Prihlásiť sa a pridať recenziu

Výborná komunikácia, kvalitný tovar, rýchla dodávka.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

Pane Pokovič, děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu na naše služby a produkty. Udělalo nám to radost!

Tomáš z týmu Sapelo.cz

• Promtné doručenie tovaru, dobrá informovanosť o stave zásielky

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání kladného komentáře, potěšil nás. :) Mrzí nás však pouze 10% ohodnocení obchodu. Rádi bychom Vás požádali o úpravu recenze, pokud by to bylo možné.

Děkujeme.

hamba

Dobrý den, pane Žídku,
    ač to píši velmi nerad, to mi věřte, hanba jde v tomto případě na Vaši stranu. Objednávku na dobírku jsme odeslali v nejkratším možném termínu po objednání na dobírku, jak jste zvolil viz.: https://tracking.packeta.com/cs_CZ/?id=4428038041&l=cs

Bohužel jste zásilku nevyzvedl a tím jste porušil online uzavřenou smlouvu a našemu eshopu způsobil ztrátu a ještě k tomu dáváte negativní recenzi. Hanba jde v tomto případě na Vaši stranu.

I tak Vám přeji hezké svátky,
    Adam ze Sapelo.sk

• Dodry vyber kvalitnych zimnych bunb, nasiel som tam, aku som hladal.

Dodanie tovaru trvalo tyzden, bez dalsej informacie od prijatia objednavky.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání recenze. Těší nás, že je bunda přesně podle Vašich představ.

Co se týče informací o objednávce, emaily ohledně stavu objednávky jsou odeslány automaticky a v tuto chvíli neevidujeme problém v jejich rozesílání, je však možné, že například další emaily s informací o odeslání objednávky či email od přepravce se sledovacím číslem zásilky byly označené jako spam nebo se je z neznámého důvodu nepodařilo doručit.

Pokud bychom Vám mohli s čímkoliv pomoci, určitě nás kontaktujte a rádi případné problémy vyřešíme.

Lukáš z týmu Sapelo.sk

objednavala som si prvy krat som spokojna

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Potěšilo nás, že bylo s Vaší první objednávkou vše v pořádku a věřím, že i u dalších objednávek budete spokojená.

Lukáš z týmu Sapelo.sk

• Rzchlé a profesionalne vzbavenie požiadavky

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání pozitivní zpětné vazby. Rádi jsme Vám pomohli požadavek vyřešit k Vaší spokojenosti a budeme se těšit na Vaše případné další objednávky.

• Rychle

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání kladné recenze a jsme rádi, že jste byl s rychlostí doručení objednávky spokojený.

Lukáš z týmu Sapelo.sk

Spokojný s tovarom ako aj doručením na výdajné miesto.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání pozitivní zpětné vazby, těší nás a jsme rádi, že jste s objednaným produktem spokojený.

S přáním hezkého dne,

• Rýchla dodávka , s tovarom som maximálne spokojná

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání pozitivní recenze. Vaše zpětná vazba nás velice těší a jsme rádi, že jste s objednaným produktem spokojena.

Přejeme Vám hezký den,
    Lukáš z týmu Sapelo.sk

I pres nektere negativni komentare na uvedenou firmu musim rici, ze bunda prisla tak jak jsem ji objednal a rychle. spokojenost. za me doporucuji.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

těší nás Vaše pozitivní zpětná vazba. Rychlost odeslání objednávek je pro nás prioritou a vážíme si Vaší spokojenosti.

Lukáš z týmu Sapelo.sk

Vystrašili ma dve veľmi negatívne recenzie na tento obchod.
    No včera bunda prišla. Veľkosť objednaná podľa veľkostnej tabuľky sadla ako detský zadok na šerbel, super kvalitne vypracovaná a vizuálne presne taká ako na propagačnej fotke.
    Dokonca uvažujem o kúpe nohavíc k bunde, len zvažuje či ich využijem.
    Naozaj som veľmi milo prekvapený a plne spokojný.
    Odporúčam všetkým.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání recenze.

Těší nás Vaše spokojenost s objednaným produktem a celkovým průběhem objednávky na našem e-shopu, budeme se těšit na Vaše případné další objednávky.

• zmätočnosť v platbách

Dobierka, výborná . Menšie zmätky v platbách, ak si zákazník označí platbu na dobierku ktorú ponúkajú a objednávku odošle, spätne dostane síce potvrdenie objednávky, ale že oznámenie že je ale možná platba iba prevodom, ihneď čakajú na ňu,inak tovar stornujú. Zaplatíte, nechcete prísť o tovar, a o dva dni príde zase email, že tovar vám bol odoslaný, ale opäť na dobierku a máte ho zaplatiť znovu. Tak si potelefonujete...ale v konečnom dôsledku peniaze zaplatené naviac vrátili, takže vo finále Ok.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání recenze.

Omlouváme se dodatečně za zmatky v komunikaci. Z neznámého důvodu byl špatně nastavený informační email o nutné úhradě bankovním převodem, chyba již byla napravena a již by se v budoucnu neměl tento email rozesílat.

Peníze za obdrženou platbu převodem jsme Vám po zjištění této chyby vrátily zpět a věříme, že u případných dalších objednávek bude vše v naprostém pořádku.

Lukáš z týmu Sapelo.sk

10 dní od objednania tovaru, 7 dní od potvrdenia o odoslaní zásielky objednaný tovar nikde

Reakcia obchodu Sapelo.sk

tato situace nás moc mrzí. Vaše objednávka byla odeslána do 24 hod. od objednání, bohužel vzniklo zpoždění na straně pošty viz: https://www.postaonline.cz/en/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=CE056781753CZ
    Věříme, že Vaše objednávka budeš doručena co nejdříve.

Tomáš Sapelák

• Veľmi rýchlo vybavené doručenie.

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za pozitivní recenzi a těší nás ocenění rychlosti doručení.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Sapelo.sk

těší nás, že jste byla s doručením objednávky spokojena. Věříme, že i u dalších objednávek bude vše v naprostém pořádku.

S přáním pěkného dne,
    Lukáš z týmu Sapelo.sk

Tovar výbornej kvality, dobrá komunikácia , věmi rýchle dodanie

Reakcia obchodu Sapelo.sk

děkujeme Vám za přidání zpětné vazby, potěšila nás a budeme se i nadále snažit, aby bylo vše v naprostém pořádku.

Lukáš z týmu Sapelo.sk

veľký výber kvalitného značkového tovaru rôzneho druhu

Děkujeme Vám za recenzi!

Tomáš Sapelák

Spokojnosť s dodaním aj s tovarom

Děkujeme Vám za recenzi!

rýchle a bezproblémové doručenie

Reakcia obchodu Sapelo.sk

Děkujeme Vám za kladnou recenzi! Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená s nákupem a rychlostí doručení.

• Tovar bol doma do 6 dní, super

Tovar bol doručený do 6dni, v poriadku

Reakcia obchodu Sapelo.sk

Děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená s nákupem.