Som nadmieru spokojná ako s komunikáciou tak aj s neskutočne rýchlym vybavením objednávky a doručením.
Veľmi dobrá komunikácia aj služby, rýchle a kvalitné.
- Rýchla tlač naozaj. Druhý deň už bol v rozvoze.
- Profesionalita. Kontaktovali ma ohladom tech.parametrov.
- Prijateľné ceny
Je malo firiem ktoré myslia svoj biznis robiť aj do budúcna. Vyzéra ,že fakt na vychode sú šikovnejšie firmy ,ľudia majú chuť. Držím palce a určite ešte urobíme nejaký deal.
- Objednavala som treti rok ten isty kalendar, ktory ma nezmenenu kvalitu a rovnaku cenu. Som spokojna. Tovar mi bol rychlo dodany.
- Nemam
Super rýchle vybavenie, vrelo odporúčam, objednávam si tu už 3 rok.
Som spokojná veľmi rýchle dodanie krásna práca objednala som si už 4 x nástenny kalendár určite odporúčam
- Maximálna spokojnosť! Vizitky som dostal do 2 dní od objednania. Sú kvalitné, normálne vizitky. Ďakujeme
Veľká ochota ,mýli ľudia rýchle dodanie ,neuveriteľná spokojnosť spolupráca aj na budúce srdečná vďaka .
- Rýchlosť, profesionálny prístup
Po dlhom čase sa mi podarilo nájsť firmu, ktorá mi rýchlo, bezstarostne vytlačí všetko. Využila som to viackrát a určite budem pravidelne využívať naďalej. Veľká spokojnosť.
Bola to moja 2 objednávka. Plagáty sú topka. Rýchle doručenie. Super ceny
- Úplne som nad mieru spokojný rýchlosť preciznosť komunikácia nič nieje čo vytknúť
Bol to môj prvý nákup, rýchle vybavenie objednávky,super rýchle dodanie. Znovu som si objednala:)
ok
vybavenie objednávky rýchlo, bez problémov , vrátane dobrej ceny.
- Rýchlosť, spokojnosť, spoľahlivosť
- ukážková komunikácia so zákazníkom
- rýchle
- precízne
Všetko bolo bolo kvalitné a pekné. Viackrát ma zachránili, keď som bola v situácii, že už včera bolo neskoro na riešenie tlače banerov alebo pozvánok / letákov. Komunikácia s personálom či už naživo alebo prostredníctvom mailu/telefónu je vždy príjemná, a sú vždy ochotní pomôcť. Ak mám čokoľvek tlačiť tak cez nich.
Slovo "rýchla" v názve spoločnosti, podľa mojej skúsenosti, je namieste.
- Super rýchle dodanie
- rýchlosť