- dobrý výber
- rýchlosť
Vážený zákazník,
ďakujeme za recenziu. Snažíme sa mať na sklade čo najviac produktov, tovar odosielame podľa možností ihneď.
- Rychlost
- Siroky vyber
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za hodnotenie. Veríme, že budete spokojný s našimi službami aj v budúcnosti. Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu objednávku.
- skvelé ceny
- široký výber
všetko ok
Vážený zákazník,
ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie, sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojný. Niekedy nabudúce sa budeme opäť tešiť na Vašu návštevu v našom e-shope.
- Super ceny
- Rychlost dorucenia
- Komunikacia
- Rychle dodanie tovaru
- Dobre komunikacia a spolahlivost
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo. Snažíme sa poskytovať kvalitné služby. Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu objednávku.
- Velmi dobrý sortiment
- Kvalitné produkty
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za recenziu. Sme úprimne radi, že ste s našou prácou spokojný. Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu objednávku.
- korektnost
- rychle vybavenie objednavky
- ceny
- rychlost
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitívnu recenziu! Robí nám radosť robiť Vám radosť.
S pozdravom tím ScitecPro.sk -
- dobrý sortiment a rýchle dodanie
- jednoduché objednanie
- presný a rýchly e-shop
Vážený zákazník,
ďakujeme za recenziu. Robíme všetko preto, aby e-shop bol na profesionálnej úrovni a ďakujeme za pochvalu.
- veľmi rýchle doručenie
- veľký výber tovaru, darček navyše
- Ryvhle dorucenie bwz peoblemov
- Dobry prehlad stranky
- ceny
- komunikacia
S pozdravom tím ScitecPro.sk -
- rychle vybavenie objednavky a ochota
super obchod
- Super ceny
- Rychle dorucenie
Vsetko bol v poriadku
- Rychle dorucenie
- Siroky sortiment
Vážený zákazník,
ďakujeme za recenziu. Snažíme sa mať na sklade čo najväčší výber produktov a ceny podľa možností čo najnižšie. Robíme všetko preto, aby e-shop bol na profesionálnej úrovni a ďakujeme za pochvalu.
S pozdravom tím ScitecPro.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- s objednávkou nebol žiadny problém
- žiadne výhovorky okolo vybavenia
- môžem len odporučiť
- Sortiment
- Vyber
- Vzorky ako odena
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše top hodnotenie a nákup. Vašu spokojnosť berieme ako ohodnotenie našej každodennej, dobre vykonanej práce a veríme, že naďalej budete naším verným a spokojným zákazníkom.
S pozdravom tím ScitecPro.sk