- Rýchle dodanie a výborná komunikacia ohľadom vysvetlenia výrobku.
- Rýchlosť, kvalita
- Obchod reaguje okamžite, som spokojný.
Niektoré súčiastky my mohli obsahovať viac údajov - rozmerov. Inak spokojnosť, majú kopu vecí, čo inde ťažko nájdete - moja osobná skúsenosť. A sú ochotní, vďaka.
Tovar mi bol doručený v čas. Vinikajuci predajca, ochotne a profesionalne poradil. Ďakujem a vrele odporúčam .
- Poradili mi
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s naším poradenstvím a rychlostí dodání.
- kvalitné diely
- rychle dodanie
- darčeky k objednávkam
- prehladná stránka
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s kvalitou zboží, rychlostí dodání, dárečkama a přehledným e-shopem.
- Skvelý pomer cena/kvalita
- Rýchle dodanie do dvoch dní
- Darčeky k objednávke, milé gesto, poteší
- Nikdy som nebol nespokojný so žiadnym z objednaných produktov, žiadna reklamácia, vždy všetko sedelo na objednaný model motocykla
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s kvalitou zboží, cenami a především celkovou spokojeností :-).
ŠÉFIS :-) -
- Možnosť dodať na výdajné miesto
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s rychlostí vyřízení Tvé objednávky a možností vyzvednutí.
ŠÉFIS :-) -
Skore vybavenie a doručenie objednávky,tovar bol kvalitný a zodpovedal mojej požiadavke.
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s rychlostí vyřízení Tvé objednávky a kvalitou zboží :-).
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený.
ŠÉFIS :-) -
Super komunikácia,krátka dodacie lehota.
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s rychlostí doručení a komunikací.
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený.
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s rychlostí doručení.
- rýchlosť, komunikácia
ŠÉFIS :-) -
Gut kupujte . Už som tu nakupoval 5x a stále v pohode.
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený a že u nás opakovaně nakupuješ :-).
rychle dodanie
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsem rád, že jsi spokojený a vše bylo dobré :-).
Šéfis :-) -
Rýchle dodanie, dobré zľavy na sortiment, pekný darček k objednávke
Ja osobne som objednával airbagovú vestu.Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jsi spokojený s rychlostí doručení, s našimi slevami i dárkem k objednávce :-).
Šéfis :-) -
Trosku dlhšie to trvalo ale prišlo všetko v poriadku som spokojný
Reakcia obchodu SEFIS Moto
Ahoj, děkujeme za Tvé pozitivní hodnocení a jsem rád, že nakonec vše bylo v pořadku a bez problémů :-).
Šéfis :-)