Komunikácia áno, žiaľ tovar žiadny
    Objednávka zo dňa 10.7. 2 až 6 týždňov no stále čakám ‍♀️

• Pohovka nezodpovedala fotografiám a výkresu na stránke.

Tovar je poškodený obchod inak nereaguje na reklamáciu, farba mala biť hnedá namiesto toho prišla neidentifikovateľná a to niečo medzi sedou- zelenou-hnedou-čiernou. Diely sedačiek nie sú zladené a to ani výškovo nehovoriac o opierkach vyzerajú ako by boli už 10rokov používané. Dovoz bol síce v cene teda zdarma ale pri každej komunikácii s prízvukom že šofér len vyloží ale nič viac nevináša. Tesne pred dovozom volá šofér že to vynosiť do bytu a zmontuje ale za cenu s dohodou. A doba dodania sa taktiež riadne natiahla zo 4tyždnov bolo sedem. Urobte si konečný dojem podľa seba.

Strašne dlhá čakacia doba, objednal som 1.09.2023 a nič, tak ako mám hodnotiť.

Dobrý den pane Oravec,

děkujeme za recenzi, nicméně není povinné ji vyplňovat hned jakmile Vám tento e-mail z heureky dorazí. S hodnocením můžete klidně počkat dokud objednávku neobdržíte. :)

Objednal jste si zboží na objednávku, u kterého je dodací doba 6 - 8 týdnů. Lhůty jsou vždy uvedeny na našich webových stránkách u konkrétních produktů tak, aby je zákazník mohl hned vidět. Zároveň Vám lhůta byla při potvrzení objednávky zopakována kolegyní ze zákaznické podpory.

Doufáme, že jakmile Vám jo doručíme, budete maximálně spokojený a své hodnocení upravíte tak, aby to bylo fér.

S pozdravem

Tým Sedačky-Nábytok.sk

• Objednal som nabytok do studentskej izby Tami, pracovna doska pisacieho stola mala obity roh, rost sa nezmestil do postele, zasuvky na posteli sa treli o diel nad nimy, koliky boli o 2-3 mm dalej ako diery, tak sme niektore pri montazi vynechali a diel prilepili, tovar som pred 14 dnami reklamoval ,s tym ze si ho ponecham, lebo kto by to rozoberal, balil a posielal spat. No dodnes ziadna odpoved

Dobrý den pane Foltán,

mockrát Vám děkujeme za objednávku a je nám velmi líto, že podle recenze nedorazila ve 100% stavu.

S kolegy z reklamačního oddělení jsme Vaši reklamaci zkoušeli dohledat v rekl.systému, ale nepodařilo se nám to. Rádi bychom vše dořešili k Vaši spokojenosti, proto bychom Vás poprosili, abyste reklamaci vytvořil znovu a zaslal ji raději formou e-mailu na adresu [email protected] . V případě nějakých dotazů se na nás neváhejte obrátit na zákaznické podpoře, která je dostupná každý den od pondělí do neděle.

Děkujeme.
    Tým Sedačky-Nábytek

• jediná výhoda je, že informujú o nedostupnosti tovaru a umožňujú objednávku zrušiť
    • tovar, ktorý je síce zobrazovaný ako dostupný, nakoniec nemajú

Dobrý den paní Šrenkelová,

děkujeme Vám za recenzi. Je to částečně jak píšete - bohužel u psacího stolu, který jste si objednala, nám výrobce prodloužil dodání, které je nejdřív možné až 31.10.2023. Standardně to bývají ty 4 týdny maximálně.

Po dlouholetých zkušenostech už víme, že tyhle situace v minimálním množství nastanou, proto je na webových stránkách přímo u tohoto produktu napsána poznámka, že se doba dodání může prodloužit v závilosti na dostupnosti u výrobce. A poté na to ještě pro jistotu upozorňujeme e-mailem či telefonicky každého zákazníka.

Neinzerujeme tedy zboží, které nemáme, pouze se vlivem nešťastných náhod prodloužilo dodání zhruba o měsíc. Je nám líto, že jsme Vám nedokázali vyhovět.

Zdraví

Tým Sedačky-Nábytok.sk

Obchod tri krát zmenil cenu než doručil objednávku.. Tovar na fotke krásny, v skutočnosti nezodpovedala farba ani kvalita prevedenia...

• Nieje žiadna
    • Sedačka nekvalitná
    • Na obrázku vyzerá oveľa kvalitnejšie ako naozaj je

Veľmi ľutujem nákup sedačky cez túto spoločnosť. Tovar nekvalitný.
    Komunikácia ešte horšia.
    Prvý aj posledný krát.

• Pred dvomi mesiacmi som si objednala hodiny KADER. Prišli vo veľmi zlom stave, poškodené, a materiál a popis nezodpovedá tomu, čo som si objednala. Veľmi ľutujem túto kúpu. Už nikdy viac z tejto stránky objednávať nebudem. Určite neodporúčam!!! 32€ za kus poškodeného papiera!!! Idem reklamovať.

Jediným pozitívom na tejto firme je, že dodali tovar v sľúbenom čase a pri tom to končí. Objednali sme si hnedú sedačku Bronx no po rozbalení sme zistili, že sa absolútne nezhoduje s tým, čo ponúkajú na internete. Hneď po rozbalení sme kontaktovali telefonicky stránku, kde nás navigovali k tomu, aby sme vypísali online formulár na ich stránke, čo sme aj okamžite urobili. Na druhý deň ráno som im znova volala, že sedačku si ani náhodou neplánujem nechať, nakoľko nám prišla úplne iná sedačka! Pani mi povedala, že nemôže za to, že sa mi sedačka nepáči. Naozaj profesionálny prístup. Argumentovala som, že nejde o to, že sa mi sedačka nepáči, ale o to, že zavádzajú zákazníkov, lebo sedačku, ktorá nám prišla sme si neobjednali. Sedačka mala byť hnedá, prišla takmer čierna!!! Okrem toho nám prišla lesklá sedačka! Sedačka na obrázku absolútne nevyzerala byť lesklá a nepíšu to ani v popise! Ďalšou vecou je, že sa nezhoduje ani šitie sedačky, kde na fotke, ktorú majú na stránke krásne vidno zárezy a na našej žiadne nie sú! Pani na infolinke mi povedala, že mám právo do 14 dni odstúpiť od zmluvy a sedačku im priviesť do Ostravy na vlastné náklady, čo je od nás vzdialene cez 300km! Pani na infolinke bola úplne arogantná a keď jej znova za ten istý problém volal môj priateľ, snažila sa ho odbiť tým, že na jeho meno nevidí žiadnu objednávku. Snažili sme sa získať číslo na reklamačné oddelenie, ale znova prišla len ďalšia výhovorka, že ona nemá číslo na reklamačné oddelenie a že to máme riešiť cez mail. Sme dvaja mladí, pracujúci ľudia, ktorí si pomaly zariaďujú svoj domov. Obaja tvrdo pracujeme, aby sme si mohli takéto veci dovoliť. Ja chápem, že doba je ťažká, ale zarábať na ľuďoch, tým že ich oklamete je akurát tak úbohé! My nechceme sedačku vrátiť na vlastne náklady, my chceme sedačku reklamovať, pretože nam neprišlo to, čo malo!!! Tato sedačka mala byť náš spoločný vianočný darček a ostali sme so sedačkou, ktorú sme nechceli dva týždne pred Vianocami! Prístup tejto firmy je zarážajúci a sme sklamaní, nakoľko sme čítali najmä pozitívne recenzie. Kontaktovali sme už právnika a zvažujeme podať podnet aj na ČOI. Počkáme na vyjadrenie stránky, ale pravdepodobne budeme musieť podniknúť aj tieto kroky, pretože zavádzajú a klamu zákazníkov s argumentmi typu, že monitor môže fotografie skresľovať. Určite túto stránku NEODPORÚČAME a aj tá jedna hviezdička je veľa, no nula hviezdičiek sa bohužiaľ dať nedá.

Co mam hodnotiť keď mi tovar neprišiel?

Dlha čakacia doba

Nedostatočná komunikácia, neboli sme upozornení, že gauč príde nezmontovaný a pružinové kovanie pri manipulácii - otváranie, zatváranie- drie o skrutky bočníc

• Rychle dodanie
    • Dobra komunikacia
    • Nekupoval som kreslo, ale skrinu - horsiu polsku nekvalitu som v zivote nevidel

• rychle dodanie
    • nedodali nožičky ku sedačke

Dlhá čakacia doba (čo chápem je potrebne vyrobiť ALE!posteľ konečne prišla a v inej farbe ako bola objednaná aj napriek tomu,že všade bola označená farba akú sme objednali..doska vnútri úložného priestoru prasknutá,diery na skrutky nesedeli (za tú cenu by to malo byť tip top..)

• Veľmi dlhá dodacia lehota.

Obchod, kvalitu objednaného tovaru neviem posúdiť, nakoľko ešte nebol dodaný.
    Byť obchodom - zruším zmluvu s prevádzkovateľom tohto prieskumu, nakoľko by mal byť informovaný o dodacích lehotách, ktoré obchod pri objednávkach prezentuje, a neotravoval by zákazníkov s debilným prieskumom, na ktorý nemôžu relevantne reagovať!

• Sedačka už vŕzga a je akoby prepadnutá v strede vo vysunutej časti.

Som strašne sklamaná veľmi som sa tešila na túto sedačku a teraz neviem čo s ňou. Vŕzga , je prepadnutá v strede vo vysunutej časti. Hnevá ma to lebo človek nemá na vyhadzovanie peniaze.

• cena

vyobrazenie tovaru nesedi s tovarom ktory sme si kupili - kupovali sme postel.
    Postel prisla bez navodu na zlozenie - capy ktore maju drzat postele pri sebe do seba nezapadaju - je tam rozdiel aj 2cm. postel sa velmi zle vynasala, pretoze bola v obrovskych kusoch s ktorymi mali problem aj dvaja muzi. Nedostala som odpoved na otazku kolko vazia jednotlive diely - vediet ako mi ju dovezu - necham si ju vyniest.

Namiesto sedačky Havana šedá, prišla svetlomodrá sedačka Baku. Zadné nôžky vypadávajú a predné sa skoro nedali nasadiť. Tovar je vymenený a skombinovaný. Zaslaný bol tovar o 25 eur lacnejší. Veľká nespokojnosť.