tzn. že tržiště námi správně vylistovaný produkt spáruje s jiným produktem. Snažíme se podobným situacím zamezovat, ale ne vždy se to povede, bohužel.

Děkujeme za pochopení a přejeme vše dobré

Servatech s.r.o.

Tka covid testy mi poslali,ktore maju zaruku do konca januara 2024 a teraz uz je 10 januar 2024.

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

důvod Vaší recenze bohužel vůbec nechápeme. V naší nabídce máte expiraci jasně podanou a zvýrazněnou hned třikrát – v levém okraji úvodní fotografie, červeným písmem kousek pod titulem nabídky a tučným písmem v oranžovém rámečku na začátku popisu. Expiraci navíc odpovídá i cena. Příště si prosím naši nabídku prohlédněte lépe.

Servatech s.r.o.

Tovar prišiel v pohode, len nie presne ten čo som si objednal. Namiesto kamere mi 360, ktorú som si objednal mi prišla mi 300.

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

děkujeme Vám za nákup i zpětnou vazbu. Z naší strany nicméně k žádnému pochybení nedošlo. Objednal jste si kameru Xiaomi 2K, která se nyní prodává pod názvem Xiaomi C300. Tuto informaci máme navíc uvedenou i v popisu produktu. Co se parametrů týče, jedná se o naprosto identickou kameru. Obdržel jste tedy novější verzi kamery 2K, za což můžete být naopak rád.

Zákaznický servis

• T
    • Tovar ne doručení

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

velmi se za celou situaci omlouváme, vaše objednávka nám z technických důvodů nepropadla do účetního systému. Jakmile jsme to zjistili, snažili jsme se vás kontaktovat, zda máte o zboží stále zájem. Mrzí nás, že se takovéto problémy vyskytly zrovna při vaší objednávce.

zákaznický tým Servatech s.r.o.

• Dlhé doručovanie tovaru pošlú e-mail ze balík poslali no odošlú ho až za 3 dni

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

nastalá situace nás velmi mrzí. Omlouváme se za průtahy a pozdní doručení. Doufáme, že máte ze zakoupeného zboží i přesto radost.

• iný tovar

prišiel úplne iný masážny strojček.. nie ten na obrázku... toto je činančina ako vyšitá - za polovičnú cenu som ho našla na inej stránke / kt. predáva tieto .. až teraz som sa zbadala , čo mi vlastne zabalili do balíka.. reklamovať už nebudem.. je to už dlhšia doba
    hodnotím čisto výrobok. dodanie bolo ok

Dobrý den Moniko,

nedá mi to jinak než reagovat na Vaši negativní recenzi, která je tedy s prominutím absolutně neopodstatněná.
    -> tvrdíte, že Vám dorazilo jiné zboží, ale reklamovat nehodláte. Vám zaslané zboží jsme porovnali s tím co inzerujeme a naprosto se shoduje. Dokud nás nekontaktujete a nedoložíte fotodokumentací, těžko Vám nějak pomůžeme.
    -> stěžujete si, že jste našla "po delší době" výrobek za poloviční cenu. Světe div se, ceny výrobků padají a mění se každý den.
    Prodejci mají vánoční akce, povánoční akce, výprodeje. Gratulujeme, že Vaše prozření nastalo právě v tomto zmatečném vánočním období. Nikdo Vás v době nákupu do koupě nenutil, mohla jste si zvolit jakýkoliv jiný výrobek konkurence za lepší cenu.
    Až budete mít příště potřebu hodnotit nějaký obchod, a to se netýká jen toho našeho, zkuste se prosím nejdřív logicky zamyslet nad tím, na co si vlastně stěžujete.

S pozdravem,
    Jiří Duchoň
    Servatech s.r.o.

• Recenze byla smazána, neboť se nejednalo o hodnocení obchodu, nýbrž výdejny zboží.

nefunkčne pri reklamácii sa mi vrátilo späť neprevzaté

Dobrý den, pane Rusino,

mrzí nás vzniklé komplikace způsobené při zasílání reklamace na naši pobočku.
    Celou situaci jsme prověřili a chyba se bohužel stala na straně externího dopravce, kterému předala balík Packeta. Ten jej doručoval mimo naši pracovní dobu a druhý pokus o doručení se z neznámého důvodu již neuskutečnil a balík Vám byl proto vrácen.
    Dle emailové komunikace a telefonického hovoru s naším kolegou jste se domluvili na opětovném zaslání zásilky jiným dopravcem, aby již v pořádku dorazila k nám. Do dnešního dne tj. 16. 11. 2022 jsme žádnou zásilku od Vás neobrželi.
    Dejte nám, prosím, vědět, zda jste zásilku opětovně posílal na náš email [email protected] nebo klidně zavolejte 277 279 330, ať celou věc rychle vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Servatech s.r.o.

zamenený tovar, zatiaľ nemám tovar ani peniaze a ani žiadne info ohľadom tovaru

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

velmi se omlouváme za vzniklé potíže, které byly způsobeny přesouváním skladu. Zboží se teprve včera vrátilo zpět k nám a dnes bylo odesláno správné na vaši adresu.

Budeme rádi, když v případě spokojenosti se zbožím přehodnotíte vaši recenzi.

S přáním hezkého dne
    zákaznický tým Servatech s.r.o.

• Obchod mi poslal nefunkčný tovar, ktorý som ihneď vrátila a následne som mesiac od nich vypytovala svoje peniaze, ktoré mi nechceli vrátiť.
    • Peniaze mi vrátili po 34 dňoch odkedy prijali moju zásielku, ale vrátili iba peniaze za tovar, poštovné neuhradili i napriek tomu, že je to zákonom stanovené a majú to aj vo svojich obchodných podmienkach.
    • Radšej si pár EUR priplaťte a kúpte u obchodníka, ktorý si váži svojich zákazníkov.

Objednala som si mobil v sume 289€ plus poštovné 5,49€.
    2.6. som balík dostala. Na moje prekvapenie sa mobil nedal zapnúť, dala som ho na nabíjačku, no ani napriek akejkoľvek snahe sa mi počas niekoľkých dní mobil zapnúť nepodarilo.
    7.6. som nepoužitý mobil poslala naspäť s odstúpením od zmluvy a so žiadosťou o vrátenie peňazí. Bohužiaľ je to česká firma, tak to muselo byť poslané do ČR, cena poštovného 12€.
    8.6. firma Servatech mi potvrdila prijatie zásielky a tam skončila ich komunikácia. Podľa zákona majú byť peniaze vrátené do 14 dní od prijatia, takže to malo byť do 22.6.
    24.6. som napísala email, prečo mi ešte neposlali peniaze - bez odpovede
    27.6. som napísala ďalší email, prečo mi ešte neposlali peniaze
    29.6. mi odpísali: "K vrácení peněz dochází vždy do 14 dnů od data přijetí zboží. Pokud platba ještě nedorazila, prosíme o strpení."
    29.6. odpísala som im, že je to už 22 dní a ja stále nemám vrátené peniaze - bez odpovede
    1.7. som napísala ďalší email, prečo mi stále neposlali peniaze. Prišla odpoveď: "Celá záležitost se prověřuje na finančním oddělení, budeme vás informovat hned, jak obdržíme potřebné informace."
    7.7. som napísala ďalší email, prečo mi stále neposlali peniaze.
    8.7. prišla odpoveď, že platba bola "omylom" poslaná na cudzí účet
    12.7. konečne prišli peniaze za vrátený tovar, ale iba 289€ za tovar
    ZÁVER: Firma porušila hneď niekoľko zákonov, v prvom rade vrátila peniaze po veľmi dlhej dobe a až na moje enormné naliehanie. Za druhé vrátila iba sumu za tovar, poštovné náklady nevrátila i napriek tomu, že je to zákonom stanovené a že to má uvedené vo svojich Obchodných podmienkach: "V případě zákonného odstoupení od smlouvy za vadu, za kterou nese odpovědnost prodávající, vrátí prodávající kupní cenu (včetně nákladů vynaložených na dodání a vrácení zboží) kupujícímu nejpozději do čtrnáct (14) dnů od dne vyrozumění o odstoupení od kupní smlouvy".
    Nikdy viac v tejto firme nič nekúpim a ani to neodporúčam žiadnemu zákazníkovi.

Reakcia obchodu Servatech s.r.o.

mrzí nás Vaše zkušenost a omlouváme se vzniklé komplikace.
    Případ Vašeho vráceného zboží jsem prověřoval a bohužel nastal problém na našem Finančním oddělení kvůli technické chybě. Dále se chci omluvit za komunikaci a rychlost řešení ze strany našeho zákaznického servisu. Reakce měla být pohotovější.
    Dle mých informací Vám byla odeslána i částka za náklady dopravy (doprava včetně dobírky). Prosím tedy o kontrolu bankovního účtu, zda již v pořádku dorazila.
    Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.

Tým Servatech s.r.o.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Nepresla platba a doteraz neodpovedali.