- Rýchlo vybavené
- Veľký výber tovaru priamo v predajni
- rýchle doručenie, dobre zabalené
- priaznivé ceny
- nedostal som samolepky (betlehem. svetlo), ktoré som objednal spolu s lampášom betlehemské svetlo
až na nekompletnú objednávku (nereklamoval som kvôli 1.5 € ), a na to, že fungujú len 2 dni v týždni to ujde ...
(hlavne, že reklamné letáky pošlú, ale samolepky nie ...) -
super nákup
- Rýchle dodanie, odporúčam
- pehľadnosť
- kvalita produktov
- dlhá predlhá doba čakania na objednávku
- rýchle dodanie
- bezproblémové vybavenie objednávky
všetko OK
- Rýchla odozva a dodanie.
Rýchla a bezproblémová komunikácia a dodanie tovaru.
Všetkým doporučujem. -
- Dobrá cena na trhu
- Lacné doručenie cez Packetu
Ďakujem
- Super výber z domácej pohody, objednávka hneď vybavená, ak je tovar na sklade, ak nie je, postupne som informovaná o naskladnení.
Odporúčam.
Super eshop ďakujem
Takže takto. Objednávala som tovar v nedeľu 27.8. Hneď som aj zaplatila. Neprišiel mi žiaden potvrdzovací email. Povedala som si, že počkám do pondelka, keď prídu do roboty. Neprišiel ani v pondelok. Volala som tam. Nikto nebral. Nikto nebral ani v stredu 30.8. ani štvrtok 31.8.
Vo štvrtok mi prišiel email od Packety, že zásielka je na ceste. OK.
Zásielku som si vyzdvihla v Packete dnes v pondelok 4.9. V zásielke nebola ani faktúra, ani dodací list, ani len číslo objednávky ani absolútne nič. Doteraz nemám o nákupe žiaden doklad. Celkom vážne porušenie zákona.
Skautská košeľa vôbec nezodpovedá veľkosti 38. Vraciam naspäť.
Brožúrka s odborkami, ktorú ste dak dlho pripravovali a propagovali, že aktualizované 3. vydanie je stará, neaktuálna z roku 2016. Fakt nechápem ako sa môže stať takáto náhodička z knihou, ktorá už mala byť vypredaná. Skúšate, či si to moje decká všimnú? Takže vraciam naspäť takisto.
Očakávam preplatenie poštovného a zaslanie správneho tovaru. Inak budem zvažovať podanie na príslušné orgány.
Okrem toho Vám v utorok 5.9. budem telefonovať a dúfam, že sa tentokrát dovolám. -
- Dobrý výber
- Keď potrebujete zavolať tak nikto nedvíha. Na email nikto neodpovedal .
Objednávka bola vybavená spoľahlivo, rýchlo a bez akýchkoľvek problémov. Výborne komunikovaný stav objednávky e-mailami a keď som chcela vymeniť tovar, lebo nesadla veľkosť, zamestnankyňa e-shopu bola veľmi milá, ústretová. Za mňa super!
- perfektná obsluha a vybavenie
- Spoľahlivo a rýchlo
Je to pravda verte mi,
Rýchlo sa ti doručí
Kniha krásne zabalená,
Stačí už len otvoriť -
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Primerané ceny.
- Dobrá kvalita tovaru.
- Košele majú dobrý strih a prepracované detaily, na rozdiel od tých, ktoré boli v ponuke predtým.
- Pánske košele ponúkajú aj slim strih.
- Dobrá komunikácia obchodu.
- Skautské klobúky nie sú v ponuke.
Tovar prišiel do týždňa, obchod priebežne dobre komunikoval a informoval o zákazke.
Veci prišli dobre zabalené, nepoškodené.
Z obchodu mi namiesto objednaného dámskeho trička poslali dámsku polokošeľu, o čom vopred neinformovali.
POZOR, pri kúpe slim košele treba brať cca o číslo väčšiu, než je vaša obvyklá veľkosť, mne je objednaná košeľa malá (zostane synovi, ja musím objednať väčšiu). Zrejme nie je myslená ako fancy varianta, ale naozaj pre štíhle postavy. -
veľká spokojnosť
- Prehľadný katalóg